ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Necati'ye sallamayın arkadaşlar 3 gunde iki maçı kaldıracak durumdadeğil şu an bu konuda bugun onu suçlayamayız oyuna Emre ile başlanabilirdi tek forvet olarak,

Yav aga ben Necati'nin cogu macta vasatı gecemediğini görüyorum.

Ama adam ne yapıp edip golünü atıyordu,ben de görevini yapıyor diyordum.

Ama artık onu da yapamaz oldu,ilk hırslarını kaybediyorlar,tekrar kazanması zaman almaz umarım.

Şu Beşiktaş'la eşleşemedik bizimle eşleşmeden senelerce bu kupayı aldılar yine eşleşmeyeceğiz muhtemelen yine onlar alır 7 senedir final yüzü görmedik finale çıksak ilk yarıdan kazanırız maçı ama final göremiyoruz.

beyler panik yapmayın bu transfer döneminde 5 6 daha oyuncu alırız olur biter yedek kadromuzda iileşmiş olur daha takımın ilk yılı bu ara transfer dönemini saymayın tek transfer dönemi geçirdi fatih terim

Transfer döneminde de büyük fiyasko yaşarsak hiç şaşırmicam. Buraya yazıyorum, Bu kadroyla bu ligde birinci olmak fatih hocanın eseridir, eli öpülecek adam kendisi..

Asmak ve kesmekte üstümüze başka taraftar grubu yoktur.

OLM ABARTMAYIN TAMAM MI ? ilk yarı %100 top hakimiyetiyle oynadık Sivas yarı sahasından cıkamadı... SABRI GIRINCE GEBERDI TAKIM. ilk yarı Riera'ya rağmen cok iyiydik. takım rezildi ama bu kotu futboldan degil cesitli sebeplerden + sanssızdık ve hakem macı katletti. bu..

Fatih hocaya akıl öğretenler insaf,insaf.Aydının sakatlandığı için oyundan alındığını bilmiyormusunuz sanki,sabri yine hocasını mahcup etti olan o ,imparatorun toscahkarı sağolsun ,çokta tın kupa.. Hamsilere çakar yolumuza devam ederiz hemen karamsar tablo çizmeye uğraşan ne melenkolik adamlar var ya ,pes...

Ya kardeşim ''kupa da çok da tın'' ne demek ya??

Galatasaray katıldığı bütün turnuvaları kazanmak için oynamalıdır.

Yedek oyuncularımızın bazılarını test ettik ve gördük ki hiç yeterli degiller türkiye kupasından elendiğimiz bizim için hayırlı oldu ilk 11 oyuncumuz dısında diger oyuncular hiç yeterli degil demekki hem kupayı hem ligi kaldıramayız

Herkesin içine sabri kaçmış gibiydi bugün.Adamın sahadaki varlığı bile yetiyor.

Takıma boşa sallamamak lazım.Sabri olmuyor anlaşıldı demek ki ısrar ermenin manası yok .İmparator da bunu görüyordur .Hepsi halen aslan halen ligin en iyi takımıyız .Kupayı alsak süper olurdu ama olmadı ,darısı şampiyonluk kupasına.

Neyse artık söyleyecek bir şey yok. Takım Trabzon maçında böyle olsa çok daha kötü olurdu. Şimdi bu maç bizimkilerin kulağına küpe olur ve konsantre oluruz.

Onun dışında bu maç ile net şekilde anlıyoruz ki takımımızın yedek kulübesi zayıf. Gelecek sene büyük ihtimalle ŞL de olacak. Fazla maç yapmanın etkileyeceği yaşlı oyuncularımız da var. Derinlik şart.

Sabri... Bir oyuncu düşünün ki; Oyuna girdikten 3 dakika sonra takımına gol yedirsin. Yeter artık vallahi. Bu kaçıncı yahu ? Yine söylüyorum, senin reis olduğun kabilenin de Allah belasını versin. (Kaptan olduğu için söylemiyorum, "Sabri reis xd" diyenler için böyle diyorum. Bu herifin nesi reisse artık.) Diğer garabet Sercan.. 22 yaşındasın. Galatasaray'dasın. Şu haline bak. Senin bugün yaptıklarını bu forumdaki herkes yapar zaten. Sezon sonu direkt yolcusun bence. Şimdiden garantiledin.

