zlatan ibrahimović

İbra gelirse Selçuk ve Burak'tan fazla maaş alacak hiç böyle bir dengesizlik olabilir mi?
Burak'ın yedek kalma ihtimali ne olacak?

Zlatani alacagimiza kendiniz de inanmissiniz .. Al gervinhoyu kuru gurultu yapma..
ben düsüşük bir ihtimal görüyorum ibra'yı.Gervinho ondan daha zor bir transfer çünkü sponsor olmadan yüklü bonservis gereken bir oyuncu i oysa ibra için sponsor bulmak daha kolay.ikisinin de gelmeme ihtimali yüksek.

aslında gervinho roma'ya gitmeden bize önerilen bir oyuncuydu ,Drogba 'nın yanına da gelmek istiyordu ve daha ucuzdu.Burda birçok kişi beğenmiyordu , fizik olarak yetersiz ve güçsüz sakat oyuncu gözüyle bakıyorlardı.Ne değişti bilmiyorum.

ben düsüşük bir ihtimal görüyorum ibra'yı.Gervinho ondan daha zor bir transfer çünkü sponsor olmadan yüklü bonservis gereken bir oyuncu i oysa ibra için sponsor bulmak daha kolay.ikisinin de gelmeme ihtimali yüksek.

aslında gervinho roma'ya gitmeden bize önerilen bir oyuncuydu ,Drogba 'nın yanına da gelmek istiyordu ve daha ucuzdu.Burda birçok kişi beğenmiyordu , fizik olarak yetersiz ve güçsüz sakat oyuncu gözüyle bakıyorlardı.Ne değişti bilmiyorum.

Gervinho ya fizik olarak yetersiz diyen andaval kimdi merak ettim dogrusu. Zira öküz gibi adam

Swarowski Ibrayi Trabzona getiriyormus. :D
Hamsilerde bizim gibi "Acabami" demeye baslamislar. :D

Alp Pehlivan : 21 Temmuz'da Galatasaray İbrahimovic için Kap açıklaması yaparsa şaşırmayın.

Trt Spor 'da söylemiş, kimdir bu?

Lan bu adamın gelmeyeceği bizimkilerin bir haltı beceremeyecği gün gibi ortada, neye dayanarak böyle bir açıklama yapıyor bh bu adam? Hemde ctv ytv de değil koskoca ulusal kanalda, reyting uğruna milletin hayalleriyle oynamayın.

Alp Pehlivan : 21 Temmuz'da Galatasaray İbrahimovic için Kap açıklaması yaparsa şaşırmayın.

Trt Spor 'da söylemiş, kimdir bu?

Lan bu adamın gelmeyeceği bizimkilerin bir haltı beceremeyecği gün gibi ortada, neye dayanarak böyle bir açıklama yapıyor bh bu adam? Hemde ctv ytv de değil koskoca ulusal kanalda, reyting uğruna milletin hayalleriyle oynamayın.
Bu :)
259e76cf6db4e6b2f0d48abae8642066.jpg

1 hazirlik maç yüzünden Gervinhoyu Bale ettiniz valla

Adam Rudi Garcia sayesinde iyi sezon(lar) geçirdi.

Fizigi yeterli, hizi iyi, adam çalim yapma özelligi olan bir kanat oyuncusu, ama oyun zekasi biraz düsük.

Çok iyi maç, ama ayni zamanda çok kötü maç oynayacak tipte.

Owww Kap Geldi beyler.

Zlatan İbrahimoviç için görüşmeler başlanmıştır.

Haberi yapsak keske.

Geri
Üst Alt