- 22 Haziran 2012
- 12.139
- 5.566
- 2.013
36 yaşında yolu düşebilir. Aktarmalı bakü yolculuğu hariç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallama.![]()
uzun zamandır aramızda yoktun moral bozucu yorumlarını özlemiştik![]()
ya ota boka ağlıyonuz bide moral bozucu bana diyorsun şaka gibisiniz yemin ederim.
sana ciddi yorum yazmak gelmiyor içimden çünkü her yorumun futbol bilgisi ile alakası olmayan saçma yorumlar !! en son denge nöbetinde gene saçmalamışsın !!Kocaman adamsın sabah sabah saçmasapan alıntı yapıyorsun tabi orda yazanla akıl yaşın tutmuyorsa bişey diyemem neyse ya
sana ciddi yorum yazmak gelmiyor içimden çünkü her yorumun futbol bilgisi ile alakası olmayan saçma yorumlar !! en son denge nöbetinde gene saçmalamışsın !!
Devran bey forumun iq seviyesini indirmektesiniz lütfen biraz akil davranalım
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben iptalYa alırsak![]()
Dünya futbolunu ucundan takip eden biri bile Barcelona'da o dönem merkezi rol almaya başlayan Messi'nin etrafında takımın döndüğünü, Ibra'nın da etkisini bu nedenden dolayı yitirdiğini bilir. Senin gibi sığ düşünen birinin "Barça'yı takmadı" şeklinde bi ifade kullanması şaşırtmadı tabi ki. Adam oynadığı her kulübü takmış Malmö'den İsveç Milli Takımı'na kadar. Barça'yı mı takmayacak?Sallama değil demleme öyle olmasaydı hala barcada oynardı istemesi yeterdi
zlatan ile extra 250-300.000 forma satılır. buda yaklasık 37.500 ile 45.000 milyon tl'ye denk geliyor. tahminim %75 kar marjımız olsa 28 ile 34 milyon tl arası sıcak para akar. buda zlatan'ın yıllık masrafını fazlası ile karsılıyor sanırım.
Drogba+Sneijder ile toplam 300.000 sattın. Toplam diyorum bak 1 yıllık satış. Kolay gelsin hayırlı işler.
Dünya futbolunu ucundan takip eden biri bile Barcelona'da o dönem merkezi rol almaya başlayan Messi'nin etrafında takımın döndüğünü, Ibra'nın da etkisini bu nedenden dolayı yitirdiğini bilir. Senin gibi sığ düşünen birinin "Barça'yı takmadı" şeklinde bi ifade kullanması şaşırtmadı tabi ki. Adam oynadığı her kulübü takmış Malmö'den İsveç Milli Takımı'na kadar. Barça'yı mı takmayacak?