Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu altınordudaki yusuf ve 18lik çağlar iyi defler,+3 m eurolara ligten def almaya gerek yok,200 bin euroya 2sini alsınlar,fenerden de alper bu genç yaşında işin o..bilmemneyini çok erken çözmüş,futbola türkiye liginde devam edicekse 8-9 sene de bu adamın yalanlarını seyredicek olmak:mad:.

Son düzenleme:
Ayrica yarin Beaiktas elenir bence

2y1 pas atmıyor hırbo,altınordu t.d şekil adam yalnız,yılmaz vural-ziya doğanlar yerine böyle genç arkadaşlar olmalı süper ligte.

Bu şerefsizler ne korkusuz ya adamlar hakemlere istedikleri gibi hakaret edip el kol yapıyorlar hakemler de izliyor ya.

üzülme yusuf olur böyle şeyler,hep o mal sağ bekin suçu,alperden paso çalım yedi adam

Emenike serserisi top oynamıyor. Webo müzmin yedek, Kuyt bitik, Diego yok derken oynayan Sow ve Alper kaldı. Sow da Afrika Kupası'nda.

Altınorduya yazık oldu ama beğendim . Genç ve full yerli kadroları ile baya iyidiler.
şikespor ise... Banane onlardan ya. Altınordu iyi takım iyi

Besiktas'in bir oyuncusu daha centilmenlik modasina uydu , Necip Uysal kornere cikan topu benden cikti diyerek hakemin kararini degistirmesine sebeb oldu :D :D

3 maçta 3 puan almışlar diyordu spyker. fbde sallamıyor gibi , bu sene yine kupa bizim

Demirspor BJK denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçiyor.

Ba falan da sahada

Adanama bak be, taraftar sahane.

Bu sene insallah cikacagiz Süper Lige.

Pedro'ya kırmızı yok

Böyle centilmen bir takımın oyuncusu dirseği yapıştırdım hocam at beni demeliydi. Hiç yakıştıramadım.

Ba müthiş gol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt