ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor - Galatasaray | 22 Aralık | 20.15 | TRT 1

Galatasaray hocası bir korkak asla olamaz !

Bu kadro ile galip gelmemiz şans ile olur.

Taraftar alt tarafı futbıl maçı diye bakmaz.Zaten psikolojik olarak çöktük bu yıl, darbe üstüne darbe yedik.Şu kadroyu görünce ne yapalım? Robot değiliz biz.

Oldu, kendimizi parçalayalım o zaman.

Bu kadar kasmanıza gerek yok, rahat olun. Açın, izleyin maçı. Keyfini çıkartmaya çalışın. Oynanan futbol zevk vermiyorsa başka bir şey ile ilgilenin. İlla 90 dakika kahır çekmemiz gerekmiyor. :)

Iste bu yüzden Hagi´den Galatasaray Teknik Direktörü olmaz. Sanki Pino Anil´dan iyi oynuyor da. Gol atmasi icin 31 pozisyona girmesi gerekecek yine. Birak Hagi sen bu isi ya. Ciddiyim. Git miniklerinle oyalan, birseyler yap.

Ya hala arda niye oynamıyor diye soruyorsunuz ya cidden garipsiniz. Biz misimoviçi almadan misimoviç kaç maç şampiyonlar liginde oynamadı kendi liginde sonradan filan girdi maçlara hatırlasanıza. Ayrıca geçenlerde ardaya sardı gene basın. Ne yönetim ne arda bi açıklama ihtiyacı hissetti mi . Gerek yok elbette. Arda satıldı beyler artık ayık olun. Bunlar 2012 kriterleri için sattılar ardayı. Kar edeceğiz bu sene misimoviçi de gönderip düşük maliyetli adam alma derdindeyiz.

Hagi hayal kırıklığına devam ediyor...

Oldu, kendimizi parçalayalım o zaman.

Bu kadar kasmanıza gerek yok, rahat olun. Açın, izleyin maçı. Keyfini çıkartmaya çalışın. Oynanan futbol zevk vermiyorsa başka bir şey ile ilgilenin. İlla 90 dakika kahır çekmemiz gerekmiyor. :)

Ben zevk değil, azap alıyorum bu takımı izlerken sorun o.

hagi koca bi yalansin sen kusura bakma

Valah arkadaslar Bylgaristanda yasiyorum ama yinede cok buyuk bir galatasarayliyimGalatasarayin son 5 senedeki her macini izledim.Hatta bir kere Sivassporla YAri final mi ne oynuyoduk okuldan kactim eve geldim maca bakmaya.Bu maca da bakicaktim yine ama kadroyu gordukten sonra bakmiyicam yemin ediyorum su anda sinirden aliyorum.Hic mi oyuncumuz yok da neil-balta-ayhan orta saha oluyor Anil iyi mac oynamiskan neden yine Pino????Kim ne derse desin Hagi de cok kotu bir Td mis kizarsaniz kizin Tugay olsa bali gencleri izlerdik.Turkcem iyi degil o yuzden ozur dilerim.Ama bunu yazmak istedim.

Yenilelim ama korkak futbol oynamayalım.Biz Galatasaray'ız.Ah Gerets,Ah Skibbe,Ah Rijkaard!

Hagi'nin aklından neler geçiyor çok merak ediyorum.

İddia oranları:

Galatasaray'In toplam 5 şut oranı: 12345,5

En azindan Ayhan veya Balta'nin yerine bir genci koysan ne olurdu be Hagi.

transfer falan istemem ben arkadas ilk once teknik direktorum kendini degistirsin, hagi ucuncu sinif bir antrenordur benim gozumde yazik

- Aykut -

- Serkan - Gökhan - Servet - Çağlar -

- Hakan -

- Neill - Ayhan -

- Aydın - Pino - Kewell -

Şu an Konya Şekerspor'da 19 yaşındaki Yusuf Akyel isimli oyuncu harika bir gol attı. Ama ne gerek bizde Ayhanlar Baltalar var.

Geri
Üst Alt