ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

bence bu maç fatih terimin hatalarından kaybedildi.

riera kötü oynadı çünkü bu adam sol çizgi haricinde oynayamaıyor. bazen orda bile oynasa kötü oynuyor ya neyse...

engin baytar boşa dönen bir çark malesef ve ortasahada melonun yükünü üstlenebilecek bit tek o vardı ilk 11 de. top tutacak, selçuğa yardım edecek bir emre çolak hatta ayhan çok daha verimli olurdu ortasahada.

semih ve necati yorgundu, baros motivasyonsuzdu.

baros kendi kendini kaybetti abi...antalya maçında gördüğüm kırmızı karttan sora 3 maç ceza aldı,bu 3 maç cezası sırasında necati iki deplasmanda 3 gol atmıştı,dönüpte baros oooooo hoşgeldin ne güzelde kırmızı gördün deyip hoca formayı verecek hali yoktu.baros kendi başını kendi yedi.o kırmızı kartı yedirerek 2 puanımıza da maloldu antalya maçında,çünkü tamda yüklenmiş baskı kurmuştuk antalyaya.

(renktaş senin için söylemiyorum)Baroş hala savunuluyor anlamakta zorluk çekiyorum.Yahu kırmızı kart falan umrumda değil.O yüzden de hiç kızmıyorum. Baroş YETERSİZ.Bu kadar net.hala neyin tartışılması yapılıyor anlamış değilim.

Bu klüp hem maddi hem manevi Baroştan daha kaliteli oyuncu alabilecek ve bulabilecek güçtedir.Ve biz bunu senelerdir neden yapmıyoruz.Allah aşkına maç içerisindeki top kayıplarıyla ,güçsüz haliyle ,dağınık görüntüsüyle artık bıktım yahu.Hala gönderilsinmi gönderilmesin mi yeter yahu.Bıkmadıkmı artık şu tartışmalardan.Bir türlü göremedi ne taraftar nede şu basiretsiz yönetimler.Gına geldi artık.

ayhana noldu bu arada merak ettim adamı.

Elenmemiz inşallah hayırlı olur.Maç kadrosunu görünce sinirlendim yedek kadroyla çıkmadık diye.As oyuncuları ne diye yorarsın ki bu değersiz kupada anlamadım.Bide artık şu sabriyi görünce deli oluyorum artık yıllık 3.5 milyon verip yollayın şunu gitsin yeterki :mad:

riera + sercan 6 milyon euro, verdikleri verim sıfır.. bu paraya çok iyi bi kanat oyuncusu alınabilirdi..

Arkadaşlar pek yazmayı sevmem ama su sefer yazma gereği hissettim. Bir kere bu kadar karamsarlığa kapılmayın. Sonuçta birkaç maç oynayarak alınan bir kupa. Bir nevi teselli kupası gibi. Sonuçta fb de yıllardır kupayı alamıyor ama pek fazla da bir değer kaybetmiyor. Düşünün o kadar yıldır kupa değilde ligi kazanamasaydı neler olurdu. Ama aynı zamanda takımı eleştirmeyin diyen arkadaşlara da katılmıyorum. Herkes herşey eleştirilebilir eleştirilmelidir. Bunun sonucunda doğrular bulunur.

Bu kadar iyi gittiğimiz ligde arka arkaya bir iki tane buna benzer maç oynadığımızda herşeyin nasıl berbat olacağını da bugün gördük. Daha kazanılmış hiçbir şey yok. Bugünkü maçta teknik heyet, futbolcular kadar bizim de suçumuz var. Bu takımı fb ile berabere kaldı diye havaya sokan en önemli unsur bizdik. Bu kutlamalara hiç gerek yoktu çok erkendi. İnşallah bu sonuç takımın havasını bozmaz. Bu bize de ders olmalı ve bir daha herşey bitmeden erken kutlamaya başlamamalıyız. Ne demişler son gülen iyi güler.

Şakir makir diyorlardı onu alsalarmış keşke ya

fatih hoca rotasyonu bilmiyor açık ve net.engin-selçuk orta sahası yapılırmı??? melo -selçuk bile yumuşakken selçuk-engin vernel gibi oldu.ayrıca yiğit nerde?

Türkiye kupasıyla+ligi götürecek kadromuz yok harbiden iyiki avrupada falan degilmisiz.

varda o oyuncular bugün oynatilmadi neden oynatilmadi anlam veremiyorum, tek mac teseli olmayan macta ilk onbir ile cikilmali.

hafta sonu lig maci var diye bazi oyunucular dinlendirilmez bunun faturasini bugün verdik.

bunu real bayern bile yapmaz 2 macta türkiye kupasini kazanabiliyorsun bu mac kücümsenecek sekilde degil.

niye ciddiye almazlar böyle maci ben anlamadim.

iyi gdien takim bozulmaz önemi vardi bu macin hadi dostluk maci olur degistirirsin oyunculari ama böyle macta degil.

oyuncu dinlendirecem veya kart sinirinda olan oyuncuyu koruyacam diye tur gitti.

bir keren bursa maci öncesi yaptik kupada galip geldik busaya yenildik 1:0, 8 mac önce.

yani adam dinlendiriyorsun ama ritimi de bozuyorsun bir sekilde.

bence bu büyük hataydi. hatirladigima göre kart cezalisi yoktu.

meloyu koruyorsun trabzon macinda yerse sariyi ne yapacan öbür macta olmayacak.

bu hata agir oldu ve turdan etti !

bukadar degisilik olmasina ragmen ilk yari sivas sahasindan cikamadi, birde tam kadro oynasak

rahat yenerdik böyle maclar hediye edilmez !

Geçmiş olsun, inşallah hayırlara vesile olur.

fatih hoca rotasyonu bilmiyor açık ve net.engin-selçuk orta sahası yapılırmı??? melo -selçuk bile yumuşakken selçuk-engin vernel gibi oldu.ayrıca yiğit nerde?

katılıyorum bu maçta ceyhun oynamalıydı, böylece enginden de hücumda faydalanırdık

tek bir hedefe kilitlencez artık. 2. yarı gibi kötü futbol hic izlememiştim bu sene

Ya Aydın'da tam sakatlanacak zamanı buldu ya hayret birşey ya arkadaş çatır çatır oynuyordu adam 2.yarı Aydın olsa atardık

Neyse takmayın kafanıza olur böyle kazalar..Bu sene hangi maça gitmediysem puan kaybettik..kombinemi arkadaslara bir daha vermiyicem söz :) antalya,mersin,sivas maclarına gıtmedım durum ortada:) trabzonla macında trıbundeyım korkmanıza gerek yok :P

varda o oyuncular bugün oynatilmadi neden oynatilmadi anlam veremiyor tek mac teseli olmayan macta ilk onbir ile cikilmali.

hafta sonu lig maci var diye bazi oyunucular dinlendirilmez bunun faturasini bugün verdik.

bunu real bayern bile yapmaz 2 macta türkiye kupasini kazanabiliyorsun bu mac kücümsenecek sekilde degil.

iyi gdien takim bozulmaz önemi vardi bu macin hadi dostluk maci olur degistirirsin oyunculari ama böyle macta degil.

oyuncu dinlendirecem veya kart sinirinda olan oyuncuyu koruyacam diye tur gitti.

bir keren bursa maci öncesi yaptik kupada galip geldik busaya yanildik 8 mac önce.

meloyu koruyorsun trabzon macinda yese sariyi ne yapacan öbür macta olmayacak.

Yanlısın var hocam Kupada kart kırmızı olmadıgı sürece kimse kimseyi etkilemiyor.. Bence kadromuz sampiyonluk icin bile yeterli degil olandan daha fazla mücadele ettgimiz ve takım oldugumuz icin suan lideriz. Objektif olarak bakınca avrupada olsak ts ve bjk nin durumundan daha beter bi hal alabilirdik..

Hoca basın toplantısında ne demiş? Bulamadım da.

Aydın sakatlanmısmı? Bende diyorum hoca niye degiştirdi ulan zaten o kadar iyi oynadıki belliydi bi terslik oldugu:D

varda o oyuncular bugün oynatilmadi neden oynatilmadi anlam veremiyorum, tek mac teseli olmayan macta ilk onbir ile cikilmali.

bir keren bursa maci öncesi yaptik kupada galip geldik busaya yanildik 8 mac önce.

meloyu koruyorsun trabzon macinda yese sariyi ne yapacan öbür macta olmayacak.

bukadar degisilik olmasina ragmen ilk yari sivas sahasindan cikamadi, birde tam kadro oynasak

rahat yenerdik böyle maclar hediye edilmez !

gelip burda konuşması kolay abi fatih terim sebeplerini söylemesi gerekmezken bile nezaket gösterip söylüyor

elmander in dikişleri var ve adelesinde problem var

melo nunda ciddi derece bel agrıları var

muslera oynamadı ama ufukta sırıtmadı pek

şimdi soruyorum sana senin bu hafta şampiyonluk yolunda önemli bir maçın var ve 2 hafta sonrasındada çok zor ve kritik bir periyoda giriceksin yinede ucunda prestijten başka birşey olmayan bir kupa için takımın için kritik bu 2 oyuncuyu riske eder misin

sakatlanması bişey degil. yerine sabri girdi o daha vahim.

sabrinin üzerine üniversiteler tez hazırlamalı bence. bi insan bunca yıldır futbol oynayıp nasıl bu kadar beceriksiz olabilir aklım mantığım almıyor. ben bile şimdi sahaya çıksam en azından 4-5 tane olumlu pas atarım

Geri
Üst Alt