Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

ohh kırmızıda gördü leşçukun takımı rahatlamıştır febe semoatizanı hain

denizli maçında kaçırdığı penaltıdan beri nefret ediyorum bu hainden ve nefretim katlanarak devam ediyor

Topu uzaklastirirken kendi adamindan geri carpmadimi top? Rakipten gelen top nasil ofsayt olur. Yoksa yanlismi gördük?

Pozisyonuda dogru dürüst göstermiyorlarki, sanki yangindan mal kacirir gibi.

hemen her GS maç konusuna maçtan sonra yardırırken, BJK maçını neden sürekli anlık takip ediyorsun?
Olaya dahil olma niyetim yok, sadece burayı almak istedim yanlış anlama.

Ben de bizim maçlar esnasında maça odaklandığımdan dolayı burada pek mesaj atmam, maç bitince yazarım veya devrede.... Rahat bir maç ise istisna oluyor tabi.
Diğer maçlar zaten umurumda olmadığından dolayı izlerken forumda vakit geçiririm. Bu yönden bakacak olursak yanlış bir yorum yapmışsın gibi.

Şikeciler yenemezse çıkamıyor en kötü 3. olacakları için kocaeli maçını takip etmeye gerek yok

Bu kozlowskiyi almak lazım seneye barış giderse bizde iş yapar

Olaya dahil olma niyetim yok, sadece burayı almak istedim yanlış anlama.

Ben de bizim maçlar esnasında maça odaklandığımdan dolayı burada pek mesaj atmam, maç bitince yazarım veya devrede.... Rahat bir maç ise istisna oluyor tabi.
Diğer maçlar zaten umurumda olmadığından dolayı izlerken forumda vakit geçiririm. Bu yönden bakacak olursak yanlış bir yorum yapmışsın gibi.
Valla ben de senin gibiyim... hatta başka başka totemlerim bile var... maç başlığına maç başlamadan yazmam... fener maçlarının konularında özellikle fener fark atacak yazarım falan... 😀

8jk as kadrosu rize yedeklerine bile acik veriyor lakin 8jk ön tarafı iyi baskı yapiyor o yuzden bizde baskılı oynamaliyiz
zaten bjk hücum iyi ama defans ta sıkıntılı kaç maçlarını izledim bu sene, çok hızlı 3.bölgeye gidiyorlar veya setteyken çok adamla hücum ediyorlar ama önde basarken mesela göbekleri aşırı boş kalıyor,orayı değerlendiren takım leblebi gibi gol atar bjkye

Geri
Üst Alt