ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | İlk Yarı | TRT 1

Antep Apacheez'in devre arası şovu var anlaşılan.

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | İlk Yarı | TRT 1

Haci etkisi artik gozukuyor!~

tamam ayhanı bende beğenmem de şu ilk yarıda ne yaptı bu adam çok kötüydü denilecek hiç anlamıyorum.

1 tane müthiş asist yaptı.2-3 tane de çok iyi pas yaptı.Önde pres de yaptı ama son dakikalara doğru kötü oynamaya başladı.Mesela şu an elano olsaydı(ki elanoyu severim) e 1 tane asist yaptı koştu mücadele etti daha ne yapsın diyen olurdu mutlaka

Öyle veya böyle golün pası da ayhandan geldi :D

Baltayi begenenler, bir orta saha oyuncusunun neler yapmasi gerektini gözden gecirsinler. Sonra Baltanin ypatiklariyla bir karsilastirsinlar.

Eger evet iyi onuyor diyenler olursa ben ceker giderim bu topicden :D

Kewell takımın en kötüsüydü.

kewell aydın dışarı

arda anıl oyuna

hadi hagi biraz ardayı izleyelim hazır maç trtdeyken

anıl da olursa süper olur

ilerleyen dakikalarda ayhanın yerine emre çolağı bekleriz

Sadece şunu söylüyorum..Neill,Balta ve Ayhanın ortak noktası ne? oyun bilgisi ve zekası...İşte senelerdir şu orta sahaya çok fazla yetenekli olmasına gerek yok sadece ve sadece oyun bilgisi ve zekası olan oyuncular alınsaydı hiç bu durumlara düşmezdik..Yöneticilerin hiç yatacak yeri yok...

Ayrıca çokı enteresan bir şekilde Aydın yılmazda var olan yeteneklerine rağmen o yukarıda saydığım üçlüde olan oyun bilgisi ve zekası olmadığı için adamı delirtiyor..

İlk yarını iyileri ; Pino,Neill, Ayhan

İlk yarının leşler; Balta, Aydın, Serkan

Bu Aydın hala nasıl Galatasarayda oynuyor hayret doğrusu. Triplerine bakın maç izlerken sanki Messi.

---------Neill-----------

H.balta----------Ayhan

Şu ortasaha için Hagiye tek sorum ; Ne içtin abi sen.

Kewell son maçlarını oynuyor bence.

Güvenç Kurtar'ın çalıştırdığı takımların Allah yardımcısı olsun,gram futboldan anlamıyor..

Baltayi begenenler, bir orta saha oyuncusunun neler yapmasi gerektini gözden gecirsinler. Sonra Baltanin ypatiklariyla bir karsilastirsinlar.

Eger evet iyi onuyor diyenler olursa ben ceker giderim bu topicden :D

ben tahmini mac sonu istatistigi vereyim

topla bulusma 50

kalaeye sut 0

top calma 0

yaptigi faul 1

yapilan faul 0

10 metreden uzun pas yuzdesi 0

10 metreden kisa pas yuzdesi 70

Son 2-3 sezonda yaptığımız yabancı transferleri falan düşünüyorum da, eğer takımdan göndermeseydik biz bunları, şu an feci bir kadromuz olabilirmiş. En azından kağıt üzerinde.

De Sanctis

Sabri

Lucas Neill

F. Meira

İnsua / Çağlar

Lorik Cana

Ayhan / Mehmet Topal

Kader Keita / G. Dos Santos

Lincoln / Misimovic

Arda Turan / Harry Kewell

Milan Baros / Juan Pablo Pino

Bu arada oyunculara kafayı takıyoruz diye iyi yaptıkları şeyleri görmezden gelmemeliyiz.Pozisyonların yüzde doksan beşinde ayhanla baltanın becerileri var.

Evet zaten Ayhan'a pas atınca Xavi gibi pas atıyor gerisin geri, Aydın Messi gibi aralara giriyor top almak için, Kewell Drogba gibi topu saklıyor forvette.

e zaten olaya bu şekilde bakıyorsan yanlış takım tutuyorsun.Premiere lige doğru yol alman gerekiyor.Görende yıllardır Pirlolarla Baggiolarla oynayan takımın taraftarı sanacak.Ali Lukunkularla,Florquinlerle,Marciolarla Şampiyon olmadınız mı siz?

Geri
Üst Alt