Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar olmadigi icin bir oyuncu kendine bakmiyorsa , kendi is ahlaki da sorgulanir . 5 kg fazlasi olan oyuncu gecmis tecrubeleriyle o kiloyu almamasi gerektigini bilmiyor mu , performansini dusurdugunu farketmiyor mu ?

yonetimi bu paralari verdikleri , yanlis tercihlerde bulunduklari icin elestirirken ,td lerin kimisinin ortaligi ciftlige cevirip kimisinin de disiplin sovlari yaptigini soylerken , oyunculari da temize cikarmayalim

onlar da bu isin hem kaymagini yiyip hem de yan gelip yatmasindalar... cocuk degil bunlar, kotu antrene ediliyor olabilirler , hedeften uzaklasmis , senkronsuz bir takim kurulmus da olabilir

ama bu kadar cokecek , 40 li puanlarda kalacak bir kadro degil bunlar , bu kadar para alip da topu topu antrenman ya da mac disinda isleri olmayan adamlardan is ahlaki beklemek tum seyircilerin hakkidir

ben isin sadece GS basarisinda degilim , bu bilete, bu tv ye para oduyorum , bana iyi bir sey sunmak icin caba sarfetmeliler .

Belirli oyunculara TR şartları için Imza parası verirsin. Normal. Sneijdere normal. JEM e normal değil. Tolga ne yapmışta imza parası? Selçuk?

Tabii şundada doğrusun, eğer talibi yoksa, o zaman ya kabul eder yada gider.

imza parasini gecen sene united kapmasin diye ibraya veriyorsan ver .. ama sneijder zaten seninle sozlesmesini bitirmis , alacak takim ona bonservis odemeyecek belki ama buradaki parayi da vermeyecek

verecek olsa bonservisi de odeyecek olurdu , hani nerede talipler , 7 bucugu begenmeyip 20 isteriz diyorduk , hani nerede o paralar

bonservisini bedavaya versen o parayi kimse vermez ona .. anca podolski gibi japonya cin katar piyasasina gider

sen bu pozisyondaki adama 1,3 imza parasi oduyorsun hem de senelik , senin sampiyonluktaki rakibinin ligin en degerli oyuncusu secilen adamina o ucreti senelik oduyor , ustelik 7,5 da bonservis odemediler atibaya .

ben isme degil verdigi katkiya , varliginin katma degerine bakarim .. bu sekilde bakinca da en net gozume carpan iki gereksiz selcuk ile sneijder

imza parasini gecen sene united kapmasin diye ibraya veriyorsan ver .. ama sneijder zaten seninle sozlesmesini bitirmis , alacak takim ona bonservis odemeyecek belki ama buradaki parayi da vermeyecek

verecek olsa bonservisi de odeyecek olurdu , hani nerede talipler , 7 bucugu begenmeyip 20 isteriz diyorduk , hani nerede o paralar

bonservisini bedavaya versen o parayi kimse vermez ona .. anca podolski gibi japonya cin katar piyasasina gider

sen bu pozisyondaki adama 1,3 imza parasi oduyorsun hem de senelik , senin sampiyonluktaki rakibinin ligin en degerli oyuncusu secilen adamina o ucreti senelik oduyor , ustelik 7,5 da bonservis odemediler atibaya .

ben isme degil verdigi katkiya , varliginin katma degerine bakarim .. bu sekilde bakinca da en net gozume carpan iki gereksiz selcuk ile sneijder
Yanlış anlaşma oldu sanırım. Benim demek istediğim oyuncuyu alırken imza parası normal. Hani interden almıştık. Veya drogbayi alırken imza parası vermiştik. Bunlar normal ama uzatırken para vermek yanlış.

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Titi, Veigneau, Pavelka, Sadiku, Adem, Andre Castro, Turgut Doğan, Koita
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

ATİKER KONYASPOR: Kaya, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Volkan, Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Milosevic, Ömer, Bajic
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Konya adim adim finale dogru ilerliyor.

Kasımpaşa 2-2 Konyaspor
85' Adem Büyük

Futbol Arena‏ @futbolarena
Kasımpaşa'da neler oluyor! 4 dakikada 0-2'den maç çevirip 3-2 öne geçtiler!

Yuhhh. Maçı kapatıp snooker izleyim dedim dk 70 gibiydi. Ne olmuş böyle güntekin ?

Bir kac güne Adem Büyük haberleri depresir yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt