Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.793
- 12.864
- 2.343
İbra gelirse S. kupa maçında sahada olur mu ?!?!![]()
Yedek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbra gelirse S. kupa maçında sahada olur mu ?!?!![]()
Baskan yalanlamadi bu hic iyi olmadi, yalanlasa iyi olurdu simdi millet alacagiz gibi beklenti icine girecek. Alirsak tabiki buyuk is olur, RVP falan hikaye.
Biz alamayiz benim dusuncem bu yonde cunku onu getirecek birisini goremiyorum hatta Hamza bile engel olur. Unal Aysal gibi biri olsa bir ihtimal olabilir derdim.Niye bu kadar umutsuzsun ki,bence para bulabilirsek gelir.
geliyoooooooooooooo
Biz alamayiz benim dusuncem bu yonde cunku onu getirecek birisini goremiyorum hatta Hamza bile engel olur. Unal Aysal gibi biri olsa bir ihtimal olabilir derdim.
renkdaş bu profil fotonu gördükçe ne futbol ne ibra ne dünya umrumda olmuyor biliyor musun:S yanlış anlama lafım yok asla. sadece moral falan kalmıyor.
Insallah gelir ama ben kendimi beklentiye sokmam bunun icin.Taraftar baskısıyla yapılmış olacak bir transfer olur,Hamza denge menge diyecek olsa hiç girişimde bulunmazlardı.SOCAR falan da diyorlar bence olma ihtimali var.İbra'yı da Messi yapmanın anlamı yok kariyerinin sonbaharında,ŞL'de oynayacak Türkiye'nin en iyi takımı,hatırı sayılır derecede ismi duyulmuş bir kulüp.İstanbul güzel şehir para varsa.Neden gelmesin ki?Bence tek sıkıntı İbra'nın maddi taleplerini karşılayabilecek miyiz.
renkdaş bu profil fotonu gördükçe ne futbol ne ibra ne dünya umrumda olmuyor biliyor musun:S yanlış anlama lafım yok asla. sadece moral falan kalmıyor.
Ailesiyle tanışma fırsatım oldu,babası gerçekten çok metin bir adam.Annesi de yazık ağlayıp duruyordu kadıncağız benim kızım kimsenin kötülüğünü istemezdi,düşünmezdi diyip.
Insallah gelir ama ben kendimi beklentiye sokmam bunun icin.
hamza hamzaoğlu asla istemiyor belli. hatta gelmeyeceği kesinleşti. beklenti iptal.