zorbay küçük

Hakemler genel olarak kötü

Dün aleyhimize de lehimize de ciddi hatalar yaptı

Ufak bir örnek vereyim

Muslera’ya yapılan müdahalede kırmızı kart verilmesi lazım bunu es geçti

Muslera’ya verilmesi gereken 2. sarı karttan kırmızı kart var hakemi alkışladığı için, 26. dakikada bunu da es geçti 2 dakikada 2 fahiş hata

Muslera’nın alkışladığı pozisyonu bizim taraftar konuşmuyor ama 2. sarıdan atsaydı görürdüm bizim taraftarı. İş başa gelince konuşuyor bizim taraftarın çoğu. İnanılmaz amatörce bi hareket, yönetim olsam ufak bir ceza bile verebilirdim

Net olarak ilk 3’e girecek kadar kötü hakem ve futbol bilgisi yerlerde.

Ufak bir örnek vereyim

Muslera’ya verilmesi gereken 2. sarı karttan kırmızı kart var hakemi alkışladığı için, 26. dakikada bunu da es geçti 2 dakikada 2 fahiş hata

Muslera’nın alkışladığı pozisyonu bizim taraftar konuşmuyor ama 2. sarıdan atsaydı görürdüm bizim taraftarı. İş başa gelince konuşuyor bizim taraftarın çoğu. İnanılmaz amatörce bi hareket, yönetim olsam ufak bir ceza bile verebilirdim
Bizim lehimize hata falan değil bu. Yediği naneyi bildiği için atamaz. Yanlış diyebilirsin ama bunu Muslera da bilir. 13. sezonuna girmiş adam, ciğerini biliyor hepsinin. Yaptığı da uzun süren, kart gerektirecek kadar bir alkış değildi zaten.

Ufak bir örnek vereyim

Ek olarak ikinci yarida itirazdan sari gordu guray itirazdan oncede faulden sonra topa vuran oydu sanirim yanlis gormediysem onunda atilmasi lazimdi daha gecen hafta konya oyuncusu atildi boyle eger guray sa topa vuran tam secemedim

Yabanci hakemler gelmedikce bir cacik olmaz bu ligden.

Bizim lehimize hata falan değil bu. Yediği naneyi bildiği için atamaz. Yanlış diyebilirsin ama bunu Muslera da bilir. 13. sezonuna girmiş adam, ciğerini biliyor hepsinin. Yaptığı da uzun süren, kart gerektirecek kadar bir alkış değildi zaten.
Katilmiyorum rtş

Aynı şeyi fener yaşasa kudururdum ben, net sarı kart lazımdı o pozisyona

Normal yayında görüldü mü bilmiyorum ama feed yayında devre arasına girildiğinde Muslera'ya yönelip özür dilediği anlar yakın çekim göründü. Muslera'ya, pozisyonu görmediğini ve kendi hatası olduğunu söyledi. Berbat bir hakem.

Ufak bir örnek vereyim

Hakem hakem olsa zaten ilk harekette Antalyalı oyuncuya kart verirdi, Muslera da birşey demezdi. Problemin kaynağını konuşacağını 3 satır Muslera diyip duruyorsun hala. Burada en suçsuz Muslera herifin canı yanmış. Orada ikinci sarıdan atacak bir hakem olacakları da görürdü.

Üstelik Kerem'e gösterilen sarı karta da değinin? Oyuncuya teması bile yok herif düştü diye sarı verdi.

Antalyalı forvet kendini yere atıyor, uyarı çekiyor halbuki aldatmaya yönelik hareketten sari çaksa bak bir daha yapabiliyor mu.

Davinson herifin yanında koşuyor, herif düştü diye faul çalıyor.

Ben böyle hakeme dümdüz giderdim sahada olsam.

Hakem hakem olsa zaten ilk harekette Antalyalı oyuncuya kart verirdi, Muslera da birşey demezdi. Problemin kaynağını konuşacağını 3 satır Muslera diyip duruyorsun hala. Burada en suçsuz Muslera herifin canı yanmış. Orada ikinci sarıdan atacak bir hakem olacakları da görürdü.
Rtaş hakemin 2 hatasından bahsettim ztn

Muslera orada kırmızıyı görse ve puan kaybetsek birkaç gün hakem konuşur sonra muslera’yı linçlemeye başlardık. Hatalı çünkü. Hakem de hatalı Muslera da hatalı. Hakemi alkışlamanın karşılığı sarı karttır, Muslera’nın da 2. sarı kartı görmesi lazımdı pozisyon önü ne olursa olsun.

Ztn beni onaylamanızı da beklemiyorum forumda, futbolda kurallar açık ve net.

Önce bir hata yapıyor Antalyalıya kırmızı vermeyerek, hatasının farkına varıp aynı şekilde Muslera’ya da kart gösteremiyor. Eyyamın net açıklaması da bu zaten.

