ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Aydın büyüktür Shaqiri:)

Emre'yi sağ tarafta sen olsan oynatır mısın?

oynatırım abi.valla billa oynatırım.sabriyi oyuna almamak için oynatırım.zaten kanatlı oynamıyoruz adam akıllı oynatırdım,en olmadı engini sağ kanata çeker çolakı göbekte oynatırdım.sabriye hala güveniyo imparator içten içe.

Sabri Alvesin yerine barcada oynasa.Barca her mac 3 gol atsa 4 gol yer.O kadar ugursuz ve kapasitesiz biri.

ya bir adam bukadarmı futbol fakiri olur. adam arkandan gelip gögsüyle top vuruyor. sen sap gibi bekliyorsun. ben hala aydın yerine neden sabri girdigini. o pozisyonda bekte niye eboue degilde bu adamın oldugunu anlyabilmiş degilim. sabriyi gören baskın a geliyor arkadaş. bende sabrinin karşısında olsam gaza gelirim.

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | İkinci Yarı | 20 Mart| ATV

yavas be renkdas sampıyonluga gıdıoruz bılmem farkındamsın ?
Söyleyeceğim tek şey; bu kadar rezil bir Galatasaray'ı hayatım boyunca görmek istemiyorum. Yeter artık, ufacık tahammülüm bile kalmadı. Bütün hakkını geçen sene yedi bitirdi, bundan sonra böyle kötü bir Galatasaray seyretmek istemiyorum!

Barış, Mustafa, Ayhan... 2011 model.

Riera, Sabri, Sercan... 2012 model.

Bermuda şeytan üçgenileri! Lanetlendik mi ne :D

Yanlız 2013 modelini de merak ediyorum :asd:

Sabri her zaman şeytanın en tehlikeli halkasıydı 2002 yılından beri

Baros bitmiş bana kalırsa bitirildi. Necati'nin arkasında bekleyecek golcü değildi ama artık çok geç. Baros'tan play-offta faydalanabileceğimiz düşünmüyorum. Hırsını yitirmiş.

Necati'den beklentimi herzaman düşük tuttum. Necati'nin performansı ekstra. Haftada 2 maçı kaldıramayacağı belliydi. Başla Sercan'la ne olacaksa olsun. Koy ayı Servet'i boğuşsun o Enaramo davarosuyla.

Servet'i koyarsan bu maç 1-0 değil de çok daha farklı bitebilirdi.Son oynadığı maçların hepsinde itinayla gol yedirdi.Uzak dursun mümkünse...Bir daha Galatasaray formasıyla görmek istemiyorum.

birde son kez bişey yazıcam. bu cimleri suluyolarmı. bizim futbolcular hep genelde düştüler. şunlara artık dikkat edilmeli.

Galatasaray her kupayi kazanmak icin cikar yola. Sivasspor,oynamayan adamlari deneme maci degildi beyler. Trabzon macina daha cok vardi. Yanlis yaptik ve elendik. Ama Terim bu macta bircok kisiyi silmistir artik. Bundan eminim. Bu da iyi yanlari tabi :)

Hep söyledim yine söylüyorum. Bu takimi takim yapan Melo'dur. Sonra Elmander. Melo icin tereddüt edenler aklini basina alir umarim

#YensendeYenilsendeSeninleyizGALATASARAY

Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden.....

Salman orda pas iyi değildi sanki ve kaleci zamanında çıkmıştı.Bence biz Necati'yi kazanalım derken Baros'u gerçekten kaybetmişiz,hırsını gücünü yitirmiş

afedersin biz mi kaybettik?

yok yere kirmizi kart yiyip, takimini yalniz brakan kimdi?

daha gece macta oyuna girerken, milan barroooss diye bagiriyordu millet, ben ve benim gibi düsünenler kahrolmustu.

kazasiz, belasiz su sezonu sampiyon kapatsak bi, adim gibi eminim hocanin ilk "defol" diyecegi kisi baros

Bız bu yiğit'i ve sercan'ı neden aldık...

Yine mi 6 milyon € boşa gitti...

Yiğit 2.5 m €

Sercan 3.5 m € + Musa çağıran

Toplam 6 milyon € + Musa

Şu takıma iki tane hakkettiği kaliteli ofans oyuncusu alınsaydı, şu maçta o ilk yarıdaki 30 dakikalık güzel ama kısır oyunda iki tane golü atar bu turu farklı bir skorla geçerdik.Çoğu maçtada bunun sıkıntısını çekiyoruz.

O yüzden yönetimin yatacak yeri yok.

Fatih Teriminde hiç tartışmasız çok ciddi hataları oldu.Ve bu hataları nasıl yapar aklım almıyor.

