ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Mertan'a cok búyük haksizlik yapildi bence. Onu ortaya cekip yerini Aydin'a birakan Terim ne düsünüyordu acaba. Cok sacma bi hamleydi.

katiliyorum

aydini oyuna ne diye aldiysa hoca artik, ayip olmasin diye almsitir da, ne ayibi yahu

adamin sahad aolmasi Gs ye zarar, yemin ediyorum zarar

yoksa sabriyi bende seviyorum, sabrinin son macta yedek kulubedeki halini görünce, moralim bozulmustu galibiyete ragmen

ama adam zarar veriyor takima, zarar

Ya şöyle birşey var Sabri`yi herhalde bütün Galatasaray taraftarı çok seviyordur ama oyunu artık bende beğenmemeye başladım(bu seneye kadar yine iyi diyordum)

Ama Sabri`nin de birşeyleri anlaması lazım.İlk transfer teklifinde yönetimden izin alması lazım.

Pegasus tribününde bıçaklı kavga çıkmış sanırım yaralananlar varmış..

Mertan, beni malesef fazla etkiliyemedi, ama en azindan bu macta gosterdigi direnc Aydinda yillardir yok

Okan Derici ise 2 yonunu cok iyi buldum, Oyuna girer girmez topu resmen ayagina 3-4 defa resmen emir etti, ve ileri cikislari da cok dogru buldum. bu oyuncuda liderlik tipi var. Cok abartili birsey gostermedi ama oyle bir his verdi bana umitliyim

Berk konusunda ne diyelim 10 dakika mi oynadi ? henuz 16 yasinda devam etsin, ilk maci galiba heycan gayet normal olur.

gelelim thank you and goodbye diyecegimiz oyunculara

malesef bu yedek takimda Sabri ve Ayhan haric (engini saymiyorum) gerisi hepsi bu takima yetersiz. Sercan da iki gol atmasina ragmen yetersiz diyorum artik. nedeni su "futbol" oynamiyorlar yaptiklari mucadele etmek fizik gucune dayanarak futbol teknigi taktigi olmayan oyunculardan kurulu bizim yedekler.

Servet bugun kendi ipini cekmistir! (kupa maci olsa bile bu kadar basit hatalar yapilmaz, bu kadar konsentrasyon eksikligi olamaz)

Gokhan Zan varmiydi yokmuydu anlamadim.. .agir kalip bicmekten baska birsey yapmadi

Ceyhun malesef olumlu fazla birsey yapamadi ya on libero mevkisinde zorlandi Hoca tarafindan yada teknik kapasitesi cok dusuk, 4 toptan anca 1 veya 2sine mudahele edebildi ve bu mudahaleler sadece top gitsin diye oyun kurmakla alakali degildi (attigi uzun toplarin sadece 1 veya 2 tanesi adresi buldu gerisi hep top kayibi)

Caglar bu takimda ne isi var bana biri anlatabilirmi? hic bir artisini gormedim, bir iki defa ileri cikti ama defans yapmasini hic bilmiyor, rakip atak yaparken hep sonradan donerek gec kaldi butun pozisyonlara son 10 dakika biraz pas yapti baska hic bir olumlu notu yok

Riera kendini bitirdin! yüh aldigin para yaziklar olsun!!! son 2-3 mactir biraz cabaliyordun bugun ise hic birsey yapmadin ve karakterini gosterdin. Derhal kurtulmak lazim!

Aydin Kimin oglu bu? Adnan Polat, Unal Aysal'in, Frank Rijkaard, Hagi, Bulent Korkmaz simdi de Fatih Terim'e cok kotu bir sigiri olmasi lazimki nasil dayaniyorlar anlam veremiyorum. o kadar genc oyuncumuzu sans vermeden veya direnmeden gonderdik Aydin halen bu Sari Kirmizi formamizi giyiyor anlamis degilim.

----

gelelim genclere, Dedigim gibi,

Mertan umutlari karsiliyamadi ama dogrusu soylenmek gerekiyorsa ayagina fazla pas da almadi bu nedenle bu mac icin yorum ve not vermiyorum

Okan Henuz cok erken ama bence bu takima lider olabilecek bir oyuncu, simdilik pismesi gerekiyor ama 20 dakikalik performansinda gosterdigi ozguveni devam ettirir ve gelisirse ben sizlere simdiden soyleyim, Bu takimin simgesi olabilir!!!

