- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Cevap: Zıt Tamkarşıt Kimdir ?
Zıt Tammeşur oldun
Zıt Tammeşur oldun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
N'oluyo nan?
https://www.bozkangal.com/viewtopic.php?p=5321&sid=eb1a74d6718fe01d17a5e4b8fad1737d
Adımı ve resmimi birileri kullanıyor, anlamadım gitti.
Meşhur olduk, vay anasını sayın seyirciler...
zıt naber abi bayadır görüsemiyorduk. çil suratını özlemişim. duydumki ünlü olmussun para kaldırmısınsındır diye hemen geldim buralara bir selam edeyim bir gül yüzünü koklayayım çillerini sayayım belki banada paradan bir pay düser falan diye hayallere daldım. tabii hayal kurmak güzel tahmin edersin hepimizin hayali vardır. benim de hayalim bu. ne dersin zıt kardeş? düşer mi bize paradan bir hak?
![]()
Nah diyecek diye korkuyorum![]()
yok yok yapmaz öyle şeyler zıt. o alçak gönüllü paylaşmayı seven mükemmel kişilik über insan cılgın mizaclı bir karakter. o yapmaz öyle sey. simdi banka'ya gitti eminim. ''abi al canın sagolsun'' diye paraları serecek ortalığa bak görürsün![]()

yok yok yapmaz öyle şeyler zıt. o alçak gönüllü paylaşmayı seven mükemmel kişilik über insan cılgın mizaclı bir karakter. o yapmaz öyle sey. simdi banka'ya gitti eminim. ''abi al canın sagolsun'' diye paraları serecek ortalığa bak görürsün![]()
Dediğin gibi oldu . Zıt'ın kim olduğu düşünülürken böyle bir tahmin.Ya ileri görüşlü birisin yada o sensin![]()
emin ol ben değilim. ancak tanıdım zıt'ı galiba
![]()
bişey itiraf etmek istiyorum.Sanal karakterimizin kim olabileceği konusunda çok tartıştık ve bir sonuca ulaşamadık.Aklıma bişey geldi acaba bu sanal karakter Oğuz Serdar mı?
bişey itiraf etmek istiyorum.Sanal karakterimizin kim olabileceği konusunda çok tartıştık ve bir sonuca ulaşamadık.Aklıma bişey geldi acaba bu sanal karakter Oğuz Serdar mı?