Zlatan İbrahimoviç: ''Eyfel Kulesi'nin yerine heykelimi dikerlerse Paris'te kalırım''

Tek bildiğim bu adam Barca yerine Real'e gitse idi herşeyin çok farklı olacağı. Her iki taraf için de çok yanlış karardı.

Seni bi de ingilterede izleyelim be burun reyiz.

Zlatan takım oyuncusu değilki kimse bıraktığında onun cl şampiyonluğu yaşayıp yaşamadığına bakmıyacak attığı goller ve sıradışılığıyla hatırlanıcak.

Ego over 9000

Dalga geçtiyse bile herif genelde aşırı derecede egolu.

Son düzenleme:
Vallah ben pek emin degilim kafa bulduguna. Baslarda bende öyle saniyordum ama artik pek inanmiyorum "trollük" yaptigina, bence kendini kaptirmis durumda :D
Bence tam tersi. En başlarda ciddiydi (ki zaten daha nadir bu tarz davranışlarda bulunuyordu), sonra baktı prim yapıyor (hele ki sosyal medyanın patlamasından sonra), arttırarak devam etti. Hem kendi hoşuna gidiyor, hem insanların.

Adamdaki ego kimsede yok ama ego olmasida normal adam oynuyor arkadas oyle siradan bir oyuncu degil heyekeli dikilmesi gereken bir oyuncu.

bide bu adamı alacaktık güya hemde bu yönetimle :) :) bunun egosu bizim yönetimi mum gibi eritirdi divan kurulunu tek başına fes eder dünyada hem başkan hem futbolcu olan tek sporcu olarak tarihe geçerdi stadyumun ismini de ibra arena yapardı :) :)

Yani diyor ki Paris benim d.ssaklarimin gölgesinde yasasın

Heykelini dikmeye kalksalar billurlarına beton yetmez be

Müthiş bi adam bu zlatan.
Ah ulan dursun

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zlatan efsaneler arasındadır egonun yakıştığı nadir kişilerden biri yani adam iyi futbolcu.böyle konuşması gerekiyomu bence gerekmiyo ama yine de antipatik gelmiyo herkes Zlatandır yapar modunda :D

PSG nin Hagi si oldu adam. Bence heykelin tepesine denk gelecek sekilde o meşhur karetevari şutu eklenenilir.

Son düzenleme:
Bu sezon CL'yi falan alırlarsa makul bir istek olur bu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kulenin tepesine oturtsunlar seni

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Külliyeyi yıkıp yerine heykelini dikek, bize gel.

Geri
Üst Alt