Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
180 dakika gol atamadık adamlar 6 dakikada sapladı 2 tane.

Emreye bakın hala diri sneijdere bakın bide yazıklar olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emreye bakın hala diri sneijdere bakın bide yazıklar olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bakıyorum, bir tarafta türkiyenin en haysiyetsiz, en şerefsiz iki insanından birini görüyorum, diğer tarafta formu düşük olsa bile bu emreden bin kat daha karakterli olan sneijder. Bunu mu diyorsun Recep?

Tolga da cok kisilikli beyfendi adam , ustelik tum facebook paylasimlarinda hasta GS li oldugu net , hem senede 5 degil 2 aliyor , ustelik iyi niyetli !

emre saha icerisindeki insan kalitesi kisiligi ve terbiyesi dipte bir insan , karismadigi olay yok ama klube katkisi halen cogu kisinin uzerindedir

4 sene sampiyonlugun 3 senesi ve 2 avrupa kupasinda ne kadar kilit ve tamamlayici rolu oldugunu da 30-35 yas ustu iyi bilir

ustelik benzer surelerde GS de oynamis olmasina ragmen bahsedilen hollandalinin son 2 senesi gibi birak seneyi 2 maci bile yoktur bu denli gobekli yan gelip yatan ve umursamaz

kizimiza koca degil sahada hirsiyla is yapan oyuncu istiyoruz , biraz arastiralim gorelim , bugun GS li bir nesil yetismesine sebep olan o donemde 4 sene kesintisiz oynayan emre toplamda hollandalinin bir senedeki aldigi ucreti alabilmis mi

ve sonra biz bunlari "para istiyorlar ne hadlerine" diyerek okanla bedava italyaya kaptirdik

o hatalar olmasa emre bugun hic sari laciverte bulasmadan hala bu klupte top oynuyordu

Vay be bu nasıl bir nefret artık adamın ismini dahi sarf etmiyor.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

evet bu takima gelip de parasini alip yan gelip yatan o sozde en iyi yerli orta sahadan , sozde dunya yildizindan klubum adina utaniyorum , aynen bir ton beceriksizin bir araya toplandigi yonetim ve genel kurul gibi , ki kendim de dahilim

ben dusundugumu soyleyen adamim , kimseye kiyak icin ne baltasini ne sabrisini ne de brumasini korumam

su an futbolcular icinde hizipcilik ,antrenore trip , mac secme , yan gelip yatma ,hepsi var bu 2 sinde ... baska da tonla yeteneksiz dolduruldu takima ama biraz futbolu biliyor diye 3,5 ve 5 er milyon verilen bu 2 li en buyuk nefretimdir

biri mac boyunca topa ayagini surmez , seyirciye poz atmak icin vatandasina veya son duduk oncesi volkana satasir , digeri her gelen antrenore yag cekip mac basilari cebe indirir , tek yaptigi kalcasini yaslayip yere atmaktir kendini

bu sozde ikili duran top ustalaridir , o yuzden 7 korner 70 tane ortanin hepsi rakibe gider ... atilan sutlari volkan yerde curling yaparak tutar ...

hala bunlari destekleyen bizlere de mustehak denir !

valla siz bu at gozluklerini cikarip ise yaramayan tonla topcuyu savunmaktan bikarsaniz , ben de antipatik olmaktan cikarim gozunuzde

forumda selcuk destekcileri , sneijder tapinakcilari , "aslinda en iyisi sabri"ciler , solda balta olsaydicilar ... bir bitmediniz ... bu adamlar 1 sene daha kalsin 1 sene daha 6 inciliga oynariz

hala 2010 da sneijderin inter macerasini , 2013 teki sivasa atilan selcuk golunu getiriyor elestiriye maruz kalanlar ... eh iste o zaman da anca 2010 2013 teki sampiyonluklari izlersiniz internetten

degisim gerekiyor , isteseniz de istemeniz de .. bana fazla bir sey olmaz , futbol bu der gecerim , ama siz burada kufur kiyamet etmekten strese bogulursunuz

son 2 senede bu ikiliye verilen 17 milyon euro icinize siniyor sanirim , ee o zaman tolga da 2 alacaktir , cavandaya da 2 milyon bonservis odenecektir

