Hasan Hüseyin Can
Parçalı Üye
- 10 Mart 2013
- 2.577
- 0
- 726
Güle güle ya şehr-i ramazan, gel artık hadi be İbrahim oğlu Zlatan 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni forma yok kiUcuza kacmissin dostum, farketmedim degil :asd22:
yeni forma yok ki![]()
15 dk sürerdi , 14 dakikası nezaketen havadan sudan yapılan konuşmalar kahveden yudum almalar..İbra yi aysal bile alamazdi
15 dk sürerdi , 14 dakikası nezaketen havadan sudan yapılan konuşmalar kahveden yudum almalar..
ben düsüşük bir ihtimal görüyorum ibra'yı.Gervinho ondan daha zor bir transfer çünkü sponsor olmadan yüklü bonservis gereken bir oyuncu i oysa ibra için sponsor bulmak daha kolay.ikisinin de gelmeme ihtimali yüksek.Zlatani alacagimiza kendiniz de inanmissiniz .. Al gervinhoyu kuru gurultu yapma..
ben düsüşük bir ihtimal görüyorum ibra'yı.Gervinho ondan daha zor bir transfer çünkü sponsor olmadan yüklü bonservis gereken bir oyuncu i oysa ibra için sponsor bulmak daha kolay.ikisinin de gelmeme ihtimali yüksek.
aslında gervinho roma'ya gitmeden bize önerilen bir oyuncuydu ,Drogba 'nın yanına da gelmek istiyordu ve daha ucuzdu.Burda birçok kişi beğenmiyordu , fizik olarak yetersiz ve güçsüz sakat oyuncu gözüyle bakıyorlardı.Ne değişti bilmiyorum.
BuAlp Pehlivan : 21 Temmuz'da Galatasaray İbrahimovic için Kap açıklaması yaparsa şaşırmayın.
Trt Spor 'da söylemiş, kimdir bu?
Lan bu adamın gelmeyeceği bizimkilerin bir haltı beceremeyecği gün gibi ortada, neye dayanarak böyle bir açıklama yapıyor bh bu adam? Hemde ctv ytv de değil koskoca ulusal kanalda, reyting uğruna milletin hayalleriyle oynamayın.
Evet bildim bunu, eski kaleci. Duyumculuğa mı başlamış arkadaş, yorum yapardı genelde.
valla roma öncesi postlara bak adam gelmesin diye dua edenler vardıGervinho ya fizik olarak yetersiz diyen andaval kimdi merak ettim dogrusu. Zira öküz gibi adam