Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Cevap: Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Simarma lan

Tahminleri alalım; Zıt Tamkarşıt kimdir?

Bilene Şiveppşsş ısmarlıycam. :D (Tabii ki yalandan:D)

a-) Kesin adminlerden biridir (Abdullah T., Mustafa G., Alaaddin A., Kansu V., Birkan E.)

b-) Yok yok Süpermoderatörlerden biridir (Batuhan V., Kaan A., Meric B., Murat D. Semih A., Tamer İ.)

c-) Olmadı Onursal Yöneticilerden biridir (Anıl T., Kadir Ü.)

d-) Herhalde Moderatörlerden biridir: (Dogancan M., Emre K. Hakan B., M.Akif D., Selçuk C., Tahsin Erkin E., Tugay K.)

e-) Tecrübeli üyelerden biri olmasın?

f-) Normal üyelerden biri?

g-) Hiçbiri (:eek:)

h-) Birkaçı birden (yuh artık :D)

i-) Bana ne? (Bu seçeneği seçene burada işin ne diye sorarım:D)

j-) Hepsi

a-) Kesin adminlerden biridir (Abdullah T., Mustafa G., Alaaddin A., Kansu V., Birkan E.)

İkisinden biri.

Tahminleri alalım; Zıt Tamkarşıt kimdir?

Bilene Şiveppşsş ısmarlıycam. :D (Tabii ki yalandan:D)

b-) Yok yok Süpermoderatörlerden biridir (Batuhan V., Kaan A., Meric B., Murat D. Semih A., Tamer İ.)

d-) Herhalde Moderatörlerden biridir: (Dogancan M., Emre K. Hakan B., M.Akif D., Selçuk C., Tahsin Erkin E., Tugay K.)

e-) Tecrübeli üyelerden biri olmasın?

f-) Normal üyelerden biri?

g-) Hiçbiri (:eek:)

h-) Birkaçı birden (yuh artık :D)

i-) Bana ne? (Bu seçeneği seçene burada işin ne diye sorarım:D)

j-) Hepsi

Keşke bunu anket forumunda açsaydın ZIT:)

Zaten sen yönetimden birisin Zıt :D

Uzun araştırmalarım,uzun projelerim sonunda buldum!

Mustafa Gürpınar! Banko. :)

Nereden anladın derseniz!

-Bu sitede nadiren neredeyse en az bana kardeşim diyen Mustafa Abidir.

Çözdüm demişsin, tebrik ederim, ama "yemezler" kardeşim. :D:p

-Zıt kimlikli üye yazı yazdığından sonra hemen hemen herkes yazı yazmıştır Mustafa Abi hariç!

-Genellikle Zıt yazı yazdığında Mustafa abi sadece Forum anasayfada öylece kalıyor!

İnş. Doğrudur tahminlerim.:p

Abdullah abi değil :)

Dayım yani Mustafa G. değil ispatı çok kolay dayım gece gece pek internete girmez Zıt geceleride yazıyor... :) Ama olabilirde zaten en basından beri savunuyodum dayım diye ama hayır ben değilim diyor koskoca admin yalan söylemez herhalde :D

Birkan.E ninde olucağını sanmam ama Kansu V olabilir.. :D Meric abidende kuşkulanmıyor değilim aslında :D Bi ara Alaaddin olabilir dedim ama sanmam Akifde olabilir o da Zıt gibi iyi laf sokuyor neyse tahaminlerim bunlar ama dersenizki tek tahmin olucak buna en yakın olan Kansu V. :D

Abdullah abi değil :)

Dayım yani Mustafa G. değil ispatı çok kolay dayım gece gece pek internete girmez Zıt geceleride yazıyor... :) Ama olabilirde zaten en basından beri savunuyodum dayım diye ama hayır ben değilim diyor koskoca admin yalan söylemez herhalde :D

Birkan.E ninde olucağını sanmam ama Kansu V olabilir.. :D Meric abidende kuşkulanmıyor değilim aslında :D Bi ara Alaaddin olabilir dedim ama sanmam Akifde olabilir o da Zıt gibi iyi laf sokuyor neyse tahaminlerim bunlar ama dersenizki tek tahmin olucak buna en yakın olan Kansu V. :D

kim kaldıki geriye:D

Mustafa Gürpınar dedim!

Fazla kendinizi yormayın. ;)

Aladdin'de olabilir bu arada!

Çünkü topak demesinden bir şüphe doğdu içimde! :)

Zıt hedef şaşırtıp sizlerin kafasını karıştırmaya devam ediyor.Zıt o, bu ,şu değil.Sanal bi karakter:)

Ben de kendimden şüphelendim şimdi.

:rolleyes:

Onu,bunu,şunu değil benim bildiğim veya kesin budur dediğim tek kişi!

Mustafa GÜRPINAR! :)

Ohoo ben öğrendim kim olduğunu Zıt'ın resim bile çekildik.:D:DŞaka bi yana bence Zıt ya Mustafa Abi yada Kansu. :)

çok fazla takmamak lazım kim olduğuna Zıt'ın:p:)

valla siteye yeni üye oldum.zıt tamkarşıt kimdir tanımaya çalııyorum.bana gereksiz biri bilnebi sitenin maskotu gibi geldi.

Geri
Üst Alt