Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sivasspor'u hazirlik maci gibi görürsen elenirsin kardesim. 1000 kere söyledik fantezi kadrolar yapmayin,Boluspor'la oynamiyoruz diye. Kendi sucumuz. Son pismanlik fayda etmez demistim.
Tam kadro oynasak,insallah kazaniriz diye dua edecegimiz takima karsi Sabri'lerle Sercan'larlaRiera'larla oynuyoruz yahu. Bari yedeklerde dursun Melo ve Elmander. Kendi sucumuz. Hic aglamayalim
Bu macla as takim ve yedekler arasindaki kalite farkini gormus olduk. Melo ve Elmander olmadan bu takim bir hic..
Yedekler arasinda Ufuk ve Aydin fena oynamadilar, Sabri'yi derhal takimdan uzaklastirmaliyiz
15.ooo kişi toplanmış neyi kutluyorlardı ? Sezonun bitmesine ligde 9 maç var. Altısı derbi.
Burda yedeklerden kadro yapanları bir kenara koyun, Terim bile havaya girmiş. Neden yarım kadroyla çıkıyosun maça ? İstediğin gibi rotasyon yapacak, sınırsız kadron yok. Sabri, Sercan, Emre maçı çevirecek adamlar mı ? Futbol çok acımasızdır. Şakaya gelmez. İpin ucu bir kaçtımı, pırrr diye gider.
İkinci yarıda oynanan futbol, umarım herkese ders olur. Yoksa şampiyonlukta gider.
playooflar olmasa bu maca copk fazla üzülkürdüm,ama benim iicn en önemlisi sampiyonluk
İlk defa Aydın çıktı diye üzüldüm![]()
Tam tersi, Play off'lar olmasa lig şampiyonlugunu Kadıköy'de alma gazıyla bu maçı rahat geçerdik.