Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeter bu kafa yaran gaddar tslilerden
10-11 sampiyonu fb arkadas
biktim tspordan yeter

ne manyak lan bunlar,adam gole gidiyo faul yapsanıza kırmızı görsen ne yazar

Ahahaa mustehak bu taraftara.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uğur iyi sıçmış,adamı o noktada kaleye şut çektirceksen def olarak orda durmanın manası yok

Nasıl bir taraftar topluluğudur bunlar anlamak güç :) Ertuğrul'un suçu ne arkadaş adamın kafasını niye yarıyorsun? Hadi yardın ondan sonra koyduk mu tezahüratı yapmak ne demek? Bunların üstüne son dakikadaki gol çok iyi oldu. Müstehaktır :red:

Trabzon batar gider. Hacı, tayfasını ve Ersun Yalan'ı alıp gitmezse Trabzon orta sınıf Türk ligi takımı olacak. Para verdikleri adamlar çok kötü.. Demirok'un Yumlu'dan artısı bile yok, Sefa Yılmaz Özer Salih medjani falan bunlar ne cidden? O parayı bana verseler daha iyi takım yaratırdım. Cardozo deplasmanda yok, yanlış transfer bile diyebiliriz, Trabzon'a Luiz Adriano gibi bi adam şart.

Onur
Bosingwa Mustafa Aykut Zeki
Zokora Colman
Olcan Adrian Malouda
Henrique

Şu aşağıdaki kadronun daha kötüsünü nasıl kurdular anlamıyorum. 30 tane adam aldı aptallar.

Trabzonun artik tek Avrupa ligi kaldi ondanda elenirlerse bosuna top kosturacaklar artik :D

Trabzon batar gider. Hacı, tayfasını ve Ersun Yalan'ı alıp gitmezse Trabzon orta sınıf Türk ligi takımı olacak. Para verdikleri adamlar çok kötü.. Demirok'un Yumlu'dan artısı bile yok, Sefa Yılmaz Özer Salih medjani falan bunlar ne cidden? O parayı bana verseler daha iyi takım yaratırdım. Cardozo deplasmanda yok, yanlış transfer bile diyebiliriz, Trabzon'a Luiz Adriano gibi bi adam şart.

Onur
Bosingwa Mustafa Aykut Zeki
Zokora Colman
Olcan Adrian Malouda
Henrique

Şu aşağıdaki kadronun daha kötüsünü nasıl kurdular anlamıyorum. 30 tane adam aldı aptallar.

2 yıla batarlar.

Ts batar demek sacmalik

Seneye yeni yabanci kurali cikacak. Cag acilip cag kapanacak. super lig tarihi bastan yazilacak. Iyi ve nokta transferler ile ts zirveye cikabilir... Diger butun kulupler gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt