ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

en kötülerden biride engin idi

ne ofansta vardi, nede defansta

kasindik, elendik, iyi de oldu.

Bencede iyi oldu. Ama ligin acik ara en iyi takimiyken,kupadan hemen elenmek darbe oldu. Yakismadi. Bi daha rotasyon kelimesini kullananlari keserim:) Alin size rotasyon,alin size dinlenme

Maç bitince içim içimi yedi ama babama olsun hiç değilse takım lige konsantre olur yıpranmaz dedim.Babam da tabii züğürt tesellisi bize öyle demek düşüyor dedi:)Üzüldük iyi olmadı ama yapacak birşey yok.Bundan sonra tüm dikkatimizi lige verip kayıp yaşamamalıyız.

Bizim zaten hücum gücümüz Melo - Selçuk ikilisinden geçiyor.Fenerbahçe maçında ilk 25 dakika bu ikiliye top aldırmadılar , kitlediler 2 gol yedik.Sonra biraz oyuna katıldılar neler olduğunu gördük.Kısacası bu ikili bozulmamalıydı.Fatih hoca burada hatalı.

Bedavaya elendik bedavaya.

Bu Fenerbahçeliler niye olaya karıştı anlamıyorum mal resmen bunlar.

#TürkiyedirGalatasaray tt yapalım şunu yardım edin.

saglık olsun şampiyonluk daha önemli

Sabri veya Riera vs yerine keşke paftan oyuncular denesek .Bir tane daha Semih bulabilirsek yeterde artar bile.

bizim hedefimizi başkanımız açıklamıştı hatırlarsanız ligi birinci bitirmeyi garantiledik kupayı alsak ne olacak prestijden öte yanı yok bizim hedefimiz şampiyonluk

Bu mantık ne demek abi gider Allah korusun fener alır kupayı kadıköy muhabbetinden sonra birde ona başlarlar bilmemkaç yıldır kupayı alamıyorsunuz diye heriflerle dalga geçtik 30 yıl diye masa tersine dönmesin

yalniz riera gercekten provoke edercesine oynadi, cok pis uyuz oldum, ölümüne isliklanir, yuhalanir diyordum ama Allahtan olmadi öyle birsey

Baros'a ben de kızıyorum ama hakemlere olan tutumundan dolayı.Baros daha önce gördüğü kırmızı kart için eleştirilmeli,Baros bu nedenle maç eksiği doğduğu için de eleştirilmeli ama Baros bir maçta kötü olduğu için "bu adam bitmiş"denmemeli.Baros bir sonraki maçta takımın kaderini olumlu yönde değiştirebilir.O bu yetenekte bir oyuncu çünkü.O yetenekli bir oyuncu, yeteneklere bu kadar kolay sırt dönmeyelim, yetenekler kolay bulunmuyor.Hele hele Baros'u gönderdiğinizde daha iyisini alamıyorsanız...

Fatih hocam hiç bi yaptığını eleştirmiyorum, saygım sevgim inancım sonsuz sana, ellerinden öperim.

Lakin tek ve sadece tek anlamadığım husus yahu bu sabriden ne bekliyosun, neyine inanıyosun. Düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum bu işin içinden...

Fatih hocam hiç bi yaptığını eleştirmiyorum, saygım sevgim inancım sonsuz sana, ellerinden öperim.

Lakin tek ve sadece tek anlamadığım husus yahu bu sabriden ne bekliyosun, neyine inanıyosun. Düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum bu işin içinden...

Herhalde ona olan inancını boşa çıkarmayacağını sanıyor ama sözleşmede yenilenmediğinden Sabri şu an bitik kafa olarakta.Futbolda özgüven çok önemli Aydın örneği ordadaytken,sabri de artık özgüven filan kalmamış.Arena'da artık oynamamlı deplasmanlarda belki yine girer ama evimizde hep takıma hem ona zarar

1- Böyle bir tokat gelmesi iyi oldu timsaha yatmadan uyandırdı bizi..

2-Ben dahil cogu insan bu kupayı kücümsüyor ama 5 seneyi gecti alamıyoruz enteresan..

3-3.bölgeye kadar iyi top oynuyoruz bazı dakikalar o dakikalar icinde golu bulursak oyuncularımız ve oyun rahatlıyor güzel oyun devam ediyor eger gol bulamazsak o güzel oyun gevelemeye baslıyor cok yavas oynuyoruz..

4-- Bu stadın hali ne arkadas? Kim bu stad müdürü her macımızda oyuncularımız ayakta duramıyor nasıl ıslatıyosunuz? tac cizgisinin oralar berbat

5-- Baros bitmiş okey dönüyor ole komik posizyonlarda penaltı bekliyorki ben bile hasss... diye baslıyorum Cok gücsüz cokkkk

6-- Aydın ve Ufuk alkısı hakettiler..

7--Hocanın sabriyi almasını anlamadım enteresandır sabri ne zaman takıma monte olsa s.cıyoruz..

8--Riera mevsimlik işci yazın sutlanıcak lamı cimi yok..

9-Engin basit oyna su futbolu basit 2 mactır kanser ettin beni

10-Sercan'dan bi halt olmaz kiralanmalı...

Saygılar sevgiler hayırlı geceler..

cok yazik oldu. halen soktayim....

sabri lutfen..ama lutfen...artik seyirci olarak gel tt arenaya..

bizim en zayıf tarafımız hücum tarafı. cok becerikli adam yok ön tarafta selcugu saymazsak.

Olan olmuş takım elenmiş, iyi veya kötü oynamış, şu bunu yapmamış, hoca yanlış yönetmiş vs vs bunları konuşmak artık gereksiz. Her zaman bardağın dolu tarafından bakmakta yarar var.

Su sıkışık takvimde 6 tane derbi maçımız varken, şampiyonluk saçma sapan bir playoff a bağlıyken bunca önemli bir periyotta kupada ilerlemek zor olacaktı.

Şunu unutmayalım ki sezon başında bu takımdan kimse bu durumda olmayı beklemiyordu. Hepimizi öncelikli hedefi lig şampiyonluğu ona bağlı olarak Şampiyonlar Ligi gelecek gelirler, oyuncular, prestij vs vs.

Tamam her kupa önemli ama inanın belkide böylesi daha hayırlı olacak. Şu durumda Fenerbahçenin ve Bjk nin yarın gerçekten tur atmalarını istiyorum.

Allah elmanderi basımızdan eksik etmesin yoksa b.ku yeriz... Net

Geri
Üst Alt