Muslera’yı ne olursa olsun ben eleştiririm bu pozisyon özelinde, sinirlerine hakim olmak zorundasın

Ufak bir örnek vereyim

Ceza verilecek birşey yok. Futbolcu bu anlık tepkisi işte kontrolsüzce. Ama hakemin iki tarafında hakkını gasp ettiği doğru. Maç sırasında da yazdım, Muslera’nın ayağına basmanın aynısını biz de yaptık sanırım Barış ya da Tete. İkisi de benzer. İkisini de atladı sonra gitti alakasız yerde Kerem’e sarı verdi. Hakemler çok kötü. Ve de yarınma derdinler bu da onları manipüle etmeyi kolaylaştırdığı gibi MHK’nın gereksiz bir yapı olduğunu ya da işlevini kaybettiğini açıkça gösteriyor.

Yav hadi Muslera'ya kırmızı kartlık yapılan foul'ü bu görmedi veya görmek istemedi, bu şeyine soktumun VAR'ı nasıl o pozisyonu atlar yahu.

Bütün bu pislikler yine münasip bir yerlerinde patlayacak ve 24. şampiyonluğumuz hepsini kahredecek.

Rtaş hakemin 2 hatasından bahsettim ztn

Muslera orada kırmızıyı görse ve puan kaybetsek birkaç gün hakem konuşur sonra muslera’yı linçlemeye başlardık. Hatalı çünkü. Hakem de hatalı Muslera da hatalı. Hakemi alkışlamanın karşılığı sarı karttır, Muslera’nın da 2. sarı kartı görmesi lazımdı pozisyon önü ne olursa olsun.

Ztn beni onaylamanızı da beklemiyorum forumda, futbolda kurallar açık ve net.

Önce bir hata yapıyor Antalyalıya kırmızı vermeyerek, hatasının farkına varıp aynı şekilde Muslera’ya da kart gösteremiyor. Eyyamın net açıklaması da bu zaten.

Muslera’yı ne olursa olsun ben eleştiririm bu pozisyon özelinde, sinirlerine hakim olmak zorundasın
Hakem hakem olsa futbolu takip ediyor olsa Muslera nın itirazını gördüğü anda var hakemi ile konuşur ve pozisyonu incelemesini söyler. Muslera durduk yerde bu kadar sinirlenmez. Sen pozisyonu var da izletip doğru karar aldıramıyorsan o alkışa da kırmızı verecek cesareti göremezsin. Çünkü en baştan biliyor ki Muslera bu kadar sinirlendiyse o pozisyon kırmızı kartlıktır.
Bu pozisyonda Muslera kırmızı görse ve puan kaybetsek tek kelime ağzımı açmazdım musleraya. Adamın 2 kere ayağı kırıldı ama hiç birinde rakip kartla cezalandırılmadı.

Ufak bir örnek vereyim

Eh niye alkisliyor? Hata yaptigi icin yani yine bizim hakkimiz yenilmis oluyor

Garip yorumlar var. Muslera kırmızı kart görmeliymiş. Hakem hatalıymış. O hakemin bir tarafı yemezdi o kartı çıkarmaya. Çünkü bilerek ve isteyerek kırmızı kart çıkarmadılar bir önceki pozisyonda. O hakem o kartı çıkarsın bir daha çıkamazdı sokağa.

Her şeyi geçtim. Muslera'nın bileğini kırmak için bilerek basıyor adi herif. Üstüne bastıktan sonra bir de dönüp bakıyor adi. Hadi hakem uzak görmedi diyelim. Var niye söylemiyor. Muslera dünkü futbolcu değil. Adam 12 yıldır bu hakem pisliklerinin içerisinde. Hepsinin ciğerini biliyor. Hepsi şikecilerin uşağı. Bu tek bir olaylık hareket ve tepki değil. Şikeciler kadar kollanan yoktur bu ligte. Üstüne bir de zeytinyağı gibi su üstüne çıkıp sistematik algı yapıyor adiler. Bu durumda Muslera ne yapsın. Tepki gösterecek doğal olarak. Ne yapsın. Bileği kırılsın diye mi beklesin.

Onu bunu geçtim bir de tutup ceza verecekmişiz Muslera'ya. Tam tersine alkışlamak lazım alkışlamak. Bu hakem pisliklerine tepki gösterdiği için. Keşke herkes Muslera kadar cesur olabilse...

Buna eyyam deniyor işte. Bir oyuncuya haksız yere kart verdiğini anlayınca o oyuncu başka hata yaptığında ilk hareketini düşünerek ceza vermiyor. Hakemlerimizin en büyük sorunu bu. Kendi adaletlerini sağlamaya çalışıyor. Halbuki haksız yere oyuncuya kart verdiysen bunu anladıysan yapacak bir şey yok deyip daha düzgün yöneteceksin. Bizimkiler "ona say" diyor.

türk hakemler arasında sadece Halil Umut Meler daha az kötü.

bunun dışında hepsi berbat.

Muslera'nın poziyonunu görmediği için ayrı sövdüm, VAR'a çağırmadığı için ayrı sövdüm. Ondan sonra toplam 3 kere daha bileğe basıldı, sanıyorum 1 defa onlar, 2 sefer de biz bastık, bazıları sarılıktı ama Muslera'ya yapılan net kırmızı idi.

Onu es geçince, sonraki 3 bileğe basmayı da mecburen kartsız geçtiler.

Alayı o. Kirli bir düzen.

Geri
Üst Alt