Boş yapma git fatih altaylıyı disipline ver bak diğer yalaka üyeler veriyor başkana hakaret diye veriyor. Sen de fatih altaylıyı ver yolunu bul.

valla siz bu at gozluklerini cikarip ise yaramayan tonla topcuyu savunmaktan bikarsaniz , ben de antipatik olmaktan cikarim gozunuzde

forumda selcuk destekcileri , sneijder tapinakcilari , "aslinda en iyisi sabri"ciler , solda balta olsaydicilar ... bir bitmediniz ... bu adamlar 1 sene daha kalsin 1 sene daha 6 inciliga oynariz

hala 2010 da sneijderin inter macerasini , 2013 teki sivasa atilan selcuk golunu getiriyor elestiriye maruz kalanlar ... eh iste o zaman da anca 2010 2013 teki sampiyonluklari izlersiniz internetten

degisim gerekiyor , isteseniz de istemeniz de .. bana fazla bir sey olmaz , futbol bu der gecerim , ama siz burada kufur kiyamet etmekten strese bogulursunuz

son 2 senede bu ikiliye verilen 17 milyon euro icinize siniyor sanirim , ee o zaman tolga da 2 alacaktir , cavandaya da 2 milyon bonservis odenecektir
Biz gidip Sabri yerine Cavanda mi alınsın diyoruz? Selçuk yerine Jem Paul, de jong Tolga mi diyoruz?

Değişim gerek ama su alınan oyuncuların hiç birini bu forumdaki arkadaşlar almazdı.

onlar icin de farkli dusunmuyorum zaten .. ama aldigi para digerlerinin 3 kati olan , futbolculuk yetenegi net sekilde ileride olan , gecmiste bireysel kalitesiyle defalarca mac kazandirdigini ispat etmis adamlarin yatmasi ile cavanda nin yatmasi da ayni etkiyi birakmiyor

baskasinin dusuncesi kendisine .. surekli 2 senedir bir halt yemeyen bu ikiliye bel baglayip ilk 11 de gordukce macin skorunu bastan tahmin etmek zor olmuyor

insan 1 tane mi buyuk maca damga vuramaz , sanirim biri 1 tane oteki 2 tane frikik attilar sezon boyunca .. 2 senedir ise halleri meydanda .. ben onlarin yerine 1 milyon adam da oynatsam 5 inci degil 7 inci olurum zaten ..

iste bu yuzden capsiz adam da "sozde capli" adam da oynatsam ayni hesap oluyorsa 17 milyon cope atilmis demektir

atibanin senelik ucretini sneijder e imza parasi olarak veren yonetimi artik agzima dahi almak istemiyorum ,disipline gitmeye niyetim yok

Sneijderin alındığı sene Sneijdere 1 Mio inza ücreti verilmesi normal.

Normal olmayan Umut'un sözleşmesi uzatılması, Tolgaya 2, Serdara 2 vs. Verilmesi...

Sabri, Hakana, Eraya vs. çoktan kapı gösterilmeliydi....

Selçuka uçuk sözleşme imzalatmalari, vs. Vs..

Maxi pereira alınmayıp Linnesi Sabriyi oynatmalar.

Drogbayi ikna etseler en az bir sene daha bizde oynardı. Eren veya Podolski yerine.

Korkum şu... Yasin ile sözleşme uzatır bunlar.

hayir abi normal filan degil . imza parasi denen illet bonservisi elinde olan oyuncular BASKA takima gittiklerinde bonservis kulfetine sokmadiklari icin "bizi tercih ettin sagolasin" parasi

bizim yonetimlerimiz sagolsun jem paul e bile 50 bin euro imza parasi odediler ,ama o sacmaligin bile mantigi bu ilk satirda yazdigimdi .. ama senle sozlesme yeniliyoruz diye imza parasi mi verilir ya ? zaten sen imza parasiz verdigin ucretle baska klupleri bonservis belasina sokamiyorsun , o belaya giren klup uzerine sneijder e senin verdigin parayi mi verecek ? hayir , veren olsa zaten satacaksin