Yiğit ve Sercana Rierayıda eklersen al sana Şakir parası...Ama nerde bunu düşünecek yönetim.Adamların umrunda değil.Üzerine hisseleri sat ondan sonra borçlerı erittim de..Bende eritirim bu şekilde borçlerı hatta helvacıda yapardı bunları..

Kadıköy ve inönüde maçları izliyorum hakemler resmen it gibi korkuyorlar bunlardan ve alehlerine hemen hemen hiç hata yapmıyorlar.Ama bizim sahamızda hepsi Aslan kesiliyor.Neden çünkü senin başındaki yönetim sesini çıkarmıyor.O Ali Dürüst yomu o Ali Dürüst.İşte böyle pısırık olduğun zaman hiçbir ağırlığın kalmaz.Teknik drektörüde laf söyler,show yapar medyasıda tınlamaz.Taraftar zaten bir ,iki yuhluyor ondan sonra hiçbirşey olmamış gibi susuyor ninniye devam.Kadıköy ve inönüde Adamlar kendi sahalarında hakemin yaptığı ufacık bir hatada onu unutmuyor ve maç boyu inanılmaz etki altına alıyorlar.

Bu maç şunu gösterdi, umarım bizim gördüklerimizi yöneticiler de görmüştür, zira görmedilerse ciddi ciddi beyinlerinden şüphe etmeye başlarım.

Baroş'a yaptığı hizmetlerden teşekkür edilerek yollar ayrılmalı..

Riera ile olan sözleşme sezon sonu feshedilmeli..

Sabri, servet, sercan gibi adamlar acilen kapının önüne konmalı... Bunun için bişey beklemey gerek yok, ne kadar çabuk kurtulursa bu kulüp o kadar çabuk kazanır.

Sezon başında ve arasında söz verilip yapılmayan transferler ziyadesiyle hocanın direktifi doğrultusunda yapılmalı...

Bunlar yapılmazsa ve de hala sabri gibi adamlarla camianın evladıdır tarzında saçma sapan açıklamalarla devam edilirse önümüzdeki sezon avrupa da hedefler rafa kaldırılmalı, Annemizin lekeli ligine devam..

Takımın bol alternatifli yerli futbolcuya ihtiyacı var ama örneğin Olcan gibi bir futbolcu elden kaçırıldı,Türkiye'den alınabilecek en iyi yerli oyuncuydu.İnler, Töre gibi oyuncular Türkiye'ye gelmek ister mi bilmiyorum.Ancak Sabri gibi duygusal nedenlerle kadroda tuttuğumuz yerli futbolculardan kurtulmalıyız. Bir taraftar olarak bu forma altında vasat futbolcu görmek istemiyorum artık.

elmanderle her forvet ıs yapar onemlı olan bıze elmander gıbı bı adam daha lazım olması .. sercanıda satalm gıtsın bank asyaya kadar duser o cocuk

transfer dönemi geldiginde sabri ölü takledi yapiyor

Baros bitmiş bana kalırsa bitirildi. Necati'nin arkasında bekleyecek golcü değildi ama artık çok geç. Baros'tan play-offta faydalanabileceğimiz düşünmüyorum. Hırsını yitirmiş.

Aynısını düşünüyorum Necatiyi kazanalım derken Baros'u kaybetmişiz yüzünden bile anlaşılıyor,yazık gerçekten,

Yalnız bizim taraftar profilimiz de çok ilginç. Olaylara neden bu kadar kötü bakıyosunuz anlamıyorum. Hayatta hep başarısız mı oldunuz arkadaşlar?

Şu maç galip gelseydik en fazla 140-150 sayfa yorum olurdu. Yenildik diye şimdiden 180 sayfa olmuş.

Napalım yani olan olmuş. Hayırlısı olsun. İnşallah ŞAMPİYON olacağız.İnanın sinerji oluşturun. Kötülükleri değil güzellikleri görün kafanız rahat olsun...

Sabri nasıl futbolcu olmuş hayret ediyorum.Bir futbolcu düşün kafa yok dersin ama yeteneklidir.Yada futbolu çok iyi bilir ama yetenekleri sınırlı olur.Ama Sabride ikiside yok.Bu adam 10 yıldır bu klüpte bir allahın kuluda ne nesin hacı git şu klüpten demedi.

Yalnız en çok üzüldügüm nokta, çeyrek final-yarı final-final maçları tarafsız sahada oynanacaktı, Galatasaray'ın İzmir'e gelme şansı vardı. İzmir seni özledi Galatasaray..

9034_163084226068_659791068_2651697_6414744_n.jpg

Geri
Üst Alt