ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Devre Arası | ATV

Mertanı topsuz alanda eksik gören benmiyim bi tek ?

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | İlk Yarı | ATV

adam geldiğinden beri 2 asist yapmış sadece biz culio ve pinoya galatasaray topçusu değil diyorduk riera onların yarısı kadar katkı vermemiş ama kredisi çok yüksek taraftarca

Olumlu birkaç hareketini görünce doğal olarak umutlanıp,eski Rierayı görebileceğini düşünüyor taraftar ama Riera'nın keyfini bekliyecek bir takım değiliz.Çıkarıyorsun gencecik çocukları takır takır oynuyorlar.Hayır sonradan girip çok verimli oynar,skora direk katkı yapar-sürekli olarak- katlanırsın.Bu halde yarım sezon daha durması zarar.

ufuk-servet-zan futbolcu degil ,adamlar oynamasin demistim ben mac öncesinde caglardan pek birsey göremedik, ayhanda rezaltet , ceyhundan alternatif falan olmaz, hucum hatti iyi yanliz. Riera'da tercih hatalari yapmasa 5-0di. Okan-Berk girmeli.

forumdan 11 kişi çıkartıp takımın karşısına koysak 90 dakika sonuna 1 golümüz olurdu çok net.o kadar kötü savunma var şu an.servet-gökhan evlere şenlik.çağlar desen nötr hiç bir katkısı yok adamın.sabri neyse diyorum.böyle maçlarda pek göze batmaz hatalar ancak şu savunmadaki oyunculardan hiç biri ilk 11 de oynayabilecek kapasitede adamlar değiller.adanademirspor'a bile verdiğimiz pozisyonlara bak arkadaş.servet-gökhan biraz maçlarda semih'i izlesinler de birşeyler kaparlar belki.engin-ceyhun ve sercan'ı istekli ve etkili gördüm ilk yarıda.onun dışında pek birşey göremedik.riera'da ne kadar fazla şey yapmak istiyorsa o kadar zarar veriyor.daha sade oynamalı.umarım fatih hoca 2.yarıda berk-okan ve serkan'ı oynatır.

Maçın yıldızı Engin

Sabri'den tiksindim hele Mertan'a atmadığı paslardan dolayı iyice tiksindim..Ceyhun,Servet,Zan bu takımın oyuncusu değillermiş maalesef bir kez daha gördük bize eli yüzü düzgün stoper verene bu 3'ü + para teklif edilsin.Ufuk geçen senenin üstüne koymuş ama hala Galatasaray standartlarında değil Sercan ya güçlenecek ya da o topu ayağına yapıştırmayı başaracak bu şekilde forvette Sabri varmış gibi hissettiriyor.Sercan gol vuruşu eklemiş bu arada kendine geçen maç attığı gol bu maç attığı gol bunu belli eder gibi.Ceyhun çıksın Okan DERİCİ girsin Riera paşamız(!) çıksın Berkin girsin maç farka gider.Ayrıca stoper şart bu takıma iki tane halı saha stoperiyle sezonu ve play-off'ları atlatamayız.Adamlar net halı saha stoperi ya.Hocanın bizimkilere Mertan'a da pas atmaları gerektiğini söylemesi lazım Mertan şu haliyle bile Kazım'a alternatif olarak yedek oturabilir.Kötü oynamıyor doğru yerlere koşup doru pas alış-verişleri yapıyor.Bir de pas atılsa tekniğini görürdük adam da geçiyorsa bu herif olur.

kaptan olsa ne olacak abi yaptığı bir tane olumlu iş var o da boş mertana aktardı pası. kaç kere çocuk boşken pas atmadı gitti hep sıkışıkken attı onla da taça çıktı. yok abi ya yemin ediyorum bizi yakan adamlar bunlar takım oturunca bunların çirkinlikleri çıktı piyasaya.
Sabri kaptan kontenjanindan diyecem, çok ta severim diyecem ama, bir kaptan nasil olur'da bir genç'e destek olmaz aklim almiyor..

Yeni transfer Sercan

Galatasaray´da yedekligi hakeden 3-4 adam var bu oynayanlardan. Gerisini kovardim ben. Birak bedava baska takima yollamayi. Defolun gidin hemen derdim.

Misal: Ufuk, Caglar,Servet vs. Sabri´yi de ekleyecegim de neyse susuyorum. Altyapimizdan ya hani. Bisey demiyorum Sabri Bey´e

ayhana ve zana lafim olmicak ama atik su servet ve sabridn kurtulalim yahu

Takim'in en yaslisi Ayhan ve kaptan Sabri israrla Mertan'a oynamayinca, digerlerinden de beklememek lazim sanki.

Sakir disinda yabanci transfere gerek yok bence. O cocuk olursa alalim, yoksa yabanci transferi yapmayalim.

Emre normalde orta saha oyuncusu.

Mertan winger.O kadar olması normal

Burada vurgulanan nokta maça ağırlığını koymak, oynadığı bölgeyle alakalı değil. Nasıl ki Arda ilk oynadığında sürekli alan yaratıp top alıyorsa Mertan da aynen bunu yapmalı.

herkesin ortak görüşü sabrinin mertana pas atmadığı ki bana görede atmıyo. mertan geleceği için önemli fırsat yakaladı ama takım yardımcı olmuyor cocuğa, ayhan engin falan bunlar gol atsa ne atmasa ne . ayhan futbolu bırakıyo zaten, enginin kendini ispatlamasına gerek yok. valla hiç hoşuma gitmedi yapılan özellikle sabri, arkadaşın biri yazmışya çok doğru kendi gibi altyapıdan çıkan birine en fazla sabrinin yardımcı olması gerekir.

Engin, Riera ve Sabri çok bencil .İkinci yarıya bir ayar yiyerek çıkmaları gerek

Profesyonel olun biraz,Kewell'in 100 de 1i kadar

Galatasaray´da yedekligi hakeden 3-4 adam var bu oynayanlardan. Gerisini kovardim ben. Birak bedava baska takima yollamayi. Defolun gidin hemen derdim.

Misal: Ufuk, Caglar,Servet vs. Sabri´yi de ekleyecegim de neyse susuyorum. Altyapimizdan ya hani. Bisey demiyorum Sabri Bey´e

Ufuk sene başından beri oynadığı maçlarda çok iyi.

Top 3 yapmak gerekirse:

1. Servet Çetin

2. Çaglar Birinci

3. Ufuk Ceylan

Geri
Üst Alt