Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akhisar aitti

İnegöl penalti kacirdi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi ki yine Balıkesirspor'la eşleşmemişiz bizi rahat geçerlerdi.

dün akşamki kadromuzdan hiçbir futbolcumuz şu an seyrettiğim balıkesirin 11 ine giremez

Muhammet Reis muazzam bir oyuncu.

Inegöl 3-2 Gaziantepspor.

Sergen degil, isterse Mourinho gelsin.. Ibrahim Kizil baskan oldugu sürece Gaziantep basarili olamaz.

Bu arada Sergen anlamistir herhalde. Antrenörlük öyle tv'de rahat rahat konusmaya benzemez.

Inegöl 3-2 Gaziantepspor.

Sergen degil, isterse Mourinho gelsin.. Ibrahim Kizil baskan oldugu sürece Gaziantep basarili olamaz.

Bu arada Sergen anlamistir herhalde. Antrenörlük öyle tv'de rahat rahat konusmaya benzemez.

2 haftadir bunu bekliyordun galiba

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnegöl ve Balıkesir'in elemesi bence çok sürpriz değil.

2 haftadir bunu bekliyordun galiba

Ne 2 haftasi kardesim? Ben Sergen geldi geleli ayni seyi söylüyorum. Basarili olacagina inanmiyorum. Sen inaniyorsan bilmem.

Hersey bir yana. Kizil ve tayfasi senerlerdir sömürüyor kulübü. Bu adamlar gitmedigi sürece Gaziantepspor'dan hicbir halt olmaz ne yazik ki. Bunu da senelerdir söylüyorum.

Laf koymak icin yer arama bosuna.

Ne 2 haftasi kardesim? Ben Sergen geldi geleli ayni seyi söylüyorum. Basarili olacagina inanmiyorum. Sen inaniyorsan bilmem.

Hersey bir yana. Kizil ve tayfasi senerlerdir sömürüyor kulübü. Bu adamlar gitmedigi sürece Gaziantepspor'dan hicbir halt olmaz ne yazik ki. Bunu da senelerdir söylüyorum.

Laf koymak icin yer arama bosuna.

Hic bir zaman laf koymak gibi bi amacim olmadi, su ulkede kimler kimler teknik direktorluk yaparken (bknz: Bulent Uygun, Hikmet Karaman vs..) Sergen neden yapamasin?

Haftalardir gol atamayan takim 2 haftadir galibiyet aliyor. Bazi ön yargilarimizi kaldirmak gerektigini dusunuyorum.

Yonetimi konusunda haklisindir orda birsey soyliyemem.

Krosicki güzel gol attı sivas silivrispor karşısında 1-0 önde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt