- 27 Ocak 2010
- 132.040
- 97.077
- 5.488
?ümraniyeli misin baby
Hamsi severim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?ümraniyeli misin baby
ben istavrit seviyom ya : (Hamsi severim.
belli olmaz.açık söylemek gerekirse önemsemiyorum.geçersek sevinirim tabi ama elenirsek de pek üzülmem.erzurum macini düşünüyorumZannetmiyorum
Sa Zurna cup sevdalıları, biz bu cupa asigiz
ceza mi yedi renkdas?@Musap Aydinli sen ne seviyon cezaevi müdavimi ,gardiyan hamsi getiriyo mu sana baby
Keko baskanlari canakkaale savasindan girip 15 temmuzdan cikti mi gene? Hehehehhehee beter olun.
en son fb GS olmustu galiba. Hem avrupa menini 1 sene düsürdük hemde kupayla bitirdik sezonuAspor önce FB-GS finali oynatmak istedi ama FB elendi. Çeyrek finalde ise TS-GS finali için her şeyi ayarladı ama yine planları tutmadı.
Sırf bu sebeple sevindim. Kasımpaşa-Akhisar-Ümraniye.. Hangisi finalde olursa olsun taraftarı sayısı düşük takımlar. Reytingler yine bekledikleri gibi olmayacak.
Geçen sene de FB-GS-BJK üçlüsü yarı finale kaldı ama gitti Akhisar kupayı aldı. Önceki sene Konya-Başakşehir finali vardı..
Adamlara da yazık. Bir türlü yapamadılar istediklerini.
en son fb GS olmustu galiba. Hem avrupa menini 1 sene düsürdük hemde kupayla bitirdik sezonu