Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerilim artmaya başladı, Fenerli oyuncular tedirgin :D

Tvnin sesini açamıyorum göz ucuyla takip ediyorum, topa vurmasını bilen oyuncusu olsa Bayburt'un en az iki gol daha atmışlardı.

Denk takımların mücadelesi var sahada. :)

ilk penaltı fenere her zaman çalınan penaltı,2. penaltı pozisyon penaltı

fbliler itiraz ediyorlar. şu 3.lig maçında bile hakem faciası var fbnin. adi hakemnlerde fb aleyhine bu salak maçta 2 penaltı vererek hata yapma kontenjanlarını kullandılar. maçtan sonra ağlar bu fbliler ve ilk lig maçında yine fbye 2 penaltı verriler. bunlar hep düzen tezgah. zekeriya alpte bence bu yüzden istifa etti. hakemlere bir yerlerden emir geliyor

fbliler itiraz ediyorlar. şu 3.lig maçında bile hakem faciası var fbnin. adi hakemnlerde fb aleyhine bu salak maçta 2 penaltı vererek hata yapma kontenjanlarını kullandılar. maçtan sonra ağlar bu fbliler ve ilk lig maçında yine fbye 2 penaltı verriler. bunlar hep düzen tezgah. zekeriya alpte bence bu yüzden istifa etti. hakemlere bir yerlerden emir geliyor

Aynen tipik Fenerbahçe düzeni. Ligde yine iltimas geçeceklerdir.

penaltılar doğruymuş,koduğumun şikecileri ağlamasın o zaman.

Bu saate hafta icinde macmı olurmuş yahu.
Biz oynasaydık ağır sözler söylerdim tff ye. Neyseki şikebahcenin macıymış sadece

penaltılar doğruymuş,koduğumun şikecileri ağlamasın o zaman.

Adamlar ligde şikeye devam edecekleri için ağlayacaklar haksız veya haklı. Bu maçta aleyhe penaltı verilip verilmemesi kendilerinin bile umrunda değildir. Fenerbahçe aleyhine hata yapma kontenjanı dolmuş oldu, ligde şikeye tam gaz devam. Buna futbolda "Fenerbahçe düzeni" denir.

Bu saate hafta icinde macmı olurmuş yahu.
Biz oynasaydık ağır sözler söylerdim tff ye. Neyseki şikebahcenin macıymış sadece

Maç Bayburt'ta, ne bekliyorsun ki :D Orada ışıklandırmalı stadyum ne gezer, buna bile şükür yani. :D

ulan bu diego ne haykocu futbolcu,60 dakikadır adam ayakta duramıyo hakemden faul bekliyo bütün pozsiyonlardan ki hiçbiri faul değildir yeminle.

Diego da Krasic gibi bitmiş, ve para yemeye gelmiş. Aslanım benim hep böyle devam et. :D

ulan helal olsun hakeme,bizim burak'ın haykodan yere atmalarına fual çalmaz bu adam,lige böyle hakemler lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt