ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Ne kadar dar bir rotasyonla oynadığımızı görmüş olduk, bu kadroyla şampiyonluk büyük başarıdır.

Felipe_Melo_Elmander_012.jpg

:007:

Sivasspor'u hazirlik maci gibi görürsen elenirsin kardesim. 1000 kere söyledik fantezi kadrolar yapmayin,Boluspor'la oynamiyoruz diye. Kendi sucumuz. Son pismanlik fayda etmez demistim.

Tam kadro oynasak,insallah kazaniriz diye dua edecegimiz takima karsi Sabri'lerle Sercan'larlaRiera'larla oynuyoruz yahu. Bari yedeklerde dursun Melo ve Elmander. Kendi sucumuz. Hic aglamayalim

Eger tam kadro oynayıp öyle bir dua edeceksek şu an şu ligde zirvede yerimiz yok!

Geçiniz bu işleri her şeyin bir sırası vardır. Takım lig şampiyonluğuna kilitlenmişken boşuna fazladan engele gerek yok bu sene şampiyon olursun seneye de kadroda ki çürükleri temizleyip(şu maça bakarsan görünür zaten) geniş bir takım kurarsın her kulvarda başarı hedefi koyarsın. Oldu 6 ayda kurulan takım bütün kupaları alsın başka bir arzunuz.

Hislerimizle değil mantığımızla hareket etmeliyiz. 3 gün önde 70 dakika fenere kendi sahasında sahayı dar etmişsin bütün enerjini boşaltmışsın ve 3 gün sora da trabzon ile maçın varken bu maça as kadro ile çıkamazsın. Bugün tur atlarsan bir sonra ki turda elenmeyeceksin diye bir kural da yok ayrıca. Trabzon maçını kayıpsız atlatırsan 9 puan gerinde ki takımın puan kaybetme olasılığı yüksek ise ve rakibinin her kaybı seni bir adım daha şampiyonluğa yaklaştıracaksa ben kupayı falan takmam arkadaş. Fener yorsun kendini bir tarafını yırtsın iyice güç kaybetsinler bizin ekmeğimize yağ sürülsün yeter.

Bu macla as takim ve yedekler arasindaki kalite farkini gormus olduk. Melo ve Elmander olmadan bu takim bir hic..

Yedekler arasinda Ufuk ve Aydin fena oynamadilar, Sabri'yi derhal takimdan uzaklastirmaliyiz

Tek Elmander eksiği yeterli. Melo fazlalık demiyorum. Forvetlerimiz leş.

O riera varya o riera,Floryanın kapısından sokmam artık

Adamda biraz hırs olur hırss,

İspanyol faresi

Maçın kısaca özetini benim açımdan yaparsam:Riera'yla bu maça başlanmaz.Aydın sakatlanmış diyorlar ne derece doğru bilemem ama çıkana kadar takımın en iyilerindendi.Sabri'nin girmesi hataydı.İyi niyetli olmasına rağmen bu takımda Riera,Sabri ve Servet türünde adamlara yer yok artık.Necati konusunda sabırlı olmak lazım.Bir iki maçtır kötü oynuyor ama düzeleceğini umuyırum.Sercan neden yedek kaldığını bir kez daha kanıtladı.Keşke maça Emre'yle başlasaydık diyor insan.Kısacası Sivas'ı küçümsemenin cezasını çektik bence.İyi olmadı ama yapacak birşey yok artık.

Şu yemişim türkiye kupasını diyenlere de ayrı ayar oluyorum. Tam fener zihniyeti devam edin aynen böyle... Uzanamadığınız ciğere mundar demesini bu camia ne zaman kendine yakıştırmış!!

playooflar olmasa bu maca copk fazla üzülkürdüm,ama benim iicn en önemlisi sampiyonluk

15.ooo kişi toplanmış neyi kutluyorlardı ? Sezonun bitmesine ligde 9 maç var. Altısı derbi.

Burda yedeklerden kadro yapanları bir kenara koyun, Terim bile havaya girmiş. Neden yarım kadroyla çıkıyosun maça ? İstediğin gibi rotasyon yapacak, sınırsız kadron yok. Sabri, Sercan, Emre maçı çevirecek adamlar mı ? Futbol çok acımasızdır. Şakaya gelmez. İpin ucu bir kaçtımı, pırrr diye gider.

İkinci yarıda oynanan futbol, umarım herkese ders olur. Yoksa şampiyonlukta gider.

yarım kadro kim??? elmanderin kafası yarık,bacağında çekme war oynamayacak tabi.onun dışında melo ve muslera yoktu.ufuk bence süper oynadı.olayın terimle alakası yoktu.rezalet yedeklerimiz var durum bundan ibaret.

beyler panik yapmayın bu transfer döneminde 5 6 daha oyuncu alırız olur biter yedek kadromuzda iileşmiş olur daha takımın ilk yılı bu ara transfer dönemini saymayın tek transfer dönemi geçirdi fatih terim

bizde skora etki eden oyuncu sayısı çok az.. daha bitirici oyunculara sahip olmalıyız.. yoksa her maçı kazanmamız için ekstra efor harcamamız gerekiyor.

İlk defa Aydın çıktı diye üzüldüm :D

Evet dünyanın sonu değil ama sergilenen oyun özellikle ikinci yarıda ki berbattı.İlk yarı tam saha pres yapıyorsun rakibi kendi sahasına gömüyorsun ama ciddi bir gol pozisyonu yok.Korner ve serbest vuruşlara bir çare bulunmalı. Hele kornerde paslaşıyorlar ya verem oluyorum adeta.

Kupa bizde çok var diye diye kupa göremez olduk ama bu yıl kupa olmasa da olur önemli olan şampiyonluk diye düşünüyorum. Ligde veya play-off ta gelecek bir puan kaybına bu elenmeyi yeğlerim.. Sercan A2 takımı dışında kadro görmemeli daha çok erken bu çocuk olmamış daha.

Bir de sanki kendi sahamızda oynamıyoruz, oyuncularımız sahaya yabancı gibi sürekli kayıp düşen bizimkiler. hadi Sercan'ı anlarım ayakta duramıyor ama diğerleri de sürekli kayıp düştüler.Canınız sağolsun aslanlar. bize daha çok başarı getireceksiniz. Unutmayalım renkdaşlar geçen sezonları bu durumu göz ardı etmeyin. hemen tüm takımı ve teknik ekibi suçlamayalım.

playooflar olmasa bu maca copk fazla üzülkürdüm,ama benim iicn en önemlisi sampiyonluk

Tam tersi, Play off'lar olmasa lig şampiyonlugunu Kadıköy'de alma gazıyla bu maçı rahat geçerdik.

sabri-riera-sercan gibi adamlarin bu takimda yeri yok.

Cok iyi oldu valla. Ligde daha 9 mac varken, sampiyon Olmusuz gibi hava vardi herkeste , futbolculardan taraftara kadar. Ts macindan korkuyordum simdi daya olumlu bakiyorum o maca. Ya sivas olacakti, ya ts. Bu yuzden mutluyum. Bazi topcular bastan beri elenek la dercesine oynadi. Melo ve elmaderin ne kadar onemli olduklari goremeyenlere bir daha gostereldi. Baros, riera ve stecanin seneye bu takimda isi olmadigi tekrar ve tekrar gormus oldu herkes. Yiyorsa ts ye karsida boyle oynasinlar... Cok iyi oldu!

---

Dayanamadım bir mesaj daha yazacağım;

Biz 2000'den beri neden şikayet ediyorduk ?

" İDEAL 11 YOK " diye ... Değil mi ?

Bu maç kadrosunu saymazsak böyle bir kadroya sahipmiyiz... Evet...

Peki şimdi bu maçtaki kadro nedir...

Bu takıma çok ıyı bıtırıcı bır forvetle sağ/sol açık lazım

Geri
Üst Alt