Az önce Gürcan Azize laf çakıyor;
" ZTK önemsiz olduğu için , fazla getirisi olmadığı için önemsemiyoruz demiş.
Herşey para mı. Taraftarın yaşadığı sevinç mutlulukta mı önemsiz."
şeklinde eleştiriyor.
İyide arkadaş o adamları biraz da siz ve sizin gibi yalakalar o hale getirmedi mi ? Büyük başkan nidalarıyla neresini yalayacağınızı bilemediniz....
Aynı programda Güvenç Kurtar ise iyice saçmaladı. 6 takımlı 6 grup olsun.Oradan 3 takım çıksın. Sonra tekrar gruplar olsun, oradan da 2 takım çıksın. Öyle grup grup gitsin.
Büyük takımlar son 8-10 takım kalınca kupaya dahil olsun. Oldu seni eğlendireceğiz burada...
Programın sunucusu ; " Ama o zaman küçük takımların ilerleme şansını yok edersin " deyince ; " Olsun ama kulüpler para kazanır. "
İşte Türk Futbolunun özeti... Para gelsin. Paraaaaaa. Paraaaaaaaa.
Para gelsin de o para nereye harcanacak. Şikeye değilmi. Havadan para gelsin ki futbol dışında heryere harcanabilsin.
Bir fabrikanız var. Para kazanıyorsunuz. Ne yaparsınız? Elbette işinizi büyütürsünüz. Daha büyük ve ürün yelpazesine sahip olmak için..
Para kazanıp tüm kazandığını yata,kata,arabaya yatıran bir iş adamı gördünüz mü... Bakın tüm kazancını diyorum.Bunları almasın demiyorum.
Türk futbolu para kazanıyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Kazanılmasa o futbolcular gelirmi. Gelsede paraları ödenebilirmi.
Para kazanılıyor ki iş dönüyor. Ama başarıya gelince " Ama kazanamıyoruz ki.." Daha ne olsun. Başarı mı var da çok para gelsin diye bekliyorsunuz.
Seninde Avrupada her sene son 8 lere giren en az 2 takımın olsun bakalım . O zaman de ki " Biz buraya getirdik ama sonrası için para lazım. "
Ortada dişe dokunur birşey yok. Türk Futbolu yerle bir. Eee para yok. Yerle bir diyorum yerden kalkmak için çaba lazım. İnanç lazım. Çalışmak lazım. Para değil.
Yani yürümek için. Normal yürümek için. Yürürsün sonra koşmaya sıra gelince o zaman derdini söylersin. Önce bir yürü bakalım.