ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | İlk Yarı | TRT 1

Haci Ardayi salmaz oyuna ikinci yari,yarin etilerde acilis varmis....yorulmasin!:)

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | İlk Yarı | TRT 1

sadece goldeki pasini izleyen taraftarlardan bir daha

gecen mac balta GS futbol tarihinin en kotu performansini sergiledi

gelde simdi buna cevab ver adami sinir etmekte 1 numarasiniz

ayhan ve balta hiç bir şey yapmıyor. illa hata yapmalarına gerek yok, katkı sağlamıyorlar.

Hakan Balta ve Pino takımın en iyileri. Gökhan Zan ve Neill en kötüleri.

Hakan Balta iyi ama Neill kötüyse ve bu konuda ciddiysen gerçekten maçı izlediğin hakkında şüpheliyim.

Hakan Balta'nın neresi iyi hocam. Elli defa pas hatası yaptı her zaman ki gibi defansa yardım edeceğine bizim gibi izledi. Neilll ise tam tersi. Aklıyla oynayan sahadaki tek adamımız.

Aydin-Anil

Keweel-Arda degisikligi iyi giderdi.

aydın-arda

kewell-anıl değişiklikler maçı kazandırır diye düşünüyorum

tabi ayhan da çıksa fena olmaz

Bence bizimkilerin popomuza tekmeyi vuracaklar diye gözü korkmuş iyice ondan biraz kıpırdanma var gibi duruyor. Öte yandan kalitemiz o kadar düşük ki en fazla bu kadar olabiliyor..

Kewell'ın yerine Anıl girmeli. Kewell kendini çok zorluyor, ama olmuyor.

Aydın'ın yerine Arda girmeli.

Ayhan ise bugün bence gayet başarılı. İyi paslar çıkarttı. Tabi bana kalırsa Musa Çağıran veya Cumhur oynamalı.

Bu takimdan ilk gönderilmesi gereken futbolcu Aydin

Bu takima Misimovic neden alindi? Pino onun oynadigi yerde her haliyle oynar. Ustelik bugunde goruldu ki defansada az cok katkisi var. Oyunun sadece ofansif yonunde degil.

Volkan Sen -----Pino-------Arda

-------------Baros------------

Bu hucum hatti is yapar. Pino topu ileriye tasiyabilen bir futbolcu.

Yanlış anlaşılmak istemem Pinoyu eleştirmemin sebebi onun nasıl topcu olduğu değil.Pino zaten bir forvet oyuncusu değil.Pinoyu Monacodan gayet iyi tanıyorum.Kötü topçu demiyorum potansiyeli olan seri ve çabuk bir oyuncu.Iyi yerllere gelebilir ancak sorunu mental.Futbol böyle oynanmıyor.Birileri pas yapmanın daha iyi bir seçenek olacağini söylemeli bu arkadaşa yoksa.Şut çekmekte kötü değildir zaten futbol budur kaleyi gördüğün zaman uygun pozisyondaysan şut çekersin.Bu adam korner köşesi demiyor cephe demiyor orta saha demiyor takım atağa kalkacak şut çekiyor.NBA'de takım yıldızlarına benziyor.

Evet zaten Ayhan'a pas atınca Xavi gibi pas atıyor gerisin geri, Aydın Messi gibi aralara giriyor top almak için, Kewell Drogba gibi topu saklıyor forvette.

Yanlış anlaşılmak istemem Pinoyu eleştirmemin sebebi onun nasıl topcu olduğu değil.Pino zaten bir forvet oyuncusu değil.Pinoyu Monacodan gayet iyi tanıyorum.Kötü topçu demiyorum potansiyeli olan seri ve çabuk bir oyuncu.Iyi yerllere gelebilir ancak sorunu mental.Futbol böyle oynanmıyor.Birileri pas yapmanın daha iyi bir seçenek olacağini söylemeli bu arkadaşa yoksa.Şut çekmekte kötü değildir zaten futbol budur kaleyi gördüğün zaman uygun pozisyondaysan şut çekersin.Bu adam korner köşesi demiyor cephe demiyor orta saha demiyor takım atağa kalkacak şut çekiyor.NBA'de takım yıldızlarına benziyor.

Bence de haklısın, Hakan Balta Ayhan Pino harika üçgenler kurup paslaşarak rahatça kaleye gidebilirler. Bunu nasıl akıl edemiyor acaba Pino. Valla beyinsiz bu Pino :D:D Anlayamıyorum bazen insanları :)

Kewell, Aydın dışarı..

Arda, Anıl içeri..

Ayhan ile Aydın çıkıp musa ile anılın girmesi lazım.

Geri
Üst Alt