Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Gelin gelin beyler. Ne buldum ............ley:
Diego kariyerinin 100. golünü Altınordu'ya karşı kaydetti. 100.asisti de Bayburt'a karşı yapmıştı.
Alkışlayalım beyler diegoyu :005:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelin gelin beyler. Ne buldum ............ley:
Diego kariyerinin 100. golünü Altınordu'ya karşı kaydetti. 100.asisti de Bayburt'a karşı yapmıştı.
Şu mal takım eğer şampiyon olursa yazıklar olsun, hem federasyona hem bize..
Ligin durumunu bilmiyorum ama PTT 1.Lig'de kümede kalma büyük başarı olur, cidden çöp Altınordu. Hiç beğenmedim, zaten ligdeki durumu iyi değil.Altınordu takımında 5 tanemi ne bizim alt yapıdan oyuncularımız oynamış.
Mertan en meşuru zaten. Geri alma optionu bizdeymiş
Ligin durumunu bilmiyorum ama PTT 1.Lig'de kümede kalma büyük başarı olur, cidden çöp Altınordu. Hiç beğenmedim, zaten ligdeki durumu iyi değil.
nasıl pas atılacağını demiş bruma atamamıştı onaNe demek istemiş ???
yasinoeztekin234 saat önce
Gördünmü bruma kardesim)
@sinanguemues18 @korayguenter28 @tarikcamdal@bruma_11 @win @cup @gameTakip Et
![]()
Bruma'nın pas vermeyi beceremediği bir pozisyon vardı , benzerinde yasin ona asist yaptı sonra bak böyle pas yapacaksın gibisinden konusup şakalaştılar.Ona latifede bulunmuş , kötü birşey değil yaniNe demek istemiş ???
Gördünmü bruma kardesim)
![]()
nasıl pas atılacağını demiş bruma atamamıştı ona
Bruma'nın pas vermeyi beceremediği bir pozisyon vardı , benzerinde yasin ona asist yaptı sonra bak böyle pas yapacaksın gibisinden konusup şakalaştılar.Ona latifede bulunmuş , kötü birşey değil yani![]()
Bize demek biraz saçma.İyiyiz puan kaybetmiyoruz ama her hafta adamlar bu şekilde kazanırsa bizim takımda suç olmaz.
Ne demek istemiş ???
Gördünmü bruma kardesim)
![]()