Zafer Gokhan Gunay
Kırmızı Üye
- 28 Kasım 2008
- 2.280
- 0
- 1.306
Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV
Aydın büyüktür Shaqiri
Aydın büyüktür Shaqiri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre'yi sağ tarafta sen olsan oynatır mısın?
Sabri Alvesin yerine barcada oynasa.Barca her mac 3 gol atsa 4 gol yer.O kadar ugursuz ve kapasitesiz biri.
Söyleyeceğim tek şey; bu kadar rezil bir Galatasaray'ı hayatım boyunca görmek istemiyorum. Yeter artık, ufacık tahammülüm bile kalmadı. Bütün hakkını geçen sene yedi bitirdi, bundan sonra böyle kötü bir Galatasaray seyretmek istemiyorum!
Barış, Mustafa, Ayhan... 2011 model.
Riera, Sabri, Sercan... 2012 model.
Bermuda şeytan üçgenileri! Lanetlendik mi ne
Yanlız 2013 modelini de merak ediyorum![]()
Necati'den beklentimi herzaman düşük tuttum. Necati'nin performansı ekstra. Haftada 2 maçı kaldıramayacağı belliydi. Başla Sercan'la ne olacaksa olsun. Koy ayı Servet'i boğuşsun o Enaramo davarosuyla.
Salman orda pas iyi değildi sanki ve kaleci zamanında çıkmıştı.Bence biz Necati'yi kazanalım derken Baros'u gerçekten kaybetmişiz,hırsını gücünü yitirmiş
Bız bu yiğit'i ve sercan'ı neden aldık...
Yine mi 6 milyon € boşa gitti...
Yiğit 2.5 m €
Sercan 3.5 m € + Musa çağıran
Toplam 6 milyon € + Musa
Bu maç şunu gösterdi, umarım bizim gördüklerimizi yöneticiler de görmüştür, zira görmedilerse ciddi ciddi beyinlerinden şüphe etmeye başlarım.
Baroş'a yaptığı hizmetlerden teşekkür edilerek yollar ayrılmalı..
Riera ile olan sözleşme sezon sonu feshedilmeli..
Sabri, servet, sercan gibi adamlar acilen kapının önüne konmalı... Bunun için bişey beklemey gerek yok, ne kadar çabuk kurtulursa bu kulüp o kadar çabuk kazanır.
Sezon başında ve arasında söz verilip yapılmayan transferler ziyadesiyle hocanın direktifi doğrultusunda yapılmalı...
Bunlar yapılmazsa ve de hala sabri gibi adamlarla camianın evladıdır tarzında saçma sapan açıklamalarla devam edilirse önümüzdeki sezon avrupa da hedefler rafa kaldırılmalı, Annemizin lekeli ligine devam..
Baros bitmiş bana kalırsa bitirildi. Necati'nin arkasında bekleyecek golcü değildi ama artık çok geç. Baros'tan play-offta faydalanabileceğimiz düşünmüyorum. Hırsını yitirmiş.