Neyse elenmek sorun değil de, bu şekilde elenmek koydu be. İdeale yakın bir 11 sürdük sahaya. Ama en kilit 2 oyuncumuz 18'de yok ! Kimseye acımıyorum, dönüş yolundaki taraftara acıyorum. Umarım ders alırız, hata yapma lüksümüz yok artık.

Bu arada Baros maçın büyük çoğunluğunda ceza sahası dışındaydı. Top veremedik ki gol atabilsin adam.

Nedir bu Baros sevdası adam bittik.Elmander-Necati ikilisinden biri sakatlansa güvenilecek forvet yok.Riera, Baros, Sercan, Sabri dörtlüsünden bence en iyi oynayan Sabriydi.Yedirdiği gole rağmen.Ek olarak Semih yine bu maçta çok kolay ters çalım yedi.Şu dönüşlerni, atletikliğini bir an önce geliştirmesi lazım.

evet. as kadro ile cikmak lazim dedimde, "ne gerek var" "rotasyon olsun" "yedekler ciksin" diyenler NERDE?

Yıllar sonra duble yapacağız diyordum bu takımla ama malesef rotasyon kurbanı olduk ama hocaya kızmıyorum bu yüzden sabri gibi sercan gibi riera gibi adamlar hazır olacak abi çat çat oynayacak oynayamıyorsan sezon sonu defolup gidersin.

Baroş'a yükleneniyorsunuzda adam sanki çok net golleri kaçırdı yada çok çok kötü oynadı , çok da top gelmedi yani adama haksızlık etmeyelim.

Takım olarak kötü bir maç sergiledik, şu ana kadar izlediğim maçlarda ilk defa Ujfalusi'nin bu kadar kötü maç çıkardığını gördüm.

Ufuk çok net 2-3 pozisyon çıkardı.

Sonuç olarak takım olarak kötü maç çıkardık, bunun suçu Terim değil oyuncuların bu maçı çok önemsememeleridir.

Her şerde bir hayır var demişler, bu mağlubiyet güzel bir seri yakalamamızın başlangıcı olur inşallah.

Yav aga ben Necati'nin cogu macta vasatı gecemediğini görüyorum.

Ama adam ne yapıp edip golünü atıyordu,ben de görevini yapıyor diyordum.

Ama artık onu da yapamaz oldu,ilk hırslarını kaybediyorlar,tekrar kazanması zaman almaz umarım.

Necati'den çok şey beklememek lazım zaten bu sene 8 gol atsın play-offlar dahil yeterli,seneye zaten olmıycak ilk 11 de en iyi yedek oluri

Baros bu sezon kac gol kac asisti var.. uzun sure oynamadı.. takımın rezil oynadıgı macta bu performansı normal.

istatistiklere takılmayın yanıltıcı oluyor

Gerçekler ise çok güçsüz top süremiyor,

ikili mücadelelerde ayakta kalamıyor

zor maçlarda sahada yok, en iyi yaptığı şey bitiriciliği idi

ama artık maalesef o bile kalmadı

kısacası Elmander > Baros-Necati-Sercan

beyler birsey olmaz Sabri reyizzzzz dir onun kredisi sonsuzdur!

Baros ile Riera'nın durduğu gün kontenjan israfıdır.

Özellikle Baros'a teşekkür edilip her ikisi ile de yollar bir an önce ayrılmalı.

Sabri'ye teşekkür etmeye bile gerek yok.

10 yıldır yok evladımız, yok alt yapıdan geldi dedik, iflahımızı kuruttu.

Bir insan 10 yıldır aynı işi yapıp da bir arpa boyu yol gitmez mi yahu ?

Lig için gerekli dersleri çıkarırız umarım.

Geri
Üst Alt