ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | İlk Yarı | TRT 1

sağ kanat resmen hiç işlemiyor hiç atak yapamadık o kanattan...

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | İlk Yarı | TRT 1

Pino 6 aydır vuruyordu ilk golünü attı nihayet bu saçma sapan vuruşlarından.Böyle bir oyuncuya nasıl tahammül ediyorlar anlamıyorum.Bu kadar bireysel oynayan bu kadar bencil gördüğü her yerden saçma sapan şut çeken topçu görmedim.

kuş gördüm sanki

Orta saha biraz teknik oyuncularla kurulunca oyunun kalitesi artıyor.Genel olarak savunma ve orta sahamız daha teknik oyunculardan kurulmalı.

Pino 6 aydır vuruyordu ilk golünü attı nihayet bu saçma sapan vuruşlarından.Böyle bir oyuncuya nasıl tahammül ediyorlar anlamıyorum.Bu kadar bireysel oynayan bu kadar bencil gördüğü her yerden saçma sapan şut çeken topçu görmedim.

Sen Beşiktaş taraftarısın, Pino'ya sallamaktan vazgeç bence.Durduk yere de milletin tepesini attırma.Efendi efendi takıl.

Bugün iyi oynuyorlar ilk defa. Kovulcaklarini hissettiler galiba :) Son bir sans diliyorlar :D

Link var mı?

Valla sen memnunsan bir şey demiyeyim.6 aydır 25 metre üzeri mesafeden çektiği 47.şutmuş ve gol oldu.Bu adam takım oyununada takım savunmasınada zarar veriyor.Kaç tane maç çevirdi?Kaç tane maçta kurtardı takımı?Kaç puan kazandırdı.Nonda 5 tane Pino eder.

Serkan sakatlıktan yeni çıktığı için biraz zaman vermek gerekir.

Herşeye rağmen ben Çağlar'ı beğendim.

Pino ve Neill çok iyi.

Aydın çok kötü.

Geri kalanı işte idare ediyor.

Beyler , Arda ölü de ben mi billmiyorum. Adam iyileşti hala oynatmıyoruz....

Bende yanıldım..Maç başında baya sövdüm...

Yanlız Ayhanda iyi paslar yapıyor..;)

Aydın yerine Arda girerse tamam olacak...

Aydın sahada yok gibi..Sadece pres yapıyor..

İyiler : Pino, Neill, Ayhan

Kötüler : Serkan, Çağlar, Aydın ve hafiften Kewell.

Hakan - Musa (kadrodaysa) ve Aydın - Anıl değişikliği yapmalıyız.

Takımı şu an beğendim, Pino da gerçekten bir takım oyuncusu olmuş.

Şansımız da izin verirse kazanırız maçı.

Ayhan iyi,çağlar kötü mü? Şu maçtan sonra beni güldürdün ya,Allah ta seni güldürsün :o

Sahada sadece belli oyuncuların mücadele arzusu var iyi niyetli olarak.

O kadar kötü olmamıza gözler alışmış ki, şu oyun bile iyi geliyor kimisine..

neill i defansta harcamamaliyiz

cunku kadromuz rezil

Bugün iyi oynuyorlar ilk defa. Kovulcaklarini hissettiler galiba :) Son bir sans diliyorlar :D

Yemin ederim onuda beceremiyorlar.Çabalıyorlar ama olmuyor.4 tane adamın sırtına yüklenmişiz oynuyoruz.

hakan baltada gelisme var son 2 macta

şu ortasaha yine iyi-kötü iş yapıyor antebe karşı bi de daha iyi oyuncular olsa neler olur

Hagi Aydın'a nasıl tahammül ediyor inanın anlamıyorum! Bu kadar vurdum duymaz, bu kadar boş beleş bir oyuncu olamaz! Aydın'ın o saha atmosferindeki tükettiği oksijene acıyorum.. Kewell için de 3 kelime edeceğim; olmuyor, olmuyor, olmuyor..

İlk yarının en iyisi Pino; Neill'a da alkış..

Geri
Üst Alt