e veren yoksa da zaten senden alacagi kontrata razi demek . sen bu adama gidip zaten ucreti yuksekken , bir de senelik 1,3 milyondan 3 sene , yani 5 milyon euro havadan imza parasi oduyorsun

selcuk efendiye gidip 5 senelik sozlesme yapiyorsun 2,9 den , mac baslariyla 3,5 oluyor .. selcuk kim ya ? kim abi selcuk senede 14 milyon TL kazanacak vergisiz

boyle bir sey var mi

Baslik sizorfen dolmus yine. Lan olup bittiginiz emre sahada yuruyordu diye gonderildi posasi cikmisti 3 mac oynayip 10mac yoktu.

Diyoruz ki adm gibi bir hocayla sneijderden tut sabri selcuk podolski erene kadar hepsi 20lik delikanli gibi olur. Isiniz gucunuz bilincsizlik.
Gonderelim gitsinler gotunu kaldiramiyor gitsin, donemiyor gitsin.
Su allahin hediyesi muazzam yapiyi yorum yaparken kullanin

20 lik delikanli gibi olur ... bu bir yorum , kanitlanabilir bir sey mi bu ? ben de mou gelse bir numaralari olmaz diyorum ? e hangisi dogru simdi

bir bilinmeze saciliyor paralar .. aynen 450 bin yerine 2 milyon verilen tolga misali .. kim gelirse gelsin o parayi etmeyecek

Baslik sizorfen dolmus yine. Lan olup bittiginiz emre sahada yuruyordu diye gonderildi posasi cikmisti 3 mac oynayip 10mac yoktu.

Diyoruz ki adm gibi bir hocayla sneijderden tut sabri selcuk podolski erene kadar hepsi 20lik delikanli gibi olur. Isiniz gucunuz bilincsizlik.
Gonderelim gitsinler gotunu kaldiramiyor gitsin, donemiyor gitsin.
Su allahin hediyesi muazzam yapiyi yorum yaparken kullanin
Doğru.

Sneijderin 5 kg fazlası var.
Sabrinin 5 kg fazlası var.
Semihin 5kg eksiği var.
Josuenin, Erenin, De Jongun, Ahmetin, vs hepsinin fazlaları var...

Vs. Vs..

Kondisyon yok takımda.

Akşamları Podolski künefe yiyor mesela.

Personal Trainer diye birşey yok takımda.
Yemek uzmanı yok.
Diyet uzmanı olması lazım.
Bilinçli kilo alması için birisi lazım.

hayir abi normal filan degil . imza parasi denen illet bonservisi elinde olan oyuncular BASKA takima gittiklerinde bonservis kulfetine sokmadiklari icin "bizi tercih ettin sagolasin" parasi

bizim yonetimlerimiz sagolsun jem paul e bile 50 bin euro imza parasi odediler ,ama o sacmaligin bile mantigi bu ilk satirda yazdigimdi .. ama senle sozlesme yeniliyoruz diye imza parasi mi verilir ya ? zaten sen imza parasiz verdigin ucretle baska klupleri bonservis belasina sokamiyorsun , o belaya giren klup uzerine sneijder e senin verdigin parayi mi verecek ? hayir , veren olsa zaten satacaksin

e veren yoksa da zaten senden alacagi kontrata razi demek . sen bu adama gidip zaten ucreti yuksekken , bir de senelik 1,3 milyondan 3 sene , yani 5 milyon euro havadan imza parasi oduyorsun

selcuk efendiye gidip 5 senelik sozlesme yapiyorsun 2,9 den , mac baslariyla 3,5 oluyor .. selcuk kim ya ? kim abi selcuk senede 14 milyon TL kazanacak vergisiz

boyle bir sey var mi
Belirli oyunculara TR şartları için Imza parası verirsin. Normal. Sneijdere normal. JEM e normal değil. Tolga ne yapmışta imza parası? Selçuk?

Tabii şundada doğrusun, eğer talibi yoksa, o zaman ya kabul eder yada gider.

Kisaca florya mehmetin ciftligi olmus futbolcular kimseyi takmiyor ki takmalari icin neden yok zaten sportif direktor dedigin adamin hic bir vasfi yok gecmisinde sayginligi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt