- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray - Sivasspor | 20 Mart | 20.30 | ATV
3 Saat 30 Dakika.
3 Saat 30 Dakika.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla, ben ilk basta fatih hoca gelmesin diyordum, neden mi?
servet, zan, sabri, balta gibi topcularla yine fantazi isleri dener, vazgecmez diye korkuyordum.
ama hoca inanilmaz degismis, sabriyi bile hic uzatmadan yedek brakiyor. (sabriyi milli takimda bile oynatirdi)
fatoh hoca serveti, zani, sabriyi, ayhani falan yedek brakti ya, bu yeter bana. Aldigi basarili sonuclar, ligde 2. ye 9 puan fark atmis olmamiz falan bunlar bir kenara.. Benim icin önemli olan dedigim gibi, su kazmalardan kurtulmamiz idi. Servete falan kazma dedigim icin umarim ban yemem ama yalan mi.
Arkadaşlar bu maç tek maç mıdır. Rovanşı falan yokmu bilgi verebiirmisiniz. Eleme maçımı
valla, ben ilk basta fatih hoca gelmesin diyordum, neden mi?
servet, zan, sabri, balta gibi topcularla yine fantazi isleri dener, vazgecmez diye korkuyordum.
ama hoca inanilmaz degismis, sabriyi bile hic uzatmadan yedek brakiyor. (sabriyi milli takimda bile oynatirdi)
fatoh hoca serveti, zani, sabriyi, ayhani falan yedek brakti ya, bu yeter bana. Aldigi basarili sonuclar, ligde 2. ye 9 puan fark atmis olmamiz falan bunlar bir kenara.. Benim icin önemli olan dedigim gibi, su kazmalardan kurtulmamiz idi. Servete falan kazma dedigim icin umarim ban yemem ama yalan mi.
40 bin taraftar olurmu ?
40 bin taraftar olurmu ?
![]()
alıntı.
![]()
alıntı.
Nereden alıntı bu?
Nereden alıntı bu?
![]()
alıntı.