Zorbay Küçük ve Yardımcıları, Barikat Eşliğinde Stadyumdan Ayrılması Bekleniyor

FB taraftarına benzetmek istiyorlar bizi. Bize yakışmayacak şeyler bunlar.

Galatasaray kötü diye bu ahlaksız düzene karşı hakkını aramayacak değiliz ama bu düzene karşı da, tüm branşlar dahil olmak üzere gelinen bu inişli çıkışlı noktaları ve sunulan bahaneleri de sorgulanmayacak da değiliz. Daha çok futbol takibi olduğu için yoğun eleştiriler burada. Yatırım açısından kaynaklı biraz da. Özetle su gibi uyumayalım düşmana karşı ama içerdeki çalkalanmaları da görmezden gelmeyelim. Bu durumda olmamızın en büyük sebebi yönetim. Onun zaafiyetidir zaten. Tüm kapı pencereleri açık bırakıp hırsızın girmemesini bekleyemezsin zaten.

Yetmez, polis arabalarını ters çevirip yakmaları lazım. :D

Kötü oyun bir tarafa, zaten o konuda söylenecekleri söyledik ve söylüyoruz, bu hakem müsveddesinin maçın başında ne olduğu belli olmuştu. Nefret kustu resmen bizim futbolculara. İnce ince doğradı, aleyhimize çok saçma düdükler çaldı. Söylediği şeyler de asla kabul edilemez. Pısırık başkan biraz adam olsun da konuşmanın ötesine geçip icraat yapsın. Galatasaray'ın hakkını koruyamayan bir başkana ihtiyacımız yok.

Tarihin her zamanında hakemler ince ince bir takımı doğramışlardır. Ama bir takıma ve futbolcusuna hakaret edeni ilk kez gördüm. Burak Elmas ya istifa et. Yada sözünde dur takımı ligden çek.

2-3 haftadır sistematik bir şekilde özellikle keremi sakatlanmaya yönelik fauller yapılıyor ve hakemlerin ısrarla umrunda olmuyor. Bu işin boku çıktı artık.
Tff’ye savaş açamayacak adam defolsun gitsin.
İlk olarak hiçbir futbolcumuzu milli takıma göndermeme üzerine bir açıklama yayınlanması gerekiyor.
Milli takımım götünü kurtaran tek oyuncuya ısrarla faul yapılıp ardından yalancılıkla suçlanıyorsa buna da sessiz kalan ilk genel kurulda defolsun gitsin, genel kurul olağanüstü seçim kararı alabiliyorsa alsın.

Şu nasıl bir şeydir ya . Cidden yönetim artık buna da konuşmazsa , şu adam önümüzdeki hafta ödül gibi maç alırsa yazık . Sokakta şöyle bağırsa tekme tokat dayak yer , saha içerisinde bu gücü nereden alıyor ?

Eee fener maçında sıcağı sıcağına söyledim

Başkan derhal çıkmalı ve canlı yayında çok ağır açıklama yapmalı dedim

Yapmazsa bundan sonra daha fena doğrarlar dedim

Doğramayı bırak artık hakaret etmeye başlamışlar bize
O kadar küçümsüyorlar, bizi adam yerine koymuyorlar yani

Nerde bu başkan gören var mı

Fatih Terim’in arkasına daha ne kadar saklanacak

Fener maçından sonra çıkacaktı sıcağı sıcağjna
Diyecekti ki;

“40 yıldır futbol izliyorum, bu kadar göstere göstere şike görmedim, bu maçta hakemler şike yapmıştır

O 2 hakem düdüğü asacak
Asmazsa ihaleyi bozacağız
Bu maçı fifaya uefaya şikayet edeceğiz

Ayrıca hiçbir cezayı ödemeyeceğiz
Yıllardır tek bir kusuru olmamış Galatasaray taraftarına yabancı madde attırdınız zorla

Siz insanların sabrıyla bu kadar oynarsanız, bu kadar adaletsiz olursanız biz bir yere kadar tutabiliriz

O 2 hakem düdüğü asacak
Ve bizim maça çıkacak hakemler doğru yönetecek”

Daha ne durumlara düşürecekler bizi
İzleyin görün

Yine gündem değiştirecek başka bir olay patlak verdi By Terim konusulmuyor bile müthiş ballı bir herif..
Zorbaya gelirsek Elmas gibi pasif bir yönetim varken bu soysuza birşey olacağını sanmıyorum arda son kez bir işe yarayıp tenhada tekme tokat daldın buna

Geri
Üst Alt