Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Gelen geçen volkan'ı yarıyo bizim öküzler hariç
TapaTalK
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakıyorum, bir tarafta türkiyenin en haysiyetsiz, en şerefsiz iki insanından birini görüyorum, diğer tarafta formu düşük olsa bile bu emreden bin kat daha karakterli olan sneijder. Bunu mu diyorsun Recep?Emreye bakın hala diri sneijdere bakın bide yazıklar olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biz gidip Sabri yerine Cavanda mi alınsın diyoruz? Selçuk yerine Jem Paul, de jong Tolga mi diyoruz?valla siz bu at gozluklerini cikarip ise yaramayan tonla topcuyu savunmaktan bikarsaniz , ben de antipatik olmaktan cikarim gozunuzde
forumda selcuk destekcileri , sneijder tapinakcilari , "aslinda en iyisi sabri"ciler , solda balta olsaydicilar ... bir bitmediniz ... bu adamlar 1 sene daha kalsin 1 sene daha 6 inciliga oynariz
hala 2010 da sneijderin inter macerasini , 2013 teki sivasa atilan selcuk golunu getiriyor elestiriye maruz kalanlar ... eh iste o zaman da anca 2010 2013 teki sampiyonluklari izlersiniz internetten
degisim gerekiyor , isteseniz de istemeniz de .. bana fazla bir sey olmaz , futbol bu der gecerim , ama siz burada kufur kiyamet etmekten strese bogulursunuz
son 2 senede bu ikiliye verilen 17 milyon euro icinize siniyor sanirim , ee o zaman tolga da 2 alacaktir , cavandaya da 2 milyon bonservis odenecektir
Doğru.Baslik sizorfen dolmus yine. Lan olup bittiginiz emre sahada yuruyordu diye gonderildi posasi cikmisti 3 mac oynayip 10mac yoktu.
Diyoruz ki adm gibi bir hocayla sneijderden tut sabri selcuk podolski erene kadar hepsi 20lik delikanli gibi olur. Isiniz gucunuz bilincsizlik.
Gonderelim gitsinler gotunu kaldiramiyor gitsin, donemiyor gitsin.
Su allahin hediyesi muazzam yapiyi yorum yaparken kullanin
Belirli oyunculara TR şartları için Imza parası verirsin. Normal. Sneijdere normal. JEM e normal değil. Tolga ne yapmışta imza parası? Selçuk?hayir abi normal filan degil . imza parasi denen illet bonservisi elinde olan oyuncular BASKA takima gittiklerinde bonservis kulfetine sokmadiklari icin "bizi tercih ettin sagolasin" parasi
bizim yonetimlerimiz sagolsun jem paul e bile 50 bin euro imza parasi odediler ,ama o sacmaligin bile mantigi bu ilk satirda yazdigimdi .. ama senle sozlesme yeniliyoruz diye imza parasi mi verilir ya ? zaten sen imza parasiz verdigin ucretle baska klupleri bonservis belasina sokamiyorsun , o belaya giren klup uzerine sneijder e senin verdigin parayi mi verecek ? hayir , veren olsa zaten satacaksin
e veren yoksa da zaten senden alacagi kontrata razi demek . sen bu adama gidip zaten ucreti yuksekken , bir de senelik 1,3 milyondan 3 sene , yani 5 milyon euro havadan imza parasi oduyorsun
selcuk efendiye gidip 5 senelik sozlesme yapiyorsun 2,9 den , mac baslariyla 3,5 oluyor .. selcuk kim ya ? kim abi selcuk senede 14 milyon TL kazanacak vergisiz
boyle bir sey var mi