Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Cevap: Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Zıt Tammeşur oldun :D

Zıt ikiz :D:D

Artıkın Facebook 'ta da varım.

Beni takip edin, arkadaş:D ve hayranım:p olun efem. :D

zıt naber abi bayadır görüsemiyorduk. çil suratını özlemişim. duydumki ünlü olmussun para kaldırmısınsındır diye hemen geldim buralara bir selam edeyim bir gül yüzünü koklayayım çillerini sayayım belki banada paradan bir pay düser falan diye hayallere daldım. tabii hayal kurmak güzel tahmin edersin hepimizin hayali vardır. benim de hayalim bu. ne dersin zıt kardeş? düşer mi bize paradan bir hak?

:D

zıt naber abi bayadır görüsemiyorduk. çil suratını özlemişim. duydumki ünlü olmussun para kaldırmısınsındır diye hemen geldim buralara bir selam edeyim bir gül yüzünü koklayayım çillerini sayayım belki banada paradan bir pay düser falan diye hayallere daldım. tabii hayal kurmak güzel tahmin edersin hepimizin hayali vardır. benim de hayalim bu. ne dersin zıt kardeş? düşer mi bize paradan bir hak?

:D

Nah diyecek diye korkuyorum:D

Nah diyecek diye korkuyorum:D

yok yok yapmaz öyle şeyler zıt. o alçak gönüllü paylaşmayı seven mükemmel kişilik über insan cılgın mizaclı bir karakter. o yapmaz öyle sey. simdi banka'ya gitti eminim. ''abi al canın sagolsun'' diye paraları serecek ortalığa bak görürsün:D

yok yok yapmaz öyle şeyler zıt. o alçak gönüllü paylaşmayı seven mükemmel kişilik über insan cılgın mizaclı bir karakter. o yapmaz öyle sey. simdi banka'ya gitti eminim. ''abi al canın sagolsun'' diye paraları serecek ortalığa bak görürsün:D

:ka25:Emin Ol Hakan Abi:D

Ayıpsın Hakan 'cım. GSCimbom yazarlığı iyi kazandırıyor. (Çaktırma, diğer yazarlar beleşe çalışıyormuş.:D)

Buyur, dilediğin kadarı senindir...;)

Ayıpsın Hakan 'cım. GSCimbom yazarlığı iyi kazandırıyor. (Çaktırma, diğer yazarlar beleşe çalışıyormuş.:D)

Buyur, dilediğin kadarı senindir...;)

zıt adamım benim. biliyordum senin gönlünün genisliğini paylasımcı bir kişilik oldugunu biliyordum. beni yanıltmadıgın icin teşekkürler. bu sadece seni denemek amacı ile yapılmıs bir şeydi. güle güle harca paralarını. :005::005:

:asd:

Dediğin gibi oldu . Zıt'ın kim olduğu düşünülürken böyle bir tahmin.Ya ileri görüşlü birisin yada o sensin :D

Emin olun ben değilim.:DParaları Hakan abi almıyorsa ben alırım.:D

bişey itiraf etmek istiyorum.Sanal karakterimizin kim olabileceği konusunda çok tartıştık ve bir sonuca ulaşamadık.Aklıma bişey geldi acaba bu sanal karakter Oğuz Serdar mı?

Geri
Üst Alt