Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Cevap: Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Veremiyicekki... :D Velet'e geçmiş olsun dileklerimi ilet Zıt bey tabi buraya uğramaya cesaretin olupta okuyabilirsen bu mesajı...

Zıt bey senin gerçek adın ne?Sen kesin ilkokula kadar okumuşsundur.:DZıt bey sen denize düşsen boğulmazsın.:D

Biyografime baktıysanız, lise eğitimini tamamladığım görünüyor. :mad: Hem de 9 yıl gibi kısa bir sürede. :D

https://www.gscimbom.com/forum/blogs/zit-tamkarsit/20-biyografi-zit-tamkarsit.html

Zıt bu sekılde neyı hedefllıyorsun.Hadi talk showa cıksan neysede burdan senı kımse goremez :D

Ünlü olunca imzalı resim gönderirim canım. Olamazsam da "canım sağolsun" tabii. Kariyerimi yakışıklılığımı kullanacağım farklı bir alana da kaydırabilirim. :p

Veremiyicekki... :D Velet'e geçmiş olsun dileklerimi ilet Zıt bey tabi buraya uğramaya cesaretin olupta okuyabilirsen bu mesajı...

Valla bizim oğlan sapasağlam. Ama sizin darp aldığınıza dair kanıtlarım var. :D

Zıt bey bu lafın altında kalacağıma kamyonun altında kalmayı tercih ederim.Bakalım nasıl cevap vereceksin.

Burak bey, o iş öyle kızıştırmalarla olmaz. Bizim oğlan dövmüş olabilir ama Berk bey benim kardeşim sayılır.

Sizin kamyonunuz da burada buyrun.

Madem kullanıyorsun painti adam gibi kullansana be Zıt...

Al bak senin oğlan hemde photoshop veya baska bi program ile düzentilmemiş kavga anında çekilmiş resimlerinden birisi..

Berk ve Zıt Beyler. Forum üyelerimizden bilmeyenler olabilir. Açıklamakta fayda var.

İsmi geçen kişi ve olayların tamamı "mizansen" olup, sanal kişi(ler) çevresinde gelişmektedir. Bu sebeple içeriğinin gerçek olaylarla bir bağlantısı yoktur.

GSCimbom forumu, sporun dostluk ve kardeşlik olduğuna inanmakta ve bu topic ile biraz da mizah yönünü yönünü ön plana çıkartmaktadır.

Yanlış anlama olmasın.

Kısaca Zıt Tamkarşıt diye biri olmayıp sadece hayali bir kahraman olduğunu dile getrmekte fayda var... Şimdi sen delimisin olmayan bişeyle tartısıyosun demeyin lütfen ama...

Yiğenim senin son durumunu hiç beğenmiyorum.Sen kafayı filan mi yedin hayırdır...:D

sanal manaall sen devam et Berk biz arkandayız :D ZIT a karşı bir grup oluşumu içerisine girmek üzeresin :D

Yiğenim senin son durumunu hiç beğenmiyorum.Sen kafayı filan mi yedin hayırdır...:D

Yok dayı yemedim sadece Zıt'ın o kadarda zıt bi karakter olmadığını ondan daha zıtlar olduğunu göstermeye çalısıyorum :D

sanal manaall sen devam et Berk biz arkandayız :D ZIT a karşı bir grup oluşumu içerisine girmek üzeresin :D

ANTİ ZIT

İlk üyesi benim varmı daha katılan :p

Berk bu ZIT'la ne alıp veremediğin var,takmış durumdasın:):D

Bilmem Hayri abiden bulaştı galiba neyse gruba üye alımları devam ediyor...

ANTİ ZIT...

Zıt'a Zıt gidenlerin Grubu ..... :p

Evet Berk o grubun lideri artik benim ciragim da sensin uye alimlari benden gececek...

ZIT'in zitlari toplaniyoruz

Hop Hop noluyor ya :D Lider benim yada ikimzide lideriz :D

ANTİZIT....

Berk ve Zıt Beyler. Forum üyelerimizden bilmeyenler olabilir. Açıklamakta fayda var.

İsmi geçen kişi ve olayların tamamı "mizansen" olup, sanal kişi(ler) çevresinde gelişmektedir. Bu sebeple içeriğinin gerçek olaylarla bir bağlantısı yoktur.

GSCimbom forumu, sporun dostluk ve kardeşlik olduğuna inanmakta ve bu topic ile biraz da mizah yönünü yönünü ön plana çıkartmaktadır.

Yanlış anlama olmasın.

Bunu bilmiyordum.Abi söylemeseydin benimle dalga geçerlerdi.:D

Zıt Abi senin bana göre kendine özel bir website açman lazım.Ünlü olma ihtimalin çok yüksek olur.:D

Gerçekten çok yakışıklısın Zıt.Sen Türkiye seçmelerine falan girsen 1.nin 1.si olursun.Başarılarının devamını beklerim.:D We love you ZIT...

Foruma renk katan biri.. :) böyle bir karakterin forumda bulunmasından hoşlanıyorum..

Zıt gözün düzelmiş KANKA :p Şapkada çok yakışmış :D

Geri
Üst Alt