Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fethiye tokatladı Fethiye ahahahaha... fener: 1 - Fethiyespor: 2 ahahaha... yazıklar olsun ahaha :D:D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Fethiye nin yerel gazetesi başlık atmıştı galiba "fb bizi 106 yıldır yenemiyor" diye. Artık bidaha ne zaman eşleşirlerse o zaman kadar efsane devam eder. Pendik faciasının benzeri oldu

1-2 Den sonra maçı seyretmeye başladım Fethiyenin 2. golünü yediler resmen özellikle 2 pozisyon net şekilde ofsayt değildi , hakemin biryerlerinden çıkar umarım o karar .

[attachment=5432:Adsızdwad.png]

Dün bize gülünce dedim bunların başına iş gelecek asdsafjkhglşi Fethiye maytap'ın kralını geçti , şimdi otur ağla :D

Ekli dosyalar

• Adsızdwad.webp
    Adsızdwad.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 234
:D:happy:ahahahahhahahah puhahahhahahahh zuhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhh şikecilerrrrrrrrrrrrrrr

Hahahahahha dünkü maça derbi diyorlardı bugün el clasico oldu :D

şaka maka 10 numaraları ile forvetlerini beğenmiştim.Tebrikler YÜCEATATÜRK

Hahahahaaa tam toshack geçilmelik takım bu fb yaw.Her sene ne yapıp edip rezil olmayı başarıyorlar.:D

Bilin bakalım feneri sahasında 2 golü haksız yere sayılmamasına rağmen yenen Fethiye bank asyada kaçıncı

Erdem ‏@isikkerdem6 dk

Fethiyespor bile Kadıköy'de galibiyet gördü. 15 yıldır göremeyenler utansın.

Birde bu model mallar var.

Lan öküz elendiniz. bilmem farkındamısın.

ok.gif
LasT SamuraI - 04.12.2013 21:01

bos.gif

Fethiye maçta toplam 5 gol attı.2 geçerli 2 ofsayt 1 kendi kalelerine.

106 yıldır yenilmiyoruz diye başlık atmıştı yerel gazeteleri. Bir 106 yıl daha gelmezler zaten Kadıköy´e.

hakemlerin Allah belasını versin.adamların pozisyonlarını ofsayt diye kestiler ya la

Dün GS'le dalga geçen medya hadi FB'ye konuşun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt