ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Devre Arası | ATV

sercan iyi zan servet berbat çağlar düşünmeliyim ceyhun olacak bu iş.

evet 3-0 güzel ama rakip s.t 2.lig grubunda play-off potasına girmeye çalışan adana demirspor bi zahmet iyi oynasınlar artık,gol falan atsınlar yani bizim kötü bursa urfaya ilk yarıda 4 gol attı

Sahada olumlu doğru dürüst organizasyonumuz bile yok ama maç 3-0.Adana Demirspor yatacak yerin yok. :)

Bana mi öyle geliyor yoksa Sabri bilerekmi Mertan´a pas vermiyor. Mertan´a vercegine hep kendisi derin top atip duruyor

Mertan göz doldurursa Sabri 18e giremeyeceğini düşünüyor. doğru da düşünüyor

+7yedekte 2 sağ kanat olmaz ,benim düşüncem böyle

Servet'e birşey demiyoruz artık. Adamın yapabildiklerini ve yapamadıklarını biliyoruz zaten.

Ama Ceyhun'dan daha iyi performans bekliyordum. Çok top kaybı yaptı.

Gerçi bunda Adana Demirspor'un da hakkını yemeyelim. Çok iyi pres yaptılar. Fakat son bölümde yoruldular ve bir anda 3-0 oldu maç.

gökhan zana katlanabilirim de pas yeteneği sıfır olan servet ile asbriye katlanamam. gitsinler süper ligden idare eder bir sağ kanat ile stoper alsınlar yeminle bunlardan kötü oynamaz aksine katkısı olur. bu ne la?

Sabri kaptan kontenjanindan diyecem, çok ta severim diyecem ama, bir kaptan nasil olur'da bir genç'e destek olmaz aklim almiyor..

bu SABRİ den gerçekten tiksindim arkadaş, bilerek kasıtlı pas vermiyor mertan a bu çok açık, ekmekle oynuyor resmen, çocuk demoralize olup küsebilir maça daha çok genç , arda-sabri çetesinin son dinozoru sabri de gidince bu takımdan rahat edicem.

beyler bu gün sercanın baros'un yerine oynaması gerektiğini anlamışsınızdır umarım.

sabri ile servetinde miladı doldu artık. sabri sarıoğlu fotoğraflarda kalacak. astalavista babe.

kuyt gelmez inşallah

Mertan'ın moraller sıfırdır su an. Düşünsenize 45 dakika top oynuyorsunuz takım 3 gol atıyor ama ayağına top gelmiyor.. Ayıptır..! Bencilliğin ne alemi var..!

Asist yaptı la adam :D

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | İlk Yarı | ATV

Riera bence çok iyi. Son pozisyonda önünü boşalttı. Riera da gol atıp bu takımın bi parçası olduğunu göstermek istiyor ve sonuna kadar destekliyorum

Sabri ise Sercan'ın pasındaki Mertan'a pası çok iyiydi. Ama vermediği paslar konusunda haklısın.

Servet hakkında konuşmaya gerek yok.

forumda yalniz olmadimi bilmek guzel renktas reriranin kalitesini anliyan ve bilen cok az insan var su forumda bunya ve gozler baris ayhan sarpa alisik olunca

KTŞ fb ye kaysa ne güzel olur :D

Ilk yari bitti,3-0 öndeyiz ama iyi oynayan demirspor,adamlar bizden daha net pozisyonlar yakaladi ama atamadi :)

Sabriye baya bi sövdüm

Servet Sabri ve Gökhan Zan Galatasaraylıları kanser etmediyse bir daha kimse kanser edemez. :D

Geri
Üst Alt