Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Cevap: Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Zıt bey istersen bizde kalabilirsin.Sakın muzurluk yapma o çillerini kopartırım.Karıcığın da bana kalır.:D

Hooyyt. Ne oluyor? :mad: Yaktınız beni gençler. :mad:

Burak asılmasana nan bizim hatuna. :mad:

Sana baldızı verelim. :D:p

Hiç yakıştıramadım ZIT ben ciddiyim birkere.Seni gören bütün kızlar hasta oluyor sana ve tel tel saçlarına.;)

İmajımı değerli bir GSCimbom 'lu üyesinin 1,5dakikalık eforuna borçluyum. :D

Beğendiğinize sevindim. ;) Sormayın bütün kızlar peşimde... :D

Sanal kahramanlara delikanlılık gırla bakıyorum. Burak sende biraz uslu dur kardeşim. Asılma adamın hanımına.

Hadi sanal kahramınımızı biraz rahat bırakalım. Yoksa namus cezası diye birşey icat edip hepinizi banlamak zorunda kalacağım. :D

Sanal kahramanlara delikanlılık gırla bakıyorum. Burak sende biraz uslu dur kardeşim. Asılma adamın hanımına.

Hadi sanal kahramınımızı biraz rahat bırakalım. Yoksa namus cezası diye birşey icat edip hepinizi banlamak zorunda kalacağım. :D

Abdullah abi sırf senin için susuyorum.Zıt bey köpeğin olayım beni affet.:D

:D Namus cezası :D

Zıt sen baldızı millete kakalamayamı çalısıyosun kanka banada aynısını önermiştin Burak bak baldızı süper tavsiye ederim 90-60-90 sevgilim olmasaydı ben alıcaKtım :D

Daha geleli kaç ay oldu ZIT,bu ne yüzsüzlük :D:D

Daha bana vermediler Zıt 2 senedir burdayım be kanka bunlar bizim değerimizi bilmiyor ya :'(

Zıt'a rakip sanal kahraman gelsin.:D

:D Gelmesin ya bi sanal kahraman yeter ikincisine yer yok forumda dimi kanka

ZIT bana veya Emir'e rakip oldugunu dusunuyorsan sanal alzheimer'a yakalanmissin demektir.. :o

Zitiye buraya yumruk havaya Zıt senin hatunuda üye yapsana foruma Hayri sarmıyo artık :D

Geri
Üst Alt