ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

dedigim gibii, melo, selcuk ve ebue oynasaydi, mertan cok daha etkili olabilirdi ama yinede

okani daha önde gördüm ben

Keita insallah dogrudur. :D

mertana top mu geldi hiç.görmedim.

ilerde top geldi onuda asist yaptı

bu Mertan da ben bi ekşın göremedim :(

Tabiki goremezsin

Ben simdiye kadar bu tur Kadrolara akil almis degilim

Dogru mac trafiki sik Imparator aslari dinlendiriyor

Amma Mertan Selcukla Meloyla arkasinda eboueyle Hucumda elmander barosla bir likde deneyeceksin

Bu mac icin soylemiyor

amma hazirlik kamplarindada oyunculari ayiriryorlar

Servet gibi futbolcularla bu gencleri bir takima koyuyorlar

Ben Mertan'ı beğendim. Topla az buluştu ama buluştuğu anlarda topu çok iyi kullandı. İkinci yarıda çok iyi şutu vardı ayrıca. Keşke gol olsaydı, moral kazanmış olurdu.

o değilde gene 4 attık gelene 4 gidene 4 :D

Evet maç hakkındaki izlenimlerim şunlar.

Ufuk: Çok iyi bir maç çıkardı, gerçekten helal olsun. Taffarel ve Muslera onun gelişiminde iyi rol oynamışlar.

Sabri: Mertan'a atmadığın paslardan başı çok ağrıyacak. Maç içinde genel olarak kötüydü, verimli değildi, Mertan'a asist yaptırması dışında, ancak bunu maç eksikliğine baplıyorum.

Gökhan Zan: Pek göze çarpmadı. Hatasını da, çok iyi hamlelerini de görmedim. Normal bir oyun sergiledi.

Servet: ADSpor'un gol atması için her şeyi yaparak centilmenlik (!) örneği gösterdi. :005:

Çağlar: Hakan Balta Çağlar'ı 10 defa cebinden çıkarır. Bindirmeleri iyiydi, ama hiçbiri sonuçlanmadı. Hepsinde saçmasapan işler yaptı. Bu takımda ancak yedek olursun, o da başka sol bek alternatifi olmadığı için.

Ceyhun: Genel olarak kötü bir maç sergiledi. Vasatı aşamadı. Ama bunu arkasında 2 Futbol Dehasıyla oynamasına bağlayabilirim. Çok faul yapması kötü birşeydi bence, her an kart alacak gibiydi.

Ayhan: Güzel bir gol attı. Sarı kart gördüğün pozisyonda faul yapması doğruydu, ancak rakip Adana Demirspor. Olmasa da olurdu. Fena bir maç çıkarmadı.

Engin: Maçın Sercan'la birlikte yıldızı. Çok verimli oynadı bence. Her pozisyonun içindeydi. Söylenecek fazla şey yok. Golü güzeldi

Riera: Elinden geleni yapmaya çalıştı, ama olmadı, olmuyor. Maalesef Riera vasatı aşamadı.

Mertan: Bekleneni veremedi. Her ne kadar Sabri'den pas alamasa da, sorumluluk almaktan da kaçar gibi bir görüntü çizdi. Tabi ki bu maçla karar verilmez, dediğim gibi topla çok buluşamadı. Ama beklentileri karşılayamadığı bi gerçek. Ancak asisti mükemmeldi. Topla buluştuğu pozisyonların çoğunu olumlu kullandı ama bir kısmını da rakibe verdi. İyi top kapabiliyor. Hırslı. Şutu da çok iyiydi

Sercan: Engin'le birlikte maçın yıldızı. Çok iyi bitiriciliği vardı bu maçta. Çok doğru koşular yaptı, pozisyon aradı. Yaptığı asist de çok iyiydi.

_

Aydın: 7 numarayı bırak, ve git.

Berk: Çok iyiydi gerçekten. Mertan'dan daha etkili oldu kısa zaman bulmasına rağmen. Çok hızlıydı. Az kalsın bir asist yapacaktı. İleride şans bulmalı kesinlikle :yenieek:

Okan: Maçtaki en beğendiğim oyuncu. Oldukça teknik birisi. Çok iyi oyun görüşü ve zekası olduğu anlaşıldı biraz olsun. Kesinlikle şans bulmalı ligde. Önde olduğumuz maçlarda 15-20 dakika görev almalı.

Bu Servet'e ana bacı sövsem kaç gün MYC alırım ?

Etme canım kardeşim .Ne olursa olsun Galatasarayın oyuncusu.Ayrıca kötü oyuncu olması o küfürleri yemesini gerektirmez.Sakin olalım .

ilk yari sabrinin israrla mertana pas vermemesine cok pis kil oldum :mad:

Berk i begendim, daha 16 yasında olması dolayısıyla okan ve mertan dan daha degerlı gozumde. arada bır boyle 20 yasına kadar sans bulursa cok ıyı bır oyuncu olaılır.sercana attıgı pası cok begendım.

Mertan ı ise ilk defa benfıca macında duydum,berkını falan beklerken bu cıkınca sasırmıstım sankı bana bır aydın umursamazlıgı var gıbı geldı yanı emre çolaktaki o hırs veya heyecan çoşku yoktu, yok eger maç sectıyse buda hatadır ama umarım oyle olmaz.

okan: begendım ıyı kuması var yararlı olacaktır bence

gecenınde en ıyısı sercan dı boyle usutne koyarak gıderse barosu rahat kese dıye dusunuyorum

Bazı oyuncuların performansına bireysel bakmak doğru değil, özellikle 2. Yarı oyun kuracak kimse kalmadı oyunda.

Mertan, Berk, Okan... Bu oyuncular bence Arena'nın havasını kokladılar, o kadar.

Sercan arkasında Melo yanında Elmander ile 2 gol 1 asistin üstüne rahat çıkardı.

Servet: Sana yaziklar olsun. Bu kadar laubali oynayan ve Adana Demirspor´a karsi net 6 hata yapan bir adamin Galatasaray´da yeri yok. Defol git

Sabri: Birsey demiyorum. En azindan agir konusmayacagim. Ama cok kötüsün

Caglar: Sen futbolcu bile degilsin

Aydin: Birak futbolcu olmayi, sen hicbirseysin. Kum torbasi olarak iyi is görürsün.

Gökhan Zan: En kötü halin bile 25 tane Servet eder. Yedek olacaksa Gökhan olmali. Eboue yokken oynayacak adam Gökhan olmali

Riera: Komedi. Hayretler icerisindeyim. Madem Türkler´e agir konustum, sende nasibini al. Sende hicbirseysin

Ayhan: Bu kadar futbolcu müsvettesi icinde en azindan kalitesi olan bir adamsin. Asla laf etmem. Saygilar

keita gelirse shakiri gelmez ikiside sag acik

Defans dörtlüsü + Riera'yı postalayacaksın. Bu kadar defans hatası yapan bir maç izlemedim ben. Adananın golü neydi öyle tam jeneriklik.

Servet bitmiş arkasından ağlayanı yok.

Geri
Üst Alt