Alper Bence cok ama cok heycanliydi, ki bir iki defa cok iyi ileri cikti, ve defans yapmasini da biliyor ki 2 pozisyonda dogru yerde durdu ve kendisi rakip ve bizim kalemizin arasindaydi, birinde kafayi uzatti (deymesede ;) )ikincisinde pas'i kesti! ama 10 dakikalik oyuna birey denmez, nerdeyse sans uzeri bir gol atiyordu...topun gececegini beklemedi...

Sercan diyecek fazla birsey bulamiyorum, cok umitliydim ama bugun yine 2 gol atmasina ragmen futbol'un temel kurallari yok bu adamda, ne ayaga pasi saglam verir, Ne gol vuruslari tehlikelidir, ne de pozisyon almasini biliyor. Iyi yaptigi 2 sey var, 1 cok kosmak, 2 mucadele etmek fiziki...

-------Malesef yedek kadromuz cok zayif ve gelecek sezon tahminimce bugunki kadrodan en az 6 oyuncu yolcudur!

Galip geldik bir sonraki turdayiz gerisi bos...

Alper kim ? Ben gormedim duymadimda

yahu bazı arkadasları anlamıyorum. tamam sabrı ıyı bır adam ama alt yapıdan cıktı dıye ne yapalım yanı herseye goz mu yumalım hıc bır sey demıyelımmı. olmuyor ıste. kotu nıyetlı degıl ama takımı aksatıyor. buyasa adarda sans buldu yok verılmesı lazım artık bence. bızden cıktı dıye 34 yasına kadarda duracak degıl ya arkadas

yüce rabbim senden bir ricam var, semih ve ujfalusi sakatlanacagina, ben sakatlanayim, onlar grip olacagina ben olayim, bi sekilde atlatirim, ama bu ikisinden biri sakatlanirsa, Galatasarayimiz tepe taklak asagi dogru iner, özellikle de ikisi birden sakatlaninca.

Nefretimsin Servet.

o degilde, riera dan bahsetmiyor kimse

ben gercketen cok uyuz oldum adama, hic sey yapmadi adam yahu, cok ciddiyetsiz oynadi

kimse pas atmadı Mertana ilk yarıda.bir tane pas geldi onuda asist yaptı

2.yarıda orta saha oynadı zaten.etkili olamadı

adamin sahad aolmasi Gs ye zarar, yemin ediyorum zarar

yoksa sabriyi bende seviyorum, sabrinin son macta yedek kulubedeki halini görünce, moralim bozulmustu galibiyete ragmen

ama adam zarar veriyor takima, zarar

siz kafayı takmışsınız sabriye

normal oynadığı zaman "berbat", iyi oynadığı zaman "kötü değildi" diyorsunuz

gerçekten kötü oynadığında zaten klasik linç...

FT: "Evet Shakiri'yi ciddi şekilde istiyoruz. Girşimimizde var".

servet,çağlar,aydın ve riera..daha bunlara ne kadar tahammül edecez bilmem !

siz kafayı takmışsınız sabriye

normal oynadığı zaman "berbat", iyi oynadığı zaman "kötü değildi" diyorsunuz

gerçekten kötü oynadığında zaten klasik linç...

tamam

keske durum böyle diyip yollasa hoca sabriyi, yada en azindan oynatmasa

Eeee o zaman Engin çok bireysel takıldı kaptırdığı toplar ne olucak ?

Abi Engin sahanın en iyisiydi.

kaptırdıgı topta taş çatlasa 3 tanedir.

Senin takımının as oyuncuları bile bir macta 3 top kaptırıyor.

İllahi Engine sataşılacak mı arkadaş ya.Adam daha ne yapsın

3 kaptırdıysa 4 tane güzel pas verdi.

FT: "T.Doğan(500bin TL) ve Uğur(bedelsiz) olacaktı. Ancak Ali Dürüst A.Gücü Başkanına söz verdiğini ve bu sene olmasın dediğini söyledi. Bizde uzak durduk".

engin olmasaydi mac zora girmisti, o kadarini söyleyeyim

ilk yari engini oynatmak cok dogruymus

bu takımın yarısını göndermek gerek riera, servet, gökhan, aydın, caglar direk sutlamak gerek sabriyi saymıyorum cünkü daha form tutamadı bence sabri kadar kosan birisi canla basla mucadele eden biriside zor gelir bence yedek olarak durabilir takımda :D

Geri
Üst Alt