Zorunlu Açıklama

Neyi ihbar edecek yahu? Hadi etti değilim bu bir spor kulübü sonuçta.

birisi yasakli madde tasiyor falan diye bir sey atmis olabilirler
sirf zorluk ciksin diye birisi ihbar etmistir bence yoksa cidden bu sekilde bir sey olacagini zannetmiyorum

Nasıl olsa gelecekler ve normal bir Türk vatandaşından en az 5x hızlı tüm pasaport bagaj işlemlerini halledip gidecekler. Ülkemi tanıyorum polislere hızlı olun baskısı yapacak bazı üst düzey yetkililer. Malesef.

Bu açıklama şu demek didik didik aranıp saatlerde bekletildikten sonra sizi misafir edeceğiz veya size içerde de koyacağız sonra saatlerde havalimanında bekleyip öyle gideceksiniz

İngiliz konsolos mu besiktaslıymıs?
İngiliz değil Türk konsolos. Adam havaalanında birilerini ayarlamış olabilir. İhbar yapmış olabilir. Fetöcü bunlar demiştir. Beşiktaşlılar Fenerbahçeliler kadar hatta onlardan daha ezik daha korkunç tipler.

Ilginc olmuş. Daha once Ingiltere ile bir sorun yasadik mi?

Ingilizlerin hava alaninda serefsizlik yapmak icin tinerci Turk konsolosa ihtiyaci yok. Tipik ingiliz pisligi. Ayni muamele misliyle bizim hava alaninda hem giriste hemde cikista sergilenmeli ki, bir daha ayni pisligi yapmasinlar. Herkese hakettigi sekilde davranmak lazim.

Size burda cehennemi yaşatıp, üç tane de stadımızda sapalyıp sektir edeceğiz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Irkçılıksa ırkçılık, ingilizler her zaman şeref yoksunu bir millet olmuştur.

Yunanistan, Ermenistan gibi kabile devletlerinden ya da Fransa gibi ata sporu ırkçılık olanlardan beklersin de İngilizler bu tip konuları aşmıştır artık diye düşünüyordum.

Yunanistanın sahibidir ingiltere yav, yunandan bekleyip de ingilizden beklememek olmaz.
O eski düzen ama hocam. Şu an Yunanistan'ın sahibinin kim olduğu bile belli değil. Abd, Almanya, Fransa ortak pazar gibi.

İngilizler'i ben diğer Avrupa ülkelerinden tenzih ederdim şahsen kültürel anlamda daha oturmuş bir millet. Bunu sadece havaalanında yapmış olsalar münferit diyip geçebilirdik ama bayağı sistemli yapmışlar, daha vize alma işlemlerinde başlamış abuk subuk zorluk çıkarmalar. Yazık yani ne diyelim.

Geri
Üst Alt