zlatan ibrahimović

Cüneyt Tanman'ın açıklamalarından sonra bile durmadı taraftar ve tt oldu İbra konusu, Twitter'dan Dursun Özbek'e salladılar. Hiç mi duyan olmadı da yönetimden yalanlama getirmedi olaya. Resmi siteden yapılacak bir açıklama işi bu boyutlara getirmezdi sanırım.

Bu yönetimin ve Teknik ekibin ömrü uzun değil, Muhtemelen Teknik ekip Ara transfer dönemini, Yönetimde sezon sonunu görmez. İşini bilmeyen çavuşlar döner kıçını avuçlar.

Cüneyt Tanman'ın açıklamalarından sonra bile durmadı taraftar ve tt oldu İbra konusu, Twitter'dan Dursun Özbek'e salladılar. Hiç mi duyan olmadı da yönetimden yalanlama getirmedi olaya. Resmi siteden yapılacak bir açıklama işi bu boyutlara getirmezdi sanırım.

Bu yönetimin ve Teknik ekibin ömrü uzun değil, Muhtemelen Teknik ekip Ara transfer dönemini, Yönetimde sezon sonunu görmez. İşini bilmeyen çavuşlar döner kıçını avuçlar.

Çok umursamaz yönetim,aynen senin gibi düşünüyorum kanka.

Çok umursamaz yönetim,aynen senin gibi düşünüyorum.

Normalde bir kulübün taraftarı yönetime tavır alıyorsa, Yönetim hiçbir şey yapamıyorsa bile alttan alır. Bizimkiler gidere gider yapıyorlar sanırım. Hamza'da dahil bu gruba. Taraftar Twitter üzerinden Bilal transferinden sonra tepki gösterdi ve yıldız istedi, Aradan bir süre geçti ve Burak kampa katıldı Hamza'nın söylediği söz aynen şu: İşte yıldız oyuncu geldi.

Bunlar çok yanlış şeyler. İbra yazıldı, Cüneyt tanman çıkıp Şuan böyle bir düşüncemiz yok gibi ucu açık bir yorum yaptı. Taraftar kitlendi ve TT yaptı İbrahimoviç ismini. çok değil 2-3 gün önce dünya sıralamasına girdiler. Kimse haber vermedi mi yönetime bunu? Altı üstü resmi siteden kesin bir dille yalanlayıp konuyu kapatacaklardı.

Necati İşbilen Galatasaray 7 Milan 7,5 verdi Milan'a gider diyor .

İbrahimoviç net 7,5 milyon euro istiyormuş. Can Tongo periscopta muzzi denen bir menajere bağlandı ve o söyledi

Galiba Milan bitirmiş işi. Kapatalım en iyisi başlığı.

1 Agustos ta Ac Milan resmi olarak aciklayacakmis transferi diyorlar..

Vay beee İbra bekledik zamanında deriz azda olsa.

Taraftar olarak Elimizden geleni yaptık beyler bizden çıktı artık sağlık olsun

İbrahimovic yillik 7,5 istiyorsa ve sen 8 vermiyorsan net malsin kacari yok mal bir yoneticisin ve senden bi bok olmaz.

Ha tabi bunlar yalan olabilir o zaman ise beceriksizin dik alasisin.
Gidip ikna etmek senin isin. Para bulmak senin isin.
İbraami getircegiz camia icinden bize sponsor olacak yok mu diye bir istekte bulunsaydin bir kere. Ha bu kan emici camia 5 kurus vermez ora ayri belki albayrak gibi "manyaklar" verebilir ya da cem uzan ne bileyim bunlar futbolu taraftar gibi yasayan adamlar esirgemezler.

Son olarak bu ligde 1 ibraam 3 oyubcuya bedeldir. Tranafer butcen varsa tumunu bu oyuncuya yatirirsin sana sampiyonluk verir sene sonu kasanin dolmasini saglar. Surekli bilet satarsin, ekstra tshirt basarsin yok satar 3 liraya mal edersin 25 e satarsin. Cebine net 15 kalsa yok boyle bir kar. Bunlari yapacak cap yok iste. Kafa algilayamiyor.

Neyse 17 milyon euroyu nasil vercektik biz yeaa.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İbrahimovic yillik 7,5 istiyorsa ve sen 8 vermiyorsan net malsin kacari yok mal bir yoneticisin ve senden bi bok olmaz.

Ha tabi bunlar yalan olabilir o zaman ise beceriksizin dik alasisin.
Gidip ikna etmek senin isin. Para bulmak senin isin.
İbraami getircegiz camia icinden bize sponsor olacak yok mu diye bir istekte bulunsaydin bir kere. Ha bu kan emici camia 5 kurus vermez ora ayri belki albayrak gibi "manyaklar" verebilir ya da cem uzan ne bileyim bunlar futbolu taraftar gibi yasayan adamlar esirgemezler.

Son olarak bu ligde 1 ibraam 3 oyubcuya bedeldir. Tranafer butcen varsa tumunu bu oyuncuya yatirirsin sana sampiyonluk verir sene sonu kasanin dolmasini saglar. Surekli bilet satarsin, ekstra tshirt basarsin yok satar 3 liraya mal edersin 25 e satarsin. Cebine net 15 kalsa yok boyle bir kar. Bunlari yapacak cap yok iste. Kafa algilayamiyor.

Neyse 17 milyon euroyu nasil vercektik biz yeaa.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer sezonu başladığından beri söyledim o rakamlar uçuk diye. Bakın ne oldu. 7,5 milyon euro ver İbrayı ikna et ve getir. PSG de kolaylık sağlayacak. Adamlar %75 vergi ödüyorlar.

Geri
Üst Alt