ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor - Galatasaray | 22 Aralık | 20.15 | TRT 1

Adamların son halini görmeye çalışıyor diyeceğim de geldiğinden bu yana hadi onu bırak, 3 yıldır hiç mi izlememiş bu adamlardan bi halt olmayacağını anlamamış mı?

Tugay sen bişey demedin mi? Koysana 2-3 tane genç şu takıma!

Kadro Tugay'ın istediği şekilde kurulsaydı Hagi olmazdı zaten. :o

Neill'in orta saha oynayacağı kesin mi?Neill sağ bek Serkan orta saha da oynayabilir..

Haddini bil bence, kime küfür ediyorsun? Keske senin gibi taraftar olmaz olsa, ne güzel olurdu.

Küfür etmek olmaz da bu kadroyu ilk gördüğüm anda gösterdiğim tepki telefonu atmak oldu. Gsmobile'ı kapatacağım şu anda kanser olduk resmen. İnsanların psiokolojisi bozuldu.

Karcemarskas - Elyasa, Yalçın, Emre, Şenol - Serdar, Zurita, Murat, Olcan - Popov, Julio Cesar

Adamlar üç forvet çıkıyorlar, Korkak tolunay derler bir de.Ne desek boş.

Sercan,kadro yalan mı la ? Hiçbir sitede yok kadro.

Hagi´yi dövmek istiyorum :)

kadro dogruysa Antep'i tutuyorum ben.

Ne kadar abartıyorsunuz ya, Anıl oynasa ne oynamasa ne. Maçınızı izleyin ya da izlemeyin. Telefon atmanıza, kafanızı duvarlara vurmanıza gerek yok. Alt tarafı futbol maçı.

Antep'in stoperlerinden birini ödünç alıp, onu da orta sahaya koysaydın Hagi!

Küfür etmek olmaz da bu kadroyu ilk gördüğüm anda gösterdiğim tepki telefonu atmak oldu. Gsmobile'ı kapatacağım şu anda kanser olduk resmen. İnsanların psiokolojisi bozuldu.

bence foruma yazılmadığı sürece mahsuru yok ben maç moduna geçicem birazdan hele o ayhana off off nasıl saydırıyorum barışa mustafa sarpa ali turana görmeniz lazım adnan holding hele püff

:D

Ne kadar abartıyorsunuz ya, Anıl oynasa ne oynamasa ne. Maçınızı izleyin ya da izlemeyin. Telefon atmanıza, kafanızı duvarlara vurmanıza gerek yok. Alt tarafı futbol maçı.

Taraftar alt tarafı futbıl maçı diye bakmaz.Zaten psikolojik olarak çöktük bu yıl, darbe üstüne darbe yedik.Şu kadroyu görünce ne yapalım? Robot değiliz biz.

Nerde.......Anıl

Nerde.......Arda

Bu zor zamanda oynat ardayı oda form tutsun.Hem onun morali yerine gelsim...Madem konyaya niye götürmedin.

Aynı tas aynı hamam...Pinoyu bir kerede kanatta oynatın be..Hakan balta iyiki bir asist yaptı tmm artık hep orda oynar..Savunma eldeki kadroya iyi hoşuma gitti..Alınacak kötü sonuçtan sonra baya tepki gelecek hagiye...Arda gibi adam yedek..Hagi sen bu takımı kaldıramıyorsun sezon sonu lütfen git..Hatta yeni hoca şimdi gelsin gelecek sezon takımın kursun misimovicide kurtarırız..

Alt tarafı futbol maçı falan değil....Avrupa kupalarına gitmemiz için kupada final şart...

bu akşam da yine futbol yerine güreş müsabakası izleyecegiz...

Geri
Üst Alt