Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaahha Kayseri atti

Bakalim hkem penalti verecek mi 94 te

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayret birsey ya, Kayseriyi tutturdum, kuponu Konya yatirdi.

Hayret birsey ya, Kayseriyi tutturdum, kuponu Konya yatirdi.

Ben Kayserinin yanina yarin Samsun - Karagümrük 2 ve Rize - Adana 2 kattim. 15 Euroya 2200 EUro cikiyor.

Samsunun baya maddi sikintisi var. Bir Samsunlu olarak son yillarda Kupaya hic önem vermediklerinide fark ettim. Umar kacti sözlesmesini tek tarafli fesh etti ve diger oyuncularda cok rahatsiz. Kac Aydir paralarini alamiyorlar, kimileri kiralarini bile ödemiyorlar. Bakarsiniz oyuncularda bu güzel orandan faydalanir. :D Denemenizi tavsiye ederim, ama garanti vermiyorum.

Rize cok kötü ve Lige konsantre olmalarini bekliyorum. Adana Demir daha cok asilacaktir maca. Kafa kafaya mac bekliyorum.

B34RqHnIQAAmpfn.jpg

Ben Kayserinin yanina yarin Samsun - Karagümrük 2 ve Rize - Adana 2 kattim. 15 Euroya 2200 EUro cikiyor.

Samsunun baya maddi sikintisi var. Bir Samsunlu olarak son yillarda Kupaya hic önem vermediklerinide fark ettim. Umar kacti sözlesmesini tek tarafli fesh etti ve diger oyuncularda cok rahatsiz. Kac Aydir paralarini alamiyorlar, kimileri kiralarini bile ödemiyorlar. Bakarsiniz oyuncularda bu güzel orandan faydalanir. :D Denemenizi tavsiye ederim, ama garanti vermiyorum.

Rize cok kötü ve Lige konsantre olmalarini bekliyorum. Adana Demir daha cok asilacaktir maca. Kafa kafaya mac bekliyorum.

Samsunum yaniltmadi yine. Adana demir alabilirdide malesef kaybetti.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Sariyer caktimi ?

A haber veriyor bjk maçını. 10 dakikada 2-0 oldu bile.

Ersun dallaması oyuna bir kendisini almadiğı kaldı ama KÖG'den gol yemekten kurtulamadı.

Trabzon karambolde attı 1-1

Kupa haftasının tek mağlubu Fener oldu :oley:
Hem evinde hem sarı-kırmızıya :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt