ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray - Sivasspor | 20 Mart | 20.30 | ATV

koyup gecelim,7 sene bizim icin uzun süre,final erzurumda mıymıs ne,erzurum da da koyalım fenere...:ka21:

evde gs maçı izlemeyi özledim

valla seneye kaldirsinlar mi gercekten play offu?

ben emin degilim.

seneye buyuk ihtimal fb ve bjk avrupada olamicak, uefa basbakana 2 yil ceza veriyoruz demis.

biz seneye avrupaya inanilmaz konsantre olacagiz, dogal olarakta ligde takildigimiz baya mac olacaktir.

play off olursa, lig yüzünden fazla stres yapmadan avrupaya rahatca konsantre oluruz.

"aynisini bjk ve ts düsündü, fark ortada" demeyin, bu seneden ders almis olur herkes.

5-6 puan fark yersin liderden, ama daha fazla yemezsin. 5-6 puan fark play off icin hicbirsey.

bu yüzden, eger fb ve bjk ceza alirsa ve 2 yil avrupadan men edilirse, ben play off kalksin istemiyorum.

Biz aliskiniz Reis. Digerleri gibi aglamayiz. Ama senaryo öyle gerceklesirse hakli da olabilirsin.

Melih abinin dediğine göre; Yiğit, oynatılabilirmiş bu maçta. Sıkı antremanlara tabi tutmuşlar Yiğit'i, bakalım hasadını alabilecekler mi?

Yigit'ten bir Umit Davala felan yaratabilirse Terim,dunyanin en iyi Antrenoru oldugunu ispatlar:D

[video]https://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DLTP2bUJp0TQ%26lis t%3DUUoWaQx5tkzgZXU1nvo6INLA%26index%3D2%26feature %3Dplcp&index=2&list=UUoWaQx5tkzgZXU1nvo6INLA&feature=plcp&v=LTP2bUJp0TQ&gl=DE[/video]

[video]https://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DLTP2bUJp0TQ%26lis t%3DUUoWaQx5tkzgZXU1nvo6INLA%26index%3D2%26feature %3Dplcp&index=2&list=UUoWaQx5tkzgZXU1nvo6INLA&feature=plcp&v=LTP2bUJp0TQ&gl=DE[/video]

bu ne onur amca?

2 gün önce 90 yazmış dün de yarın maçta görüşürüz felan yazmış.

Tehlikeli maç beyler.. Defans yazdığınız gibi olursa maç uzatmalara gider.. Sağlam defans olsun, orta saha forvet de rotasyon olabilir.

Bu arada antreman resimlerinde gördüm de aklıma geldi.Belki Mehmet Batdal da 18de olabilir bugün.

sercan yiğit aydın baros oynasın

Benim gözümde ispatladı bile :)

Bir Terim iki Mourinho.

valla, ben ilk basta fatih hoca gelmesin diyordum, neden mi?

servet, zan, sabri, balta gibi topcularla yine fantazi isleri dener, vazgecmez diye korkuyordum.

ama hoca inanilmaz degismis, sabriyi bile hic uzatmadan yedek brakiyor. (sabriyi milli takimda bile oynatirdi)

fatoh hoca serveti, zani, sabriyi, ayhani falan yedek brakti ya, bu yeter bana. Aldigi basarili sonuclar, ligde 2. ye 9 puan fark atmis olmamiz falan bunlar bir kenara.. Benim icin önemli olan dedigim gibi, su kazmalardan kurtulmamiz idi. Servete falan kazma dedigim icin umarim ban yemem ama yalan mi.

biletix'den nekadar bilet satildigini görebiliyormuyuz ?

stada kac kisi gelir

valla, ben ilk basta fatih hoca gelmesin diyordum, neden mi?

servet, zan, sabri, balta gibi topcularla yine fantazi isleri dener, vazgecmez diye korkuyordum.

ama hoca inanilmaz degismis, sabriyi bile hic uzatmadan yedek brakiyor. (sabriyi milli takimda bile oynatirdi)

fatoh hoca serveti, zani, sabriyi, ayhani falan yedek brakti ya, bu yeter bana. Aldigi basarili sonuclar, ligde 2. ye 9 puan fark atmis olmamiz falan bunlar bir kenara.. Benim icin önemli olan dedigim gibi, su kazmalardan kurtulmamiz idi. Servete falan kazma dedigim icin umarim ban yemem ama yalan mi.

aferin salman uzun süre sonra dogru analiz

devam böle

fenere iki mac seyircisiz oynama cezasi

Arkadaşlar bu maç tek maç mıdır. Rovanşı falan yokmu bilgi verebiirmisiniz. Eleme maçımı

Geri
Üst Alt