ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

şu servete verilen milyon eurolara yazık ona verilecek parayla 1000 tane fakir genç okuturdum hiç değilse hayır duasını alırdık

servet iptal olmuş artık. her maç rakibe asist yapan oyuncu istemiyorum bu takımda.

Etme canım kardeşim .Ne olursa olsun Galatasarayın oyuncusu.Ayrıca kötü oyuncu olması o küfürleri yemesini gerektirmez.Sakin olalım .

Haklısın aslında. En azından Galatasaray'a küfür eden birisi değil, bazı şerefsizlerin yaptığı gibi. :)

Ben Mertan'ı beğendim. Topla az buluştu ama buluştuğu anlarda topu çok iyi kullandı. İkinci yarıda çok iyi şutu vardı ayrıca. Keşke gol olsaydı, moral kazanmış olurdu.

2.yarıda ayhan çıktı ,defansif ortasaha oynadı çocuk .halbuki daha önde oynamalıydı. sercanla iyi anlaşıcağı belli.

bakın arkadaşlar ne buldum :D:D:D

Futbol Federasyonu Başkanvekili Şekip Mosturoğlu, "Çok samimiyetle söylüyorum, bu sezon içinde hakeme fiili saldırıdan dolayı küme düşen takım göreceksiniz. Bunu yaşayacak bu Türkiye" dedi.

Şekip Mosturoğlu, Futbol Extra Dergisi’nin kasım ayı sayısında yer alan röportajında, hakemlere karşı olan sözlü ve fiili saldırıların önüne bir türlü geçilemediğiyle ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

"Çok samimiyetle söylüyorum, bu sezon içinde hakeme fiili saldırıdan dolayı küme düşen takım göreceksiniz. Bunu yaşayacak bu Türkiye. Bunu ısrarla ve altını çizerek söylüyorum, yazın bir kenara.

Çok da dikkat çekiyorum, hakeme fiili saldırı cezasız bırakılmaz.

Bunun cezası saha kapama, seyircisiz oynatma, mevcut puanlardan silme ve ardından küme düşmeye kadar varacak. Yani böyle bir takım görecek herkes." Küme düşmeyi gerektirecek kadar büyük bir fiili saldırının boyutlarının nasıl olması gerektiğiyle ilgili bir soruya ise Mosturoğlu, şu yanıtı verdi:

"Geçen sene de ondan önceki Haluk Ulusoy döneminde de yaşanan örnekleri var bu konuda. Sayın Haluk Ulusoy da bu konuda hassastı.

’Hakeme kalkan el bana kalkmış eldir’ diye söylerdi. Doğru söylüyordu, biz de aynı düşünüyoruz. İlk baştaki düşünce şuydu: Hakeme bir hakaret varsa, saha kapatma, seyircisiz oynatma, hükmen mağlubiyet diye gidiyordu. Bu Haluk Bey’in son zamanlarında mevcut puanlardan silmeye kadar vardı. Biz de geçen sezon uyguladık mevcut puandan silmeyi.

Üçüncü Lig’den bir takıma uyguladık böyle bir karar. Bu sene de eğer bu eylemler bu şekilde devam ederse, kamu vicdanında, gazete manşetlerinde tartışılır olaylar, eylemler biçiminde gelişirse kesinlikle bakın göreceksiniz o takım küme düşecek."

Kim bu Umut Öfkeli?

Ya Serkan oynamadı di mi maçta arkadaşlar?

1. Terim'in sağ bekte sıkıntımız varken şu maçta Serkan'ı bir devre bile oynatmamasını anlamak mümkün değil. Ne yaptı bu çocuk yahu? Geçen sene 4-5 maç kötü oynadı diye önceki gayet iyi performanslarına ve genç milli takımlar tecrübelerine rağmen tekrar şans bulamaması doğru mu? Yoksa başka bir sorun mu var? Aydın hala ısrarla şans bulmaya ve kullanamamaya devam ediyor. Birinin amcası milletvekili, diğerinin memur galiba.

2. Serkan'ın oynamadığı maç sırasında burada gönderilmesi gerekenler listesi yapıp ısrarla Serkan'ı yazanları da bir o kadar anlamıyorum. Geçen sene 4-5 maçta kötü oynadı diye bu kadar mı sildiniz gencecik futbolcuyu? Üstelik geçen seneki takım Galatasaray tarihinin belki en kalitesiz takımıydı, hedefsizdi, psikolojik olarak çökmüştü. Üstelik genç adam o durumdan etkilenmiş ve maçlara korkarak veya konsantre olamadan çıkmış olabilir. Nedir bu Serkan nefreti taraftardaki? Adam Galatasaray'a küfretse bu kadar nefret edilir miydi emin değilim.

