ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Devre Arasıı | TR

MABAH = Mustafa, Ayhan, Baris, Aydin, Hakan bunlar beni kanser edecek

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Devre Arasıı | TR

Şu cana ne kadar boş bir oyuncu. Teknik sıfır.

cana,balta,sabr,ayhan,arda rezalet.

her futbolcunun tekniği olmak zorunda mı? puyol da teknik yok boş bir oyuncu mu? adam forvet mi ki teknik olsun.

Ayhan ve Serveti degistir, bu takim ucar.

Bize Aydini kullanacak adam lazim, ayni Fatih Akyel'deki gibi.

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

Saçma olduğu kanıtlandı böylece.

Sen katılmıyorsun diye her mesaj saçmamı oluyor.Bırakalım forumu moderatörlere o zaman onlar karar versin senin yaklaşımına göre.Ben bu yoruma katılmıyorum de ama saçma deme.Ben apaçık görüyorum Ardanın nın canının istemediği adama pas vermediğini.

Transfer mi yaptılar sanki.

Tabi aynı tas aynı hamam olacak :o

Kazım şapkadan tavşan mı çıkaracak sanıyordunuz.

Hagi "bu takimin potansiyeli var, bu yüzden geldim" demisti.

Transfer yok, ama "potansiyel mevcut" "ucururum" diyordu gelmeden önce, üstüste 2 galibiyet beklemek cok mu

Şu Hakan Balta kadar overrated bir oyuncu görmedim ben.

Neil takıma dönünce, Baros takıma dönünce, eh belki transferler de yapılınca azcık toparlanırız.

Fakat ciddi bir kalite sorunu olduğu çok açık.

Takımın bu kadar rezil olaması Kewell´ın artık yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor .Yerlilerden en az 10 oyuncu gitmeli de yabancılardan en zayıf halka Kewell şu anda .

Evet.. Arda Sabri hariç bitane iyi yerlimiz yok alt yapı hariç.

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

Arda bu futbolla avrupada Hercules'de zor oynar. Sen takimin Kaptaniysan, en iyi oyuncusuysan ve 10 numarasiysan böyle maclarda göstereceksin kendini.

Forvet lazım Galatasaray'a ve her zamanki gibi bu transferde gecikti. Basında hiç forvet adı da geçmiyor. :o

Takım muaazzam oynuyor maşşallahh insana yaşama sevinci veriyor . Skibbe ye kurban olayım ben adam ne güzel oynatıyormuşta ben öküzlük edip istifasına sevinmiştim

Hagi Arda´ya sut atmasini ögretsin bence. Ne sut atabiliyor ne orta yapabiliyor bu adam. Bide kornerleri Arda´ya attiriyorlar :D

Culıo nun boşta beklerken en köşedeki Hakana pas verip pozisyonu öldürmesi,

Yine Culıonun boşta pas beklerken Ardanın bunu görüpte pas vermedk yerine bilerek tıopu ayağında gevelemesi.

Culio orda boşa kaçmadı 2 kişinin arasına girdi diye gördüm :) Arda'da Balta'nın ayağına kadar gitti topu vermek için..

Ayhan ve Serveti degistir, bu takim ucar.

Bize Aydini kullanacak adam lazim, ayni Fatih Akyel'deki gibi.

culioyu kullanacak adam mı var ? sahada ayak basmadık yer bırakmıyor. birde aydına bak ayağına top bekleyen zihniyetten nefret ediyorum ;)

Adnan Polat = Fotomac

Bir taraftar olarak Ayhan ve Ardaya sesleniyorum...

Lütfen şu takıma sahip çıkın..Kıskançlık,kompleks yapmayın...Siz ikinizi deliler dibi savunan ben şu an utanıyorum..Yazıklar olsun size..Yahu kaptansın sen kaptan..Koskoca Galatasarayın kaptanısın..Hissettir bana şu takımdaki arkadaşlığı...Culiayaya bir mimik at..Hadi koçum de...Yabancılardan bu kadar uzak durma..yeter be...Yahu bu takım ne hallere düşütü..

Takımdaşlığıyla övünen ,nam salmış takımı ne hallere soktular..Fenerin,Beşiktaşın takım içindeki yabancılar bakışını ,ortamını görüyorum kahroluyorum..

Geri
Üst Alt