Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Bu Burak’ın ne gibi bir meziyeti var da teknik direktörlük yapıyor?
Tek yaptığı saha kenarında maymun gibi zıplayıp,ona buna el kol hareketi yapmak.

Burak Yılmaz dan hoca falan olmaz takımları acayip dağınık..

Bu antep e hele 5-6 eksikli antep e icerde 2 puan vermek Okan Buruk döneminin en saçma puan kaybı olabilir..

Fb'yi bu halde yakalamış bir takım çok daha iyi futbol oynayabilir yav zoraki gol yemeye çalıştılar yediler sonunda. Hala da yemeye çalışıyorlar.

Bayo 10 golle açık ara en skorer oyuncuları, sakatlığı yoksa kesik yemesinin mantığı yok onu da yedek tutuyor şu fb defansına karşı.
Arada ligte sacma takımları izlemeyi seviyorum konya Antep bunlarda basi cekiyor emin ol gümrük gelse o bile gol atabilir ama.bu 2si ciddi rezil takim izledim 2 3 maçlarını 90 dk bireysel 1 2 oyuncu var onlar atarsa atıyorlar takim oyunları hic yok o yuzden dedim tam averaj kasmalik takim

biz fenere neden rams park'ta liverpool'a yaptıgımız gibi sığır pressle oynamıyoruz hiç? hep tedirgin cıkıyoruz nedense

Antep'in as kadrodan 5-6 oyuncusu yok nasıl as kadroya yakın?
Lig maçlarında da bu oyunculari değişimli kullanıyor birtek Yusufu oynatmıyor
Ama dediğim sene başından beri kalecisiz bunlar 2 tane cop kalecileri var
Maxim camara ve bayobirsey yaparsa atıyorlar anca

Lig maçlarında da bu oyunculari değişimli kullanıyor birtek Yusufu oynatmıyor
Ama dediğim sene başından beri kalecisiz bunlar 2 tane cop kalecileri var
Maxim camara ve bayobirsey yaparsa atıyorlar anca
Bayo, Lungoyi, Arda Kızıldağ, Tayyip, Ogün Özçicek bunlar adamların net ilk 11 oyuncusu diye biliyorum hiç öyle değişim falan değil. Hatta sağ bekleri Perez'de var ama o sakatlıktan yeni döndü sanırım.

Arada ligte sacma takımları izlemeyi seviyorum konya Antep bunlarda basi cekiyor emin ol gümrük gelse o bile gol atabilir ama.bu 2si ciddi rezil takim izledim 2 3 maçlarını 90 dk bireysel 1 2 oyuncu var onlar atarsa atıyorlar takim oyunları hic yok o yuzden dedim tam averaj kasmalik takim
Belki de hocadan kaynaklıdır işte. Ben Antep'in kadrosunun bu denli kepaze olduğunu düşünmüyorum. Fb tam kadroymuş gibi korkmasına gerek yoktu bu kadar.

Maç öncesi şu açıklamasından sonra böyle bir top oynatacağını tahmin etmiştim zaten.
Burak Yılmaz: ''Gruptan çıkmak için her şeyi yapacağız. Ama Fenerbahçe bu kupanın favorisi. Biz favorisi değiliz. Stratejimizi buna göre kurguladık." (A Spor)

Strateji buysa zaten yenilir, ne yaptıkları belli değil. Cafer'in yukarıda yazdığı gibi sanki son dakikaları oynuyorlar ve aldıkları topu ileri vurdular, kontrol edecek adamları da yok.

Belki de hocadan kaynaklıdır işte. Ben Antep'in kadrosunun bu denli kepaze olduğunu düşünmüyorum. Fb tam kadroymuş gibi korkmasına gerek yoktu bu kadar.

Maç öncesi şu açıklamasından sonra böyle bir top oynatacağını tahmin etmiştim zaten.
Burak Yılmaz: ''Gruptan çıkmak için her şeyi yapacağız. Ama Fenerbahçe bu kupanın favorisi. Biz favorisi değiliz. Stratejimizi buna göre kurguladık." (A Spor)

Strateji buysa zaten yenilir, ne yaptıkları belli değil. Cafer'in yukarıda yazdığı gibi sanki son dakikaları oynuyorlar ve aldıkları topu ileri vurdular, kontrol edecek adamları da yok.
Dediğim gibi arada işkence de olsa anadolu maçlarını izleyin ozellikle konya ve antep rezalet 2 takim
Emin olun lig macinda da boyle olacaklar
Ya geriden pas yapmaya çalışıyorlar ve gol yiyorlar yada uzun vurup oynayalım diyorlar ve gol yiyorlar
Buragin tek planı bu
Yoksa bu salaklar icin yorum yapmazdım
Dua etsin 2 3 tane bireysel gol atan oyunculari var yoksa küme adayı olurdu

Geri
Üst Alt