Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isin bide diger boyutu var:

Malum siyasi olusumun kalesi olan tirabzon

Malum siyasi olusumun en büyük yandaslarindan atv

Malum siyasi olusumun kurdugu serefsiz tassaksehirin stadi

Malum siyasi olusumun kölesi tff ve tetikcisi alper ulusoy

Ama golü atan:

ATAbey

Bilmem anlatabildim mi...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzon Lisesi, Çanakkale Savaşı yüzünden iki sene mezun verememişti.O ne olacak şimdi?
Bedir Savaşı’nda yüce peygamberimiz eliyle Karadeniz’i işaret ederek ileride Trabzonspor adında bir takım kurulacağını müjdelemişti.Şimdi böyle 2.Lig takımına elettirilmesi büyük haksızlık.

Keko baskanlari canakkaale savasindan girip 15 temmuzdan cikti mi gene? Hehehehhehee beter olun.

Ahmet Ağaoğlu (Temsili)
:asd::asd::asd:

44269247_176571059919444_1310055756770300586_n.jpg

Aspor önce FB-GS finali oynatmak istedi ama FB elendi. Çeyrek finalde ise TS-GS finali için her şeyi ayarladı ama yine planları tutmadı.

Sırf bu sebeple sevindim. Kasımpaşa-Akhisar-Ümraniye.. Hangisi finalde olursa olsun taraftarı sayısı düşük takımlar. Reytingler yine bekledikleri gibi olmayacak.

Geçen sene de FB-GS-BJK üçlüsü yarı finale kaldı ama gitti Akhisar kupayı aldı. Önceki sene Konya-Başakşehir finali vardı..

Adamlara da yazık. Bir türlü yapamadılar istediklerini.

Aspor önce FB-GS finali oynatmak istedi ama FB elendi. Çeyrek finalde ise TS-GS finali için her şeyi ayarladı ama yine planları tutmadı.

Sırf bu sebeple sevindim. Kasımpaşa-Akhisar-Ümraniye.. Hangisi finalde olursa olsun taraftarı sayısı düşük takımlar. Reytingler yine bekledikleri gibi olmayacak.

Geçen sene de FB-GS-BJK üçlüsü yarı finale kaldı ama gitti Akhisar kupayı aldı. Önceki sene Konya-Başakşehir finali vardı..

Adamlara da yazık. Bir türlü yapamadılar istediklerini.
en son fb GS olmustu galiba. Hem avrupa menini 1 sene düsürdük hemde kupayla bitirdik sezonu

Ümraniye'nin yarı final yapması ülkemizde sürpriz olarak gözükebilir ama İngiltere,Almanya ve Fransa'da sürekli olan bir şey. Özellikle Fransa'da her sene oluyor. 4.lig takımının final oynadığı sene bile var,bundan 6-7 sene evvel.

Kupada sadece biz mi kaldik simdi. Finale kadar girselerdi bari bu hamsiler yaw uzuldum finalde hamsilere koymak guzel olurdu.

en son fb GS olmustu galiba. Hem avrupa menini 1 sene düsürdük hemde kupayla bitirdik sezonu

2012-2016 arası her sene en az 1-2 tane FB-GS finali oluyordu zaten. Süper Kupa+Süper Lig+Türkiye Kupası. 3 senedir olmuyor :)

Bu finallerden benim hatırladığım sadece 2014'teki Süper Kupa'da kaybettik. Onu da penaltılarla. Bjk ile 2016'da Süper Kupa'da oynayıp kazanmıştık. Eskişehir'i yendik 2014'te. Bursa'yı 2 defa yendik finalde 2015'te. Akhisar'a kaybetik birde bu sene.

Son 7 yılda müthiş bir winnerız yani. Toplama vurursak 9'da 7 yapıyor sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt