- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Manchester'in bir suçu yok. Açıklamanın sonunda zaten teşekkür etmişiz.Şerefsizler nasılsa buraya geleceksiniz
Konsolos Beşiktaşlıymış. Onların parmağı vardır kesin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manchester'in bir suçu yok. Açıklamanın sonunda zaten teşekkür etmişiz.Şerefsizler nasılsa buraya geleceksiniz
İngiliz konsolos mu besiktaslıymıs?Manchester'in bir suçu yok. Açıklamanın sonunda zaten teşekkür etmişiz.
Neyi ihbar edecek yahu? Hadi etti değilim bu bir spor kulübü sonuçta.
Irkçı Can babaO evlatları.
Nasıl koyduk ama size ada maymunları.
Kulübe demiyorum İngilizlere diyorumManchester'in bir suçu yok. Açıklamanın sonunda zaten teşekkür etmişiz.
İngiliz değil Türk konsolos. Adam havaalanında birilerini ayarlamış olabilir. İhbar yapmış olabilir. Fetöcü bunlar demiştir. Beşiktaşlılar Fenerbahçeliler kadar hatta onlardan daha ezik daha korkunç tipler.İngiliz konsolos mu besiktaslıymıs?
Nasıl yani kral mi gelecekKulübe demiyorum İngilizlere diyorum
Ne alaka kardeşim ingiliz taraftar yok mu?Nasıl yani kral mi gelecek
Bize iyi davranan takıma biz niye kötü davranalım?
biz değil devlet davranacak zatenNasıl yani kral mi gelecek
Bize iyi davranan takıma biz niye kötü davranalım?
Yunanistanın sahibidir ingiltere yav, yunandan bekleyip de ingilizden beklememek olmaz.Yunanistan, Ermenistan gibi kabile devletlerinden ya da Fransa gibi ata sporu ırkçılık olanlardan beklersin de İngilizler bu tip konuları aşmıştır artık diye düşünüyordum.
O eski düzen ama hocam. Şu an Yunanistan'ın sahibinin kim olduğu bile belli değil. Abd, Almanya, Fransa ortak pazar gibi.Yunanistanın sahibidir ingiltere yav, yunandan bekleyip de ingilizden beklememek olmaz.