Keita gelirse Shaqiri olmadi ve gelmez

Valla 40 numara 16 yaşındaki Berk'i çok beğendim. Ne kadar hızlıydı öyle, sol ayağı da iyi aynı Emre Çolak abisi gibi :)

Ben bekliyorum birşeyler...

Ya Serkan oynamadı di mi maçta arkadaşlar?

1. Terim'in sağ bekte sıkıntımız varken şu maçta Serkan'ı bir devre bile oynatmamasını anlamak mümkün değil. Ne yaptı bu çocuk yahu? Geçen sene 4-5 maç kötü oynadı diye önceki gayet iyi performanslarına ve genç milli takımlar tecrübelerine rağmen tekrar şans bulamaması doğru mu? Yoksa başka bir sorun mu var? Aydın hala ısrarla şans bulmaya ve kullanamamaya devam ediyor. Birinin amcası milletvekili, diğerinin memur galiba.

2. Serkan'ın oynamadığı maç sırasında burada gönderilmesi gerekenler listesi yapıp ısrarla Serkan'ı yazanları da bir o kadar anlamıyorum. Geçen sene 4-5 maçta kötü oynadı diye bu kadar mı sildiniz gencecik futbolcuyu? Üstelik geçen seneki takım Galatasaray tarihinin belki en kalitesiz takımıydı, hedefsizdi, psikolojik olarak çökmüştü. Üstelik genç adam o durumdan etkilenmiş ve maçlara korkarak veya konsantre olamadan çıkmış olabilir. Nedir bu Serkan nefreti taraftardaki? Adam Galatasaray'a küfretse bu kadar nefret edilir miydi emin değilim.

imza

serkani oynatirdi aslinda ama gecen mac sabri rezil oynadigi icin, moral bulsun diye almadi oyundan

Renktaşlarım normalde böle yorum yapmam ama harbiden bu servet nasıl olurda bizde bi takım oyuncusu olarak hala kalır. Çağlar dan biz hakanı kesmesini bekliyoruz şaka gibi Aydın Adana demir sporda bile zor oynar. Riera Artık gitsin gına getirecek. Gençlerden biraz daha hareket beklerdim. Hem rakip takım güçsüz. Hem oyundan kopmuşlar kondisyonları az demorilize olmuşlar bu durumda bile öyle ahım şahım bi varlık olmadı hiç birinde sadece Okan biraz iyi ama mertanın kazımı kesmesi imkansız ötesi...

Bu yürek SERVET izleyemez artık izlerse de dayanamaz.18,5 yaşında 2 senedir her maç izlediğim Galatasaray'ımın defans hattı sayesinde kalp hastası oldum.Servet gitmesin bile gittiğini bile bilmeyelim bir anda yok olsun hiç varolmamışçasına varlığı öyle bir unutulsun ki ne Galatsaray ne Fener ne başka bir takım taraftarı hatırlasın ismi tüm rekor ve başarılardan çıkartılsın... Ya da daha güzel bir teklifim var benim de Servet gibi biraz fazla kilolarım var benim top tekniğim daha fazla halı sahalarda koşamasamda 10 numara oynarım paslarım falan yerindedir.Biraz kilo versem Servet'ten daha hızlı olurum eminim.Üstüne boyum 1.80 yani standartlardayım bu Galatasaray ya beni de alıp futbolcu yapsın ya da Servet gibi adamlar bu takımdan gönderilsin.Size yemin ediyorum Servet herhangi bir üniversiteye spor bursu almak için başvursun mülakatta 2 aşama ilerleyemeden elenir.

Neyse nostalji oldu geçen seneki Galatasaray'ı hatırladık

Sporxte Sabri Sarıoğlu'nu maçın adamı seçmişler :D

Servet: Sana yaziklar olsun. Bu kadar laubali oynayan ve Adana Demirspor´a karsi net 6 hata yapan bir adamin Galatasaray´da yeri yok. Defol git

Sabri: Birsey demiyorum. En azindan agir konusmayacagim. Ama cok kötüsün

Caglar: Sen futbolcu bile degilsin

Aydin: Birak futbolcu olmayi, sen hicbirseysin. Kum torbasi olarak iyi is görürsün.

Gökhan Zan: En kötü halin bile 25 tane Servet eder. Yedek olacaksa Gökhan olmali. Eboue yokken oynayacak adam Gökhan olmali

Riera: Komedi. Hayretler icerisindeyim. Madem Türkler´e agir konustum, sende nasibini al. Sende hicbirseysin

Ayhan: Bu kadar futbolcu müsvettesi icinde en azindan kalitesi olan bir adamsin. Asla laf etmem. Saygilar

İmzamı basarım.

Geri
